Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Различно държание

Featured Replies

Здравейте. Помогнете ми моля ви се. След като вчера странно изключих компютъра, странно ще рече, че го оставих да заспи, а той посреднощ се влючи ненадейно, аз го изключих от копчето, и сега той е повреден. Какво му има: когато го пусна зарежда до ддин определен екран. Този където пише PCI Devices Listening...; пише че всички Device Class устройства имат IRQ номер, но SMBus Cntrlr е с NA отбелязан. Така екранът не се променя и нищо ново не излиза. Помогнете ми моля ви.С Windows 7 sp последен съм.

Редактирано от K0lega (преглед на промените)

• Автор

Никакъв ефект не ми дава. Нито в началния нито в замръзналият екран. Благодаря ти за отговора. Да не би заради дъното бутона да е друг? То е Gigabyte UD3

Всъщност ти не стигаш до зареждане на Windows. Виждаш само надписите на BIOS.

Евентуално може да пробваш зареждане на настройки по подразбиране в BIOS.

• Автор

Опотах това което каза. Изписа ми AMD Data change sucsess или калто се пишеше успех. Това ме навежда на мисълта че може да е предстоял ъпдейто който заради мен не е завършен. Екранът не помръдва. Дали не е нужна преинсталация или много бързам? PS какви са тея грешки в правописа където допускам? Извинявай

• Автор

HDD, но докато те чаках, аз разбрах, че диска където беше с windows e празен. Няма дата на него. Как е станало така? Преинсталацията е неизбежна май или?

HDD, но докато те чаках, аз разбрах, че диска където беше с windows e празен. Няма дата на него. Как е станало така? Преинсталацията е неизбежна май или?

Как разбра ? Ако използваш системи от рода на Hiren's там май има и инструмент за възстановяване.

• Автор

Не вкарах диска за преинсталация и отидох да видя какво пише и беше празен. 100% сигурен съм. Но аз пиша от стар таблет iPad нямам възможност за снимки. Преинсталацията е сигурна нали?

Не вкарах диска за преинсталация и отидох да видя какво пише и беше празен. 100% сигурен съм. Но аз пиша от стар таблет iPad нямам възможност за снимки.

Къде отиде да видиш ? Кое е празно ?

Обяснявай малко по-ясно.

Старите iPad явно са ги правили без камери.

• Автор

Вкарах диск за преинсталация и стигнах до мястото в което пишеш, задаваш в кой диск да се инсталира Windows 7. При което разбрах, че целият диск в който ми беше датата и копието на Windows 7 е празен. Празен. След което рестартирах до добре компютъра, и имах същият проблем както гореописаният. Нямах достъп до копието си на Windows 7 OS. Така разбрал, разсъдих, че нямам нищо в харддиска си. И мисля, че трябва да се наложи да преинсталирам операционната си система.PS. да без камери но много добри, все още батерията работи за около 9-10 часа. :)

Прескачам всички коментари и се връщам в началото на текста на автора.Според мен това може да идва от две места лошо захранване което дава сигнал да се вкл. компютъра на опр. период или някаква не добра настройка в биос.За биос махате батерията на дъното, изключете захр. кабел на ПЦ-то от контакта и чакате 5-10 минути. След като са изтекли тези минути включете само бутона за старт на компа и задръжте (така се нулират фабрично БИОС и всички CMOS схеми, памети итн.), върнете обратно батерията и включете компютъра към мрежата и го стартирайте един от колегите спомена за Ф8 задължителен параметър за връщане на някой настройки на ОС при най-добра настройка.Другото, което искам да спомена, че това явление доста странно обикновено ми се е случвало само на лаптоп при нагорял процесор (който работи все още) да се стартира WIndows. За захранването, което горе споменах, е че може да има някакъв проблем, тъй че той има различни кабели за комуникиране с дъното, (сигурно изпраща волтаж до дъното и дъното му отговаря на захранването с PWROK сигнал да се стартира цялата система)

• Автор

Много ви благодаря за отговорите. Аз преинсталнах всичко. А последното мнение е вярно. Ще пробвам за да не се получават вече такива рязки промени в поведението на системата, но мисля, че трябва да размисля над думите ви защото не разбрах всичко от първо четене. Иначе, аз вече преинсталирах системата, и ме е яд, че някой файлове които ми трябват бяха изчезнали.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.