Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезване на дялове

Featured Replies

Здравейте всички!

От вчера имам проблем със един комп. във вкъщи.

На него имам следните дялове C,D,F,G като F и G сь от 2-рият хард диск!

Реално компютърът няма никакви програми и антивирусни на него дори и интернет няма.

От време на време малкият ми братовчед долита с някви флашки и си играе някви GTA-ки

Не съм сигурен дали е от вирус но точно преди да изчезнат дяловете забелязах че компютарът е станал супер бавен.

Отворих диспечера и индикаторът на CPU беше на 100% натоварен 

ако някой има идей моля да ми помогне.........благодаря ви!

А в 'disk management' какво е положението с дяловете и буквите - снимка, ако може?

С тоя аватар и с недвусмисленото послание,насочено пряко към нас,широката публика,недей очаква някаква по сериозна помощ.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

• Автор

А в 'disk management' какво е положението с дяловете и буквите - снимка, ако може?

disk management??? не съм на ти с компютрите е не знам как да стигна до тази опция иначе ще направя скрийн.

доколкото 

DrHAUZ 

не мисля че аватара е повод да не се оказва помощ само защото не се харесва на хората.

И на мен не ми харесва да работя за минималната но работя 

Десен клавиш върху 'My computer' -> избирате 'managment' -> след като се отвори прозореца от лявата страна избирате 'disk management' (разпъвате на цял екран да се вижда всичко) и снимате.

• Автор

Здравейте отново 

не ви отговорих веднага защото бях на работа.

През обедната отскочих до нас и пуснах компа.

Хубовото е че дяловете се бяха появили отново  :shock11:

но компа е отново доста натоварен но ето вижте скриинове http://prikachi.com/images/723/7174723G.jpg

http://prikachi.com/images/735/7174735g.jpg

ако може да ми обясните на какво се дължи натоварването и системната загуба на F и G дяловете ще съм ви много благодарен.

Пак повтарям на компа няма антивирусни или др. програми използва се за игри които се играят от флашки!

Щом са се появили дяловете - значи нямате този проблем вече.

В такъв случай за другия проблем трябва да споделите повече информация:

1. Каква е конфигурацията Ви?

2. Каква е операционната система, която използвате?

3. По време на натоварването на 100% - скрееншот на съседния таб process - така, че да се виждат всички процеси.

4. Възможно ли е да са Ви качили вирус с тия флашки? Ако се съмнявате - моля пуснете тема в раздела за чистене на вируси...

• Автор

Щом са се появили дяловете - значи нямате този проблем вече.

В такъв случай за другия проблем трябва да споделите повече информация:

1. Каква е конфигурацията Ви?

2. Каква е операционната система, която използвате?

3. По време на натоварването на 100% - скрееншот на съседния таб process - така, че да се виждат всички процеси.

4. Възможно ли е да са Ви качили вирус с тия флашки? Ако се съмнявате - моля пуснете тема в раздела за чистене на вируси...

Да!

И аз имам съмнения за вирус който умишлено товари системата, опитах да инсталирам аваст но ми даде грешка във регистрите или нещо подобно беше,опитах да  я деинсталирам но и това не стана. Нз. дали е от вирусите или поради липсата на връзка с интернет? ОС е Windows xp Dark edition,процесорът и AMD но ще ви дам по подробна информация когато се прибера :) 

Моля предложете решение за премахване на вируса , благодаря на 

krassleto за оказаната помощ и отделено време!

Авторе,да ви разясним нещо,което е станало много ясно на широката аудитория:такива извержения като Dark,Black,Super,Hyper,Mega Edition не бива и не трябва да се ползват.Ако ОС е от оригинално копие и се ползва грамотно,изкарва много време,има машини,които не са се появявали при мен от 2-3 год.и продължават да бачкат без проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.