Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми Безлатен Website + Хостинг

Featured Replies

Спешно ми трябва website + безплатен хостинг със собствен домейн, който притежавам. Сайта е за Музикант В Wix.com има страхотни темплейти на сайтове но при повечето хостинги в чужбина за да го имаш или трябва да си с техен домейн или да плащаш около 20 лв на месец за да ползваш твоят личен. Понеже там дизайна ми харесва и има опция за вграждане на социални мрежи - клипове от Youtube на което държа! Някъде в България мога ли да си направя подобен и да си импонтирам файловете към безплатен хостинг ако не го предлагат със избор на собствен домейн?

По доло пуснкам линк на сайт които изглежда така както искам да изглежда моя В моя случай държа сайта да е html

http://www.djgsp.com/

Редактирано от andrianivanov (преглед на промените)

• Автор

Разбрах го снощи На др моясто невидях подобен професионален сайт където мога да си направя За това реших да пусна тази тема Вчера цял ден правих различни регистрации в хостинги в чужбина заради web дизайна, но ако прадлагат или крайния вариант е зле или е с техен домейн. Ако някой може да ми изготви подобен сайт му предлагам реклама в него

Разбрах го снощи На др моясто невидях подобен професионален сайт където мога да си направя За това реших да пусна тази тема Вчера цял ден правих различни регистрации в хостинги в чужбина заради web дизайна, но ако прадлагат или крайния вариант е зле или е с техен домейн. Ако някой може да ми изготви подобен сайт му предлагам реклама в него

Всички неща, които правиш остават на хостинг на Wix. Ако искаш да си направиш сайт трябва да научиш малко HTML,CSS и WordPress, поне като за начало.

• Автор

Копие при тях се прави ако си платил хостинг план Имам понятие от програмен код но само с кода всичко нестава затова пуснах темата Някой ако може да даде решение защото нямам време Трябва да си потвърдя профилите в определени мрежи Отделно и СЕО

• Автор

Хора толкова трудна задача ли е сайта който ми трябва Дайте някакви решения Безплатния хостинг с динамичен сайт е със суб домейни което не ме интерисува За статичен сайт ненамирам подходящи темплейти Сам ли да си отговарям на темата Сайта ще го качвам на безплатен хостинг защото ще е от няколко страници

• Автор

Проблема ми е решен с 6 месеца безплатен хостинг в топ сървър Още веднъж се убедих че българите не става ме за нищо

Проблема ми е решен с 6 месеца безплатен хостинг в топ сървър Още веднъж се убедих че българите не става ме за нищо

Е, за това, че си авантаджия, не виждам ние какво сме ти виновни. :P

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.