Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте.. Ако може да ми кажете конфигурация която да включва:1. Nvidia 3D Vision2. Монитор който да поддържа технологията3. Захранване и кутия4. Дъно процесор и рам, които са хубави и по за геймъри5. Кутия- Не много скъпа ама не и много евтина

6. Хард диска ще си го ползвам моя.. 

Благодаря Ви 

Парите са малко за това което искаш. Може да се вземе нисък клас машина за игри с нормален монитор. Иначе ето ти пример по-второто ти изискване...

Монитор и очила и ревю на монитора. Може да разгледаш и ревютата на други монитори.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Устройва ме и с нормален монитор не повече от 24-ка защото е малко мястото.. Иначе искам да е нещо с Core I5 и 6-8 Рам и от дъна не разбирам.. За кутията съм чувал чудесни отзиви за Fractal Design понеже са тихички а на мен това ми и трябва.. Май ще трябва да се добави и хард с около 320-500ГБ

Количка

Публикувано изображение

Това е без хард и с известни компромиси.

Ако се вземе по-малък диагонал на монитора пак се превишава бюджета с 26 лв. - Количка.

Остава варианта да се вземе скапан TN монитор вместо IPS ако искаш да се събереш в бюджета и да вземеш хард.

То и монитора като гледам май няма да свърши работа... За тези очила говорим нали?

:D

Той има доста изисквания: Core I5 и 6-8 Рам Fractal Design, Nvidia 3D Vision,  320-500ГБ - ако гледаме какво иска.

ПС. И naruto не е сложил, някои от исканите компоненти, но не си го цитирал, виждам тенденциозност май  :P 

ПС. И naruto не е сложил, някои от исканите компоненти, но не си го цитирал, виждам тенденциозност май  :P 

Не, просто се забавлявам за твоя сметка. :P

И как ще стане със Сапфирката?

Да виждаш някъде Nvidia 3D Vision в моето предложение?

Искаш ама Core 3000 USB3 ти е 119 лв. а кутията която съм ти предложил е 67 лв.

Така или иначе за тишина се гледат неща като безвентилаторно захранване и видеокарта както и читаво охладителче на процесора.

Взимане на кутия с повече перки ще дигне шума а няма да го намали.

При всички положения цената ще се дигне доста а производителността ще падне та прецени тишина ли искаш или да ти вървят игрите?

Да виждаш някъде Nvidia 3D Vision в моето предложение?

Споко бре човек, майтапех се.

П.П. После ги предложи.

Споко бре човек, майтапех се.

П.П. После ги предложи. 

Agent Provocateur™   :D  - няма проблем 

Agent Provocateur™   :D  - няма проблем 

Ти си втория за последните 2 дни, който ми го напомня, но тая титла е инсценирана от един колега наричащ себе си ''bildera_'' - дефакто той ме кръсти така. :D

Ориентировъчна, за изискванията:
Обща стойност - 1 605.14 лв. с ДДС + 300лв. ако искаш и nvidia 3D очилата

Ориентировъчна, за изискванията:

Обща стойност - 1 605.14 лв. с ДДС + 300лв. ако искаш и nvidia 3D очилата

Направо ме уби  :D 660 ?? И за по-малко пари съм чувал,че FSP Raider 550W е много по-добро :) Тази карта е леко старичка  :wink12:

За да играе 3D  с прилични кадри сумата ше скочи x2  от тука на сетне  ням какво да се коментира повече. трябва да му е станало ясно ,че това дето го иска не е баничка за 80 ст. и че мерак с пари се гаси.Другия път като сънуваш Ферари за 1000 лева отвори  форума и си виж темата и този линк NVIDIA 3D Vision Gaming PC

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Направо ме уби  :D 660 ?? И за по-малко пари съм чувал,че FSP Raider 550W е много по-добро :) Тази карта е леко старичка  

Ми той умрял ма. Ха ха. Стара стара, колко да е стара. Малко се изказваш неподготвен. 

Това е минимална ориентировъчна цена за изискванията му.

Ми той умрял ма. Ха ха. Стара стара, колко да е стара. Малко се изказваш неподготвен. 

Това е минимална ориентировъчна цена за изискванията му.

Хахаха за тези пари има много по-добра карта от 660 неподготвен....

Хахаха за тези пари има много по-добра карта от 660 неподготвен....

Кажи коя е тази карта, стига сме гадали.

• Автор

Не знам към коя от конфигурациите да се насоча.. Мислех че може да се направи нещо със Core i7 И GTX 760, дали е възможно без хард.. Защото аз съм имал един 500 ГБ и сега съм го сложил даже.. А за монитор ще може и по-късно да се вземе.. Просто ще карам с моят Flatron W1943SB

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.