Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорител 5.25 инча

Featured Replies

здравейте , имам една система Logitech X-530 ама и скъсах мембраната (гофора) на говорителя на буфера и ми трябва нов 5.25 но не мога да намера по елимекс и млад техник такива магазини ми казват,че нямат :( няма значение дали ще прави голям ход или не трябва ми да го смена , че не моа си гледам филмите :( пак и в момента нямам пари за нова система ако някой може да помогне :)

Субуфера на вашата система го дават 25 W.

Съвета ми към вас е да вземете говорителя, и да го измерите внимателно, както и не на последно място колко ома (ohms) е и колко W, трябва

Отивате в магазин за аудио техника и гледате да има същите габаритни размери, както и параметри.

За препоръчване вземате с малко повече W, (ако има разбира се), че не се знае колко отговарят (за "китайчетата" най вече).

Другият вариант е да си го поправите сами, като продават за целта гофрети и т.н. Има доста клипове в нета, за целта Но може и да не се получи.

Затова Вие си предприемате риска.

П.П.Все ми се струва, че на много места 5.25 инча говорители, ги дават като 5 инча. Затова най добре в магазина да отидете с размерите, уред за измерване (ролетка шублер),

както и самият говорител.

Най важно си остава диаметъра на говорителя и неговото закрепване, за да може да го замени със "старият" говорител. На магнитната система или отстрани на нея трябва да има стикер или надпис с марката на говорителя. Провери и я напиши тук. Но внимателно, за да не пропуснеш някоя буква или число. За оправяне на "стария" си има хора за тази цел. ако го можеше всеки, щеше да си цар!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Мога да ви поправя говорителя.С тоз занаят се препитавам.Моля ,пишете едно лично, и направете няколко 

детайлни снимки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.