Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем в скайп

Featured Replies

Значи проблема е че не мога да видя какво съм писал смисъл че пиша но виждам само какво е написал абонатът със който пиша и това е много досадно, как да го оправя някой знае ли !?

Само да вметна че скайпа се използва и от друг компютър :) 

Дайте една снимка,да видим какво точно се случва.

С коя версия на скайп сте? И на другият компютър същото ли е положението?

Имах проблем със скайп. дадоха ми този съвет:

Проблема се получава заради повреден файл main.db в папката на Skype. Решението е да деинсталирате Skype, да напишете в Start Menu => Run (без Run за Windows Vista/7 ако не е изкаран бутона, а директно в менюто за търсене):

%appdata% => Enter => изтрийте папката на Skype

%temp% => Enter => изтрийте папката на Skype

Рестартирайте компютъра и инсталирайте последната версия на програмата.

• Автор

Учам са на Турски език да не си направите някакви изводи :D Ето го проблема http://prikachi.com/images/760/7175760w.png

Имах проблем със скайп. дадоха ми този съвет:

Проблема се получава заради повреден файл main.db в папката на Skype. Решението е да деинсталирате Skype, да напишете в Start Menu => Run (без Run за Windows Vista/7 ако не е изкаран бутона, а директно в менюто за търсене):

%appdata% => Enter => изтрийте папката на Skype

%temp% => Enter => изтрийте папката на Skype

Рестартирайте компютъра и инсталирайте последната версия на програмата.

Да де ама така ще ми се изтрие хронологията, което не е желателно при мене...

Дайте една снимка,да видим какво точно се случва.

С коя версия на скайп сте? И на другият компютър същото ли е положението?

Иии не на другия компютър няма проблем...

Oldu,oldu  ;)

Хронологията си можеш да запазиш.Точно в папката %appdata% като влезеш,ще си намериш ника в скайп там.И В същата папка е и хронологията ти.

• Автор

Oldu,oldu  ;)

Хронологията си можеш да запазиш.Точно в папката %appdata% като влезеш,ще си намериш ника в скайп там.И В същата папка е и хронологията ти.

Значи трябва да копирам папката и после след като инсталирам наново скайпа да сложа папката във папката на скайпа и така всичко ще се оправи, така ли ?

• Автор

То всичко прекрасно, направих всичко ама няма промяна...

Значи трябва да копирам папката и после след като инсталирам наново скайпа да сложа папката във папката на скайпа и така всичко ще се оправи, така ли ?

Идеята е да се изчисти изцяло скайп от компютъра включително и тези файлове които пазят хронологията, защото точно те са прецакани. А ти като преинсталираш по обикновения начин те се запазват.

След чистата инсталация тези бази данни се възстановяват автоматично от скайп и трябва да нямаш повече проблем.

• Автор

Емм да де ама хронологията от единия профил ми е много ценна...

Емм да де ама хронологията от единия профил ми е много ценна...

Хронологията се пази в сървърите на скайп, за това че не би трябвало да ти се изгуби.

За да не отварям друга тема задавам въпроса тук -

Защо , макар да съм излязъл от часове от скайпа, на другите абонати показва че съм "на линия" и ми се сърдят , че не им пиша ...

ver 6.14.

• 2 седмици по-късно...

Не, не се пази!

От къде ти се взима тогава хронологията която ти се появява когато отидеш на друг компютър или мобилно устройство, като преди това спреш първото място?

Първо, че не се появява цялата, и второ - от абоната с когото си пишеш, т.е. тези, които са онлайн в момента, в който се логнеш от втория компютър. Как да е, и при мен с 3.6/8 се случваше, проблема беше във времето на компютъра/дъното и опцията на скайп да взима часа от системното време. Май. Появяваше се това, което пиша, ама по-нагоре, на по-старата timestamp. Тъпо, а.

Са се усетих ква тъпост написах. Не знам от къде се появява хронологията. :D Но сигура не се съхранява на сървърите на майкрософт/скайп. Те изрично са го споменавали.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.