Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за колони

Featured Replies

Здравейте,имам въпрос за колони: http://www.dekom.bg/?page=product_details&instanceID=9359 ,искам да си взема 2 колони,но незнам какъв усилвател да си взема за да звучи добре и да не прецака колоните ..може да не е на правилното място темата, но съм нов !  :)

Редактирано от Теодор Тасев (преглед на промените)

Линка не работи/ не показва никакви тонколони.

Ако имате конкретен въпрос напишете го  заглавието на темата.

Както и напишете подробно какъв е въпроса в резюмето.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

Линка не работи/ не показва никакви тонколони.

Ако имате конкретен въпрос напишете го  заглавието на темата.

Както и напишете подробно какъв е въпроса в резюмето.

http://www.dekom.bg/?page=product_details&instanceID=9359 ето колоните мисля да си взема 2бр. и се чудя какъв усилвател трябва ,защото нищо не разбирам .. 

http://www.dekom.bg/?page=product_details&instanceID=9359 ето колоните мисля да си взема 2бр. и се чудя какъв усилвател трябва ,защото нищо не разбирам .. 

Тези тонколни са за партита озвучаване и т.н.

Не са домашни тонколони. Ако за това искате да ги ползвате,е не ги препоръчвам!

Вдигат повече "джангър" , отколкото качествен звук. цената е за брой, ако сте забелязали.

Според спецификациите мощността им е 150 W на 8 Ома.

Това означава, че за да ги захраните си търсите усилвател 2 x100/150 W, 8 Ома импеданс.

Пич, за какаво са ти тия сватбарски колони? Тия са да ги изкараш на поляната и да меташ гюбеци :line dance: ... Ако имаш механа - чудесен избор са... :cooking1::turkey4::champagne1::drum2::beer11:

• Автор

Тези тонколни са за партита озвучаване и т.н.

Не са домашни тонколони. Ако за това искате да ги ползвате,е не ги препоръчвам!

Вдигат повече "джангър" , отколкото качествен звук. цената е за брой, ако сте забелязали.

Според спецификациите мощността им е 150 W на 8 Ома.

Това означава, че за да ги захраните си търсите усилвател 2 x100/150 W, 8 Ома импеданс.

е да силни са, но искам да има силен звук и ми трябват за вкъщи но и понякога на открито .. някакви предложения за колони ? :)ако може да ми дадеш някаква представа за цената на усилвателя с мощност 2х150W на 8Оma :) 

Редактирано от Теодор Тасев (преглед на промените)

е да силни са, но искам да има силен звук и ми трябват за вкъщи но и понякога на открито .. някакви предложения за колони ? :)ако може да ми дадеш някаква представа за цената на усилвателя с мощност 2х150W на 8Оma :)

Не съм експерт в тази област но съвета ми е следният:

Цената може да варира около 200 е минимума, в зависимост колко сте решил да отделите.

За тези пари могат да се намерят що годе читави тонколони втора ръка (или нови), вместо тези които сте си избрали.

Които както казах само вдигат шум и никакво качество!

И пак ще имат силен звук. Затова си помислете добре.

Все пак успех в избора!

Здравей,ако държш повече на баса бих ти препоръчал тези много съм доволен от тях и има страшно чист звук и бас.Относно усилвателя kenwood stereo integrated amplifier a-45 за пионер колоните ще са ти добри.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.