Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пари в пейпал от банка?

Featured Replies

Както подсказва заглавието, може ли от банкова сметка(в ЦКБ примерно, може и други банки да предложите) да се направи транзакция към пейпал акаунт? Също така може ли малко по-подробно обяснение на процедурата. Благодаря предварително. :)

Както подсказва заглавието, може ли от банкова сметка(в ЦКБ примерно, може и други банки да предложите) да се направи транзакция към пейпал акаунт? Също така може ли малко по-подробно обяснение на процедурата. Благодаря предварително. :)

при плащане с пейпал ако нямате пари в сметката пейпал тегли в момента на транзакцията от вашата сметка, няма смисъл да ги местите вие

• Автор

при плащане с пейпал ако нямате пари в сметката пейпал тегли в момента на транзакцията от вашата сметка, няма смисъл да ги местите вие

А как да свържа пейпал с банкова сметка? Поддържат ли се българските банки?

А как да свържа пейпал с банкова сметка? Поддържат ли се българските банки?

Аз ползвам виза електрон и съм обвързал картата си с пейпал сметката. Не съм проверявал за директно обвързване на сметка

• Автор

Аз ползвам виза електрон и съм обвързал картата си с пейпал сметката. Не съм проверявал за директно обвързване на сметка

Впрочем, точно това ме интересуваше защото нямам виза или дебитна карта и нямам възможност да използвам тази на някой от семейството. Затова търсех начин директно от банкова сметка или, ако е нужно, да прехвърля пари в пейпал. (отново чрез банкова сметка)

Мисля че е възможно, но процедурата е тромава. А самата карта реално е просто още един начин за достъп до сметката. По-добре обмисли вариант за банков трансфер от твоята банка до сметката на другия човек. Със сигурност ще ти е по-евтино и почти 100% съм сигурен, че няма да отнеме повече време. Защото ако другата страна си дърпа парите от пейпал към банката, ще чака няколко дни.

• Автор

Мисля че е възможно, но процедурата е тромава. А самата карта реално е просто още един начин за достъп до сметката. По-добре обмисли вариант за банков трансфер от твоята банка до сметката на другия човек. Със сигурност ще ти е по-евтино и почти 100% съм сигурен, че няма да отнеме повече време. Защото ако другата страна си дърпа парите от пейпал към банката, ще чака няколко дни.

Погрешни заключения правите - искам да купувам, не да пращам пари на друг човек, ама сайта предлага плащане само чрез пейпал или чрез виза/мастъркард. Затова питах.

Сещам се, че преди време един познат ми разказваше за виртуални карти на VISA. По повод на темата ти погледнах в нета и намерих ето това. Може да го разгледаш. Не е точно това, което искаш, но мисля, че може и да ти свърши работа... ;-)

Погрешни заключения правите - искам да купувам, не да пращам пари на друг човек, ама сайта предлага плащане само чрез пейпал или чрез виза/мастъркард. Затова питах.

И какво ти пречи да си извадиш една Visa Electron и да я заявиш в PayPal? Процедурата ще отнеме 3 дни, но после вече ще ти е много по-удобно, при разплащания.

• Автор

И какво ти пречи да си извадиш една Visa Electron и да я заявиш в PayPal? Процедурата ще отнеме 3 дни, но после вече ще ти е много по-удобно, при разплащания.

Че то като нямаш 18 става ли?

Че то като нямаш 18 става ли?

Пращаш някой пълнолетен (майка, баща и т.н.) да ти я извади, да вкара парички в нея и действаш.

• Автор

Пращаш някой пълнолетен (майка, баща и т.н.) да ти я извади, да вкара парички в нея и действаш.

Tочно в това е проблема - че няма да се съгласят, затова искам сам да си свърша работата. :D

Tочно в това е проблема - че няма да се съгласят, затова искам сам да си свърша работата. :D

Каквото и да искаш да правиш ще ти трябват 18 години... ;-) Няма как... 

А как тогава имате сметка в банката?

PayPal e карта за разплащания по интернет,но се изкарва само от банка,в която имаш банкова сметка.Друг вариант за покупки по интернет е webmoney.Изисква се единствено да имаш телефонен номер,с който да си регистрираш по интернет чек :https://check.webmoney.ru/?lang=ru-RU .След като имаш регистрацията,отиваш на някой автомат CashTerminal.Вкарваш си колко искаш пари в акаунта.Там се използва единствено вписване на телефонния ти номер.Хубавото е,че никой не може да ти изтегли после парите,защото всички плащания,се потвърждават с код,който получаваш на SMS,в твоя телефон.

• Автор

Благодаря на всички за мненията явно няма да се получи моята, но все пак надеждата умира последна, така че ще опитам предложенията ви. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.