Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми помощ за карта с навигация за VDO Dayton

Featured Replies

Машинката е на един прятел иска възможно най актуалната карта.Каза ми, че не знае модела, защото не знае къде да го види

Редактирано от tyrboman (преглед на промените)

Включва се към компютъра с USB.В устройства и принтери,ще се покаже като включено устройство.Там с десен бутон,върху него,ще покаже свойства и подробни данни за устройството.След това тук:http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/-/-/-/View-Promo?Page=EU_VDO-Dayton&NewDomainName=Navteq-NavteqEurope-Site&ProgramUUID=mAEKCghBOYEAAAEvMj0x.tSy&utm_campaign=homepage-logos&utm_medium=organic&utm_source=homepage-vdo&HideCrumb=true .С плащане е разбира се!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Приятелят ти, да си включи уреда и от менюто да влезе в system/about, ще види модела.Намирам карти, но ми се струват

мн бедни, Западна Европа 730мб, Източна Европа 360мб, докато на Германия е към 300мб, същото е за Франция,Англия и Ирландия, и др. държави.Виж тук и си свали карта .

• Автор

Днес разбрах, че френда е решил да си купи диск.Мерси са за отговорите все пак

P. S. Димитър 59 с пари и баба знае.Щом питам тук значи търся по друг начин.Повечето хора (и аз в това число) още не са стигнали до там, че да плащат за софтуер и до, както е случая трицифрени суми така, че проявявайте малко повече разбиране към тези, които работят с пиратски софтуер

Редактирано от tyrboman (преглед на промените)

Днес разбрах, че френда е решил да си купи диск.Мерси са за отговорите все пак

P. S. Димитър 59 с пари и баба знае.Щом питам тук значи търся по друг начин.Повечето хора (и аз в това число) още не са стигнали до там, че да плащат за софтуер и до, както е случая трицифрени суми така, че проявявайте малко повече разбиране към тези, които работят с пиратски софтуер

А вие прочетохте ли точка 2.10 от правилата на форума?

• Автор

Да прочел съм го (ако въпросът е към мен). Всъщност исках да знам някакъв друг начин за оправия на проблема ми без да се налага да си плащам за софтуер, което не означава, че непременно говоря за пиратски програми.Просто ме дразнят хора, които когато някой има някакъв проблем звучат, като консултантите в магазините дето почват да те карат да си купиш еди какво си без да знаят можеш ли или не и още по малко без да им пука за това.

Да прочел съм го (ако въпросът е към мен). Всъщност исках да знам някакъв друг начин за оправия на проблема ми без да се налага да си плащам за софтуер, което не означава, че непременно говоря за пиратски програми.Просто ме дразнят хора, които когато някой има някакъв проблем звучат, като консултантите в магазините дето почват да те карат да си купиш еди какво си без да знаят можеш ли или не и още по малко без да им пука за това.

Ако става дума за по-популярна навигация е възможно да конвертирате карти от свободни източници. Но след като става дума за човек който си купува мерцедес ми се струва малко странно да не може да плати за навигационни карти

За какво да плаща, като ги има без пари,  качили са ги в нета и всички могат да ги свалят.Някой ги е купил и сега ги предоставя за други да ги имат

• Автор

след като става дума за човек който си купува мерцедес ми се струва малко странно да не може да плати за навигационни карти

Всъщност става въпрос за фолксваген, но както и да е.Приятна вечер

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.