Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уникално забавяне на компютъра - може би вирус?

Featured Replies

Имате ли все още проблеми и нужда от помощ..?

• Автор

Имате ли все още проблеми и нужда от помощ..?

Още имам проблеми, извинете, дълго време нямах достъп до компютъра ми. Сега пускам КомбоФИКС-а:

ComboFix.txt

Редактирано от kefche2003 (преглед на промените)

• Автор

Същия проблем, какъвто имаше и преди - клавиатурата се бави. Напоследък и мишката започна да се бави, смених я с друга и проблема се реши. Ако успея да намеря някоя друга клавиатура, ще тествам. Не ми се създава друга тема, искам да ви попитам, когато разглеждам форумите на Кaldata ми се появяват празни прозорци на trusted ads /screenshot/. Не забелязвам други проблеми. Е, може и да е от задкомпютърното устройство, но затова питам Вас...

post-347780-0-52818800-1399389272_thumb.

Изтеглете този инструмент - Windows Repair All in one
Инсталирайте приложението и го стартирайте.

От стъпка 2 => стартирайте Check Disk (рестартирайте за да се извърши проверката).

Публикувано изображение

От стъпка 3 направете sfc /scannow проверката.

Публикувано изображение

от стъпка 4 направете бекъп на системата натискайки Create (под System Restore) и backup (под Registry Backup).

Публикувано изображение

от Start Repairs натиснете Start и оттук вече сложете всички отметки.

Публикувано изображение

Сложете отметка пред restart system when finished и натиснете Start.

• Автор

Изтеглете този инструмент - Windows Repair All in one

Инсталирайте приложението и го стартирайте.

От стъпка 2 => стартирайте Check Disk (рестартирайте за да се извърши проверката).

Публикувано изображение

От стъпка 3 направете sfc /scannow проверката.

Публикувано изображение

от стъпка 4 направете бекъп на системата натискайки Create (под System Restore) и backup (под Registry Backup).

Публикувано изображение

от Start Repairs натиснете Start и оттук вече сложете всички отметки.

Публикувано изображение

Сложете отметка пред restart system when finished и натиснете Start.

На стъпка номер 3 забелязвам, че сканнау функцията изисва ДИСК от Уиндоус ХР. Не разполагам с такъв/не съм го инсталирал аз/. Ще стане ли и без него или да търся?!??

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте, когато стигна до стъпка номер 2, избирам да направи проверка дали имам нужда от Check File System, ми казва, че в диска има грешки. Натискам Do it бутона и се съгласявам с програмата - иска ми рестарт. Рестартирам. Преди да заредя  Уиндоуса, ми изписва, че ще прави проверка на диска, съгласявам се, и то я изпълнява. След края на проверката системата се рестартира. Включвам проограмата и й казвам отново да направи проверката дали имам нужда /предполага се, че вече съм извършил опцията./, но тя отново иска проверка. Натискам бутона Do it....и се повтаря... и се повтаря...

Редактирано от kefche2003 (преглед на промените)

Какво се случва тук....? Имате ли нужда още от помощ..?

Здравейте, когато стигна до стъпка номер 2, избирам да направи проверка дали имам нужда от Check File System, ми казва, че в диска има грешки. Натискам Do it бутона и се съгласявам с програмата - иска ми рестарт. Рестартирам. Преди да заредя  Уиндоуса, ми изписва, че ще прави проверка на диска, съгласявам се, и то я изпълнява. След края на проверката системата се рестартира. Включвам проограмата и й казвам отново да направи проверката дали имам нужда /предполага се, че вече съм извършил опцията./, но тя отново иска проверка. Натискам бутона Do it....и се повтаря... и се повтаря...

Прескочете втора стъпка и продължете със следващите...

• Автор

Стъпка изпълнена! Забавяне на клавиатурата - намалено!/ама за съжаление не до нулата. С ComboFix-a имаше голямо подобрение, не знам какво му казахте, ама от него имаше най-голям ефект. Само за ден... :( /

Изтрийте вашето копие на Комбофикс (като изтриете иконата Публикувано изображение от вашия десктоп)...изтеглете ново свежо копие от тук и го запазете на десктопа си.Стартирайте проверка по инструкцията от пост 15.

Копирайте текста в карето на notepad и го запазвате с име CFScript.txt на десктопа си:

KILLALL::File::c:windowssystem32driversgfiark.sysc:windowssystem32driversgfibto.sysc:program filesIObitIObit UninstallerUninstallExplorer32.dllc:documents and settingsAll UsersApplication DataAd-Aware Browsing Protectionadawarebp.exFolder::c:program filesESETClearJavaCache::Registry::[-HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE~Browser Helper Objects{10921475-03CE-4E04-90CE-E2E7EF20C814}][HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerToolbar]"{10921475-03CE-4E04-90CE-E2E7EF20C814}"=-[-HKEY_CLASSES_ROOTclsid{10921475-03ce-4e04-90ce-e2e7ef20c814}][-HKEY_CLASSES_ROOTUninstallExplorer32.ExplorerBtn][HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun]"Ad-Aware Browsing Protection"=-Driver::gfiarkgfibto

След съхранението преместете  CFScript.txt на иконата на ComboFix.exe

Публикувано изображение

Генерирания рапорт копирайте  и го поставете в следващия си коментар...!

• Автор

Перфектен... ще изчакам до утре да видя продължава ли проблема. Иначе в момента съм си пуснал няколко игри за проба, не лагва... Благодаря!!! :wors: :wors: :wors::yanim: При предишната работа с ComboFix имаше същото подобрение, но само за ден... Да се надяваме, че проблема е решен за дълго време напред... А всъщност какво толкова изтрихме, че проблема се управи? Или е тайна на специалистите :cool: ?

Ако всичко е наред е време да премахнем инструментите които използвахме..!

Деинсталирайте ComboFix така:

• [*]Натиснете Start ==> Run ==> въведете командата
Combofix /Uninstall ==> OK

• [*]
Публикувано изображение

• [*]Моля, следвайте инструкциите, за да деинсталирате ComboFix. Ще получите съобщение, в което се казва ComboFix е деинсталиран успешно.

Изтеглете следния файл и го запазете в папката от която стартирахте FRST.exe.
Стартирайте FRST.exe и натиснете бутона Fix веднъж!
След като приключи публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата. Той трябва да изтрие карантинната папка на инструмента разположена в C:FRSTQuarantine.

Изтеглете Delfix.exe и го стартирайте. Сложете отметка пред Remove disinfection tools и след това натиснете бутона Run
Инструмента ще се самоизтрие след като приключи своята задача!

Публикувано изображение Деинсталирайте ESET Online Scaner.

• [*]
Start => Run, въведете control appwiz.cpl в полето.След това натиснете ENTER. [*]Изберете ESET Online Scanner от списъка с приложения, а след това маркирайте Remove. Aко бъдете подканени рестартирайте компютъра си.

Препоръчвам програмата Malwarebytes' Anti-Malware да остане на вашия компютър и периодично да сканирате системата си с нея (поне един -два пъти в седмицата),като не забравяйте да обновите дефинициите и преди всяко сканиране..!

Ако има инструменти, папки или логове от използваните от нас неща и те не са се изтрили при горе-споменатите процедури, ги изтрийте ръчно.

Ако няма друго,маркиран случая за РЕШЕН. Лека вечер и безопасен интернет ви пожелавам..! :)

• Автор

за жалост не.... лага продължава... било е временно... Ако Ви е писнало, дайте да затваряме темата, да го преинсталираме, да му накачим 7-мица и да се свършва.....

Еми като тегли торенти така ще е другия път.Кажи на Мама или Татае да ти вземе игри от геймърски магазини

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.