Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

kakajaka

Има ли срок за обезпечаване на доказателства по чл. 208 от ГПК

Препоръчан отговор


Здравейте, има ли някакъв срок по чл.208 от ГПК (молба за обеспечаване на доказателства)? В какъв срок трябва да се извърши обезпечеването на доказателства и да дойдат вещите лица? Имаме жестоко наводнение, подали сме молба за обезпеч. на док., но вече 10-ти ден чакаме "от умрял писмо", а междувременно всичко се руши, мухлясва и ръждясва. Става въпрос за щети на фирмено оборудване над 150 000лв. Трябва да започнем да отстраняваме щетите (защото имаме поръчки), но незнам после дали някой ще зачете какво е било и какво е пострадало. Както се казва, после върви доказвай, че нямаш сестра. Кажете какво да правим, да чака ме ли или да възстановяваме? Има ли законов срок. Защото е логично, че след едно известно време каквито и да са доказателства ще се променят или заличат. Ако може някой да ми отговори, благодаря предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Наемете си адвокат, за да може по-бързо да се задвижат нещата. Има си тънкости.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...