Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на смартфон HTC?

Featured Replies

Това лято мисля да си купувам смартфон спрял съм се на марката HTC бюджетът ми за телефона е 500-600 лв.Предложете ми някои качествен модел.

Това лято мисля да си купувам смартфон спрял съм се на марката HTC бюджетът ми за телефона е 500-600 лв.Предложете ми някои качествен модел.

Аз имам Desire X и съм много доволен от него, особено от батерията

Аз съм с сензацията, стоковата батерия не струва, но сложиш ли една "Anker 1900" , телефона заспива много е добър. Успех с покупката ;)

HTC One mini - за парите се е перфектен, и определено една от най-добрите оферти на ХТС в този ценови клас!!!

Не е HTC, но... Неотдавна във форума се коментира един телефон - Moto G на Motorola. Може да изгледаш едно видео от човек, който пуска доста ревюта на най-различни телефони - Moto G. Убийца бюджетных смартфонов! Телефона се намира тук за под 400 лева.

Мисля, че за тези пари, по-добър телефон за този момент просто няма. Ако не бях затрупан с телефони, бих го взел просто за пробата... Ето и второто видео от същия - 

Редактирано от djagi (преглед на промените)

...Телефона се намира тук за под 400 лева...

Да наистина е може би една от големите изненади на сезона (както си пише и в презентацията му) а и е с Dual Sim ! Не знам къде го има под 400 лв,но тук е 430 Ако имах нужда от телефон сигурно и аз бих си взел такъв :)

Да наистина е може би една от големите изненади на сезона (както си пише и в презентацията му) а и е с Dual Sim ! Не знам къде го има под 400 лв,но тук е 430 Ако имах нужда от телефон сигурно и аз бих си взел такъв :)

Точно от тях, но визирах по-евтиния модел, този с 8Gb. А при липса на слот за SD, все пак по-добре би било да се вземе 16 Гб., който е 430, но пак е без конкуренция...

Тази моторола била идеална. И на мен ми хареса. Единствения минус - няма слот за карта памет. Аз съм с asha 311 и 16гб карта едвам ми стига, а приложенията и филмите са ми много по-малки отколкото биха били за този телефон. На някои ще им трябва и това http://nikem-bg.net/computer-components/EXT-1T-SG-WIRELESS-PLUS

Точно от тях, но визирах по-евтиния модел, този с 8Gb. А при липса на слот за SD, все пак по-добре би било да се вземе 16 Гб., който е 430, но пак е без конкуренция...

Е 30 лева не вярвам да са проблем.Все пак автора има бюджет 500-600 лв ;)  А дали ще ги похарчи всички,или ще си вземе нещо за по-малко пари,но неотстъпващо по нищо на по-скъпите модели...той си решава :)

Тази моторола била идеална. И на мен ми хареса. Единствения минус - няма слот за карта памет. Аз съм с asha 311 и 16гб карта едвам ми стига, а приложенията и филмите са ми много по-малки отколкото биха били за този телефон. На някои ще им трябва и това http://nikem-bg.net/computer-components/EXT-1T-SG-WIRELESS-PLUS

Е то телефона не е PC-16 GB мисля не са никак малко за телефон!Ама...всеки с предпочитанията си :)

...Успех на автора с избора!

Слота за карта памет е много важен за който и да е телефон. Много е лесно да махнеш картата от един телефон и да я сложиш на новия или в четец и да качиш филм или голям обем от данни на нея бързо.

Още не мога да ги разбера някой модели защо ги харесват.

HTC One хвален прехвален ама няма слот за карта. Колкото и памет да има винаги може да не наложи да се направи един Hard reset и тогава всичко заминава.

Слота за карта памет е много важен за който и да е телефон. Много е лесно да махнеш картата от един телефон и да я сложиш на новия или в четец и да качиш филм или голям обем от данни на нея бързо.

Още не мога да ги разбера някой модели защо ги харесват.

HTC One хвален прехвален ама няма слот за карта. Колкото и памет да има винаги може да не наложи да се направи един Hard reset и тогава всичко заминава.

Не отричам ползата от MicroSD, но и липсата на такава не е особен проблем... Първо, има OTG, второ, можеш да си правиш бекъп в облачното пространство, а с конкретно този телефон, Google ти дават 50Gb. в GDrive, и трето, бекъп можеш да си направиш за няколко минути и на компютъра. 16Gb. са повече от достатъчни за приложенията, игрите и снимките, и пак ще останат примерно 10Gb. за книги, музика и т.н.

Телефона ми изглежда доста здрав, само да го бяха направили и водоустойчив в някаква степен... Камерата прави доста добри снимки като за 5МП., доколкото виждам, а и двусимов и не на последно място, с изчистен от глупости Android.

• Автор

Защо точно HTC?

Ами направило ми е впечатление че екраните им са доста издръжливи а и като цяло е хубава марка! а и параметрите им са добри в сравнение с цената.

А какво ви е мнението за този -http://smartphone.bg/archive/smartphones-htc-one_x-white_S720E

Редактирано от Georgi.145 (преглед на промените)

Пак няма карта "без слот за microSD карта памет;" и е малко по-добър процесора (предполагам). С такава ценова разлика аз бих взел мото г.Това OTG взима МНОГО ток. Направо е самоубийство да се ползва без зарядно за постоянна работа.

Ами направило ми е впечатление че екраните им са доста издръжливи а и като цяло е хубава марка! а и параметрите им са добри в сравнение с цената.

А какво ви е мнението за този -http://smartphone.bg/archive/smartphones-htc-one_x-white_S720E

На линка който си дал пише, че е изчерпан.

Редактирано от Sandocan (преглед на промените)

Пак няма карта "без слот за microSD карта памет;" и е малко по-добър процесора (предполагам). С такава ценова разлика аз бих взел мото г.Това OTG взима МНОГО ток. Направо е самоубийство да се ползва без зарядно за постоянна работа.

С първата част съм съгласен, но за второто просто нямам достатъчно наблюдения, но пък за едно просто прехвърляне на файлове, OTG ще свърши работа...

С първата част съм съгласен, но за второто просто нямам достатъчно наблюдения, но пък за едно просто прехвърляне на файлове, OTG ще свърши работа...

Моите наблюдения са следните: Гледах филми през флашката на мойта аша. Батерията се изтощаваше два пъти по-бързо. Дори когато не го мъчих с филми, пак падаше бързо. (Предполагам не му дава да заспива и го кара да поддържа постоянна връзка) Флашката - ADATA n005 pro 16gb, филмите бяха 240х400 h264 1500kbps. Може да е заради моя телефон или да е дефект на флашката. Също цъкнах гугал набързо и има хора с подобни впечатления. Иначе за прехвърляне на данни е идеално и все още го ползвам така.Малко offtopic писах, за което се извинявам. Ако модовете сметнат за нужно - да трият.

Ползвам One X вече година и половина и, общо взето, съм доволен. Проблем е батерията - кара по ден-ден и половина. Постоянно включени са ъпдейтите и синхронизациите, смяна на тапети, автоматична проверка на пощата и т.н. Почти постоянно е свързан към Wi-Fi мрежи. Ако седнеш да браузваш или да гледаш филм, да речем, може да иде за два-три часа. Не ми пречи особено - винаги мога да го закача я за клавиатура с батерия, която му купих, я за лаптопа, я за зарядното в колата.

Друг проблем е, че спряха ъпдейтите за модела. Преди няколко месеца обещаваха да пуснат сервизен ъпдейт за наличен проблем, който аз потвърждавам - в някои Wi-Fi мрежи просто не иска да се свърже и това си е; обещаваха и да обновяват поне още година операционната му система. После обаче се оказа, че е по-евтино да не го правят... и ме изгубиха като клиент за в бъдеще.

Иначе телефонът работи бързо, не лагва, особено след като си го настроих по мой вкус, и не ми е създавал никакви проблеми.

Паметта ми е достатъчна - Dropbox, Mail.ru... Паметта ти е разделена 7/25 GB. Но зависи за какво ще го ползваш.

Публикувано изображение

Решението си е твое. По сайтовете последно го гледах за около 600 лева.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Автор

На линка който си дал пише, че е изчерпан.

Да но мога да го закупя от някъде другаде, просто питам за самият модел какви са мненията ви.

One X е сякаш сносен модел, но вече поостарял. Само с 1 GiB оперативна памет е, което за мен би било проблем, ако купувам нов телефон.

За One съм чувал, че има проблеми с прекъсване на разговори и т.н., а е и по-скъп.

Според мен няма по-добър избор от Nexus 5 за тези пари - ако има възможност да се вземе от вън, ще влезе в 600 лева, тук започва от 700 (за справка - ползва същата хардуерна платформа като прехваления Galaxy S4, но е чувствително по-евтин). Moto X според мен също е убиец, макар и да е с по-скромни характеристики.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.