Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Ashraf

Проблем със стар принтер

Препоръчан отговор


Имам принтер Canon BJC - 2100. Купен е през 1999 г. През всички тези години принтерът си работеше без грешка. В последните няколко месеца се яви проблем който се задълбочаваше постепенно, а именно: отначало печатът режеше най-горните части на главните букви, след което започна постепенно избледняване на отпечатаното, все едно че мастилото е на свършване. Обаче мастилницата беше почти пълна. Купих нова мастилница, но избледняването продължи, докато най-накрая не се виждаше нищо. Иначе всичко изглежда нормално. Само отпечатаното не се вижда. Проверявал съм всички настройки, мастило, драйвери, почистване на валяк и дюзи, но без резултат. Та въпросът е на какво се дължи всичко това и има ли лек за тази ситуация?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Принтер на 15 години и то мастилноструен. Просто го забрави и си купувай нов.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имате ли някакви познания по ремонт на принтери?Ако нямаме, най добре го дайте на сервиз, защото много лесно може да го скапете при опит за ремонт.Ако имате, на първо време може да прочистите и калибрирате главите.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вероятно печатащата глава е започнала да се запушва или частично да изгаря. Закарайте го в сервиз за принтери

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...