Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мп3 плеър..

Featured Replies

Здравейте,имам едно плеърче apacer 1 gb,опитах се да инсталирам уиндоус от него,и се наложи с няква програма (не помня каква) да го форматирам,та проблема е следния...може да се качват песни,но след като се включи нищо не става,по принцип си тръгва веднага да свири след като се включи,но просто не иска.Поздрави

Такива неща се правят с отделна флашка. Не със плеъри, телефони, фотоапарати или каквото друго има флаш памет в него.

Сега ако имаш диск със софтуера на плеърчето опитай да го преинсталираш ако позволява.

Е то ако уиндоуса го маунтва като Mass Storage, няма никакъв проблем да се направи буутващо у-во с него. И аз със плеъри и други играчки съм преинсталирал Уиндоуси. Ама как така сега не върви ? В коя файлова система я форматира ? Щото аз имам един стар Apacer, който бачка с FAT16, а с FAT32 не ще да зареди.

• Автор

Ами с всички възможни...и пак не иска,мисля че нещо е станало от програмата,понеже беше доста сериозна,и бая време изтриваше..а и на някои други компютри,след като се вкара,изписва че има нужда от поправяне,което така и не става,или-уиндоус не можа да завърши поправката..четох някъде за някъв усб файл,който всеки плеър има,но нищо конкретно не намерих.Поздрави

Даже и сега не тръгна на компа,вкарвам мп3-ката и пише че трябва форматиране,форматирам я на FAT16,завършва процеса,вадя и вкарвам отново,и изписва същото-трябва да се форматира...като дам отказ,изписва че съдържа непозната файлова система..гати проблема..

Съвета ми е ,ако не тръгва плеъра, да потърсите firmware за вашият модел. Или да го напишете тук (точният модел) за да потърсим.

Но дали си струват усилията, е друг въпрос в предвид стария mp3 плеър.

Имал съм проблем със Trekstor mp4 със Rockchip, на който при ъпдейт на софтуера излезна само черен екран. С помощта на няколко програми

от един форум/сайт (не му помня адреса) специално за mp3 плеъри успях да го съживя.

• Автор

Съвета ми е ,ако не тръгва плеъра, да потърсите firmware за вашият модел. Или да го напишете тук (точният модел) за да потърсим.

Но дали си струват усилията, е друг въпрос в предвид стария mp3 плеър.

Имал съм проблем със Trekstor mp4 със Rockchip, на който при ъпдейт на софтуера излезна само черен екран. С помощта на няколко програми

от един форум/сайт (не му помня адреса) специално за mp3 плеъри успях да го съживя.

Apacer Audio Steno AU120

Apacer Audio Steno AU120

За съжаление не намирам firmware за този плеър. В предвид, че въпросният, няма и "екранче",

дори и да се намери софт. за него не се знае дали се качва и т.н. Според мен не си заслужава усилията.

Ако работи като флаш памет, ползвайте го за тази цел.

Това е сайта/форума от който съм свалял преди firmware за моя mp4. В случай, че някои има проблем и не може да намери софтуер за

неговият модел  mp3/mp4 плеър.

Направи пълен формат в FAT32 и кажи резултата после.Фирмуера си е на отделен чип и едва ли е там проблема, флаш паметта може да я правиш каквото си искаш без загуба на фирмуера.

Редактирано от Rue Ryuuzaki (преглед на промените)

• Автор

Май нещо напълно си е заминал,понеже тръгвам да правя пълно форматиране и то бавно,след 2-3 сек. изписва 'уиндоус не можа да завърши форматирането'...това изписва при всеки опит и всяка форматна система....

Май нещо напълно си е заминал,понеже тръгвам да правя пълно форматиране и то бавно,след 2-3 сек. изписва 'уиндоус не можа да завърши форматирането'...това изписва при всеки опит и всяка форматна система....

Пробвайте да го форматирате с този инструмент (full format). Това е като последна мярка за оправяне на мп3 плеъра/флашката.

• Автор

Пробвайте да го форматирате с този инструмент (full format). Това е като последна мярка за оправяне на мп3 плеъра/флашката.

Колеги заебете..и с тва го форматирах,вадя и вкарвам плеъра,пак пише че трябва форматиране........ама нали го направих преди 1 мин бе мамицата ти !?!?!? Благодаря за съветите все пак :wors: май отново ше го газя с колата както направих с рутер от една друга моя тема  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.