Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с велосипед

Featured Replies

Здравейте, надявам се че има някой останал тук, а не само по фейсбук и другите мрежи. Вчера имах невероятен проблем с велосипеда ми - задните зъбци започнаха да се въртят отделно от гумата и тоест си въртях без да правя нещо. Най-интересното е, че се оправи от само себе си. Нямам идея от какво се появи този проблем и как да предотвратя да стане отново, ако някой знае да ми каже

Здравейте, надявам се че има някой останал тук, а не само по фейсбук и другите мрежи. Вчера имах невероятен проблем с велосипеда ми - задните зъбци започнаха да се въртят отделно от гумата и тоест си въртях без да правя нещо. Най-интересното е, че се оправи от само себе си. Нямам идея от какво се появи този проблем и как да предотвратя да стане отново, ако някой знае да ми каже

Първо кажи/покажи какъв е велосипеда (дано да има и снимка), след това кажи в коя посока си въртял и може и да може, да измислим нещо...

1.Има си тема относно проблеми с велосипеди, която се следи от 3-4 човека нямаше нужда от нова тема2.Модел/марка и дай една снимчица от душата  ;) 3.Ако се върти назад няма проблеми, проблема е там когато се въртят напред на един мой приятел също стана така :) Блъска, блъска оправя се  :)  кара 2-3 км и пак блъска,блъска и се оправя  :)

• Автор

Първо ми е интересно, какво по-точно ще ви помогне каква марка и модел е колелото. После, ако се въртеше назад нямаше да пиша тук, не съм идиот. Значи проблема е, че въртя и не зацепва изобщо, както казах вече, значи въртят си се зъбците като въртя педалите, но се въртят отделно от каплата с гумата. После проблема си се оправи сам(защо?, как?). Значи не ми трябва съвсем точно да ми кажете какво и защо, искам дори и само предположение от какво може да стане така и как да се оправи в такъв случай

Първо ми е интересно, какво по-точно ще ви помогне каква марка и модел е колелото. После, ако се въртеше назад нямаше да пиша тук, не съм идиот. Значи проблема е, че въртя и не зацепва изобщо, както казах вече, значи въртят си се зъбците като въртя педалите, но се въртят отделно от каплата с гумата. После проблема си се оправи сам(защо?, как?). Значи не ми трябва съвсем точно да ми кажете какво и защо, искам дори и само предположение от какво може да стане така и как да се оправи в такъв случай

Това е инженерен въпрос. А инженерите искат да видят, не да четат за нещо. Защо не публикувате няколко снимки на проблемния елемент?

Можеби венецът не е стегнат добре. Ако той е за каплата, нова капла би свършила работа. Ако е стегнат за каплата посревдом гайка, то тогава можете само да я стгегнете.

Има два вида монтажи, на резба и на шлици. Интересува ме следното. Само един от венците ли се върти свободно или всеки един?

Има два вида монтажи, на резба и на шлици. Интересува ме следното. Само един от венците ли се върти свободно или всеки един?

Предполагам, че са всичките  :D  Те все пак са свързани Публикувано изображение

Има два начина за да се оправи проблема, да се занесе на майстор или се купува нова капла

При касета на шлици ще се върти или цялата касета или само най-малкия венец, защото той е отделен. За да се се случи това са нужни нечовешки усилия, и практически е невъзможно, освен ако шлиците не са изпилени ръчно. Касетите, които са на резба са много нисък клас и са достатъчно калпави, но и те трудно биха се съсипали. Автора да каже кой точно венец му прави проблема и най добре да отиде на сервиз, защото ние може да си пишем много, без ефект...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.