Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Код за препращане на информация!

Featured Replies

Добър Ден, имам едно сайтче и искам да попитам примерно взех html кода от facebook и се питам на мястото, където пише логин и парола как да направя така, че като напиша там нещо да ми го запаметява някъде в хоста или да ми го праща на абв?  Ще съм много благодарен ако някой го редактира за да видя аз после как го е направил :) Благодаря Предварително! http://dox.bg/files/dw?a=16d9b6070e Това е HMTL кода!

Тия пе***ски раоти си ги прави сам, тука няма да се намери някой, който да ти помогне за тия глупости. Искаш да крадеш профили няма да стане твойта работа, изчезни от тука.

• Автор

Пич аз не искам да крада профили а просто, някой да ми даде код за запаметяване на информация примерно , контакти в сайта ми има и там пишат нещо и да ми го изпраща на абв, просто дадох лош пример не сте ме разбрали :)

Добър Ден, имам едно сайтче и искам да попитам примерно взех html кода от facebook и се питам на мястото, където пише логин и парола как да направя така, че като напиша там нещо да ми го запаметява някъде в хоста или да ми го праща на абв?  Ще съм много благодарен ако някой го редактира за да видя аз после как го е направил :) Благодаря Предварително!http://dox.bg/files/dw?a=16d9b6070e Това е HMTL кода!

Здравейте !

Как ще ни убедите, че това няма да се ползва със злонамерени цели (визирам кражба на данни за authentication и authorization), при положение, че с описанието си, искате да направите phishing сайт ?

Нали се досещате, че кражбата на такива данни е незаконно действие, а "помощника" ще бъде съучастник ? Освен това, този сайт си има и правила, които изрично забраняват както искането, така и даването на помощ за подобно начинание. 

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Редактирано от soundtracker (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.