Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бюджет и Производителност .....?

Featured Replies

Крайна цена: 399,48 лв.

Редактирано от LooToSGoD (преглед на промените)

За домашно кино е екстра но не и захранването и кутията.

COOLER MASTER MINI 110 - Това е достатъчно евтино и удобно за подобна джаджа.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Да се има предвид че идеята е Бюджет (и за игри) 

За игри не става а като изгърми ще ти излезе през носа. По-добре си вземи конзола.

• Автор

Идеята на това PC е да се играят игри на ниска настройки (зависи от видеото) но като цяло съм го постна за да ви питам и вас 

Многоуважаемият naruto хубаво ви е казал.Няма как да се получи приличен гейминг с тази конфигурация.Всичко друго ще граничи с мазохозма.По-добре си вземете конзола.

• Автор

Многоуважаемият naruto хубаво ви е казал.Няма как да се получи приличен гейминг с тази конфигурация.Всичко друго ще граничи с мазохозма.По-добре си вземете конзола.

Темата е Бюджет и Производителност .....? а геймингът е между другото

Идеята е за производителност и леки игри.Не може да кажете че нищо няма да върви освен видео клипове 

Ако бюджета е 400 лв.

Обща стойност - 418.73 лв. с ДДС
С по-добър процесор и захранване. С опции за бъдещ ъпгрейд.

Конфигурацията е идеална за гледане на FullHD филми към телевизор,браузване и слушане на музика.Дори се замислям дали да не си спретна една такава.Много ниска консумация,вграденото видео е предостатъчно и с 2 пръчки по 2GB RAM е бонбон.

• Автор

Конфигурацията е идеална за гледане на FullHD филми към телевизор,браузване и слушане на музика.Дори се замислям дали да не си спретна една такава.Много ниска консумация,вграденото видео е предостатъчно и с 2 пръчки по 2GB RAM е бонбон.

Ето един колега каза нещо по темата (Евала) както казах темата е за описания от началото компютър а не за сравнение и тем подобни исках просто мнението ви за описаната конфигурация. Иначе Нико_ благодаря за трудът

Никъде не пише, че конфигурацията ще се ползва за гейминг. Чудно ми е постове ли си правите или просто си измисляте думи дето ги няма. Иначе е добра за всичко без тежките игри според мен. И махни този Pentium не струват вече.

helis пише че ще се използва за игри и между другото пентиума е по-добрия процесор (не и като вгр. графика разбира се).

Във втория пост съм написал че е идеална за домашно кино но автора ме поправи че е за игри.

helis пише че ще се използва за игри и между другото пентиума е по-добрия процесор (не и като вгр. графика разбира се).

Да видях сега извинявам се. Ама не пентиума не е по добър. По добре дай 3 лева отгоре вземи си AMD защото интела не вади и 25% процента отгоре няма да се усети разликата никъде според мен. Ама поне AMD е по добър с вграденото видео което пак го прави по добрият избор.

• Автор

Под игри днешно време хората разбират Battlefield 4,GTA V. Не само това са игрите просто идеята е (Пак казва) Бюджет и Производителност,геймингът го оставете на страни.Игри които могат също да се играят са Minecraft някоя стара GTA някоя Стратегийка за разнообразие това е.Пак ви благодаря за трудът който положихте

Ето един колега каза нещо по темата (Евала) както казах темата е за описания от началото компютър а не за сравнение и тем подобни исках просто мнението ви за описаната конфигурация. Иначе Нико_ благодаря за трудът

:offtopic_s: Това с червеното какво означава,че аз не мога да го разбера?

Ще играете,но всичко ще е на минимални настройки.И няма как да ви кажем каква производите;лност ще е оптималната,защото някои хора ги устройват 25-30 фрейма,а за други и 100 са малко.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

:offtopic_s: Това с червеното какво означава,че аз не мога да го разбера?

Какви игри ще играете?

:D  както искайте го разбирайте че уроци по Турски не ми се преподават  :) (шега)

За по-леки игри става. LoL, CS и разни MMO ще вървят. За игри като BF4, CoD Ghosts и Assasins creed 14 - не вярвам. Все пак с допълнителна видео карта ще е по-добре.

Редактирано от RJ45 (преглед на промените)

Ама не пентиума не е по добър.

Глупости! G3220 е по-добър от 5350. При добавяне на видеокарта всички игри ще могат да се играят. А пък изброените игри от автора ще ги играе и на вграденото видео. Има и възможност за добавяне на i3, i5, i7 след време. Така че смятам, че е по-разумното решение да се вземе Pentium-a! 

Хора човека дава 400 лева кви I3 I5 I7 бълнувате. Не AMD-то е по добро не откъм производителност а откъм цена и възможности този пентиум ще отидат и поне 200 лева за видео. Човека иска с малко пари да стане. AMD-то си има вградено, а и не иска да играе BF 4 GTA 5 сам си каза. Мислете по темата моля. Перфектен процесор за леките игри няма и парите за него си заслужават.

Редактирано от helis (преглед на промените)

Че то и Интела има вградено! Пак някой не си е прочел урока! При Интелският вариант има възможност за ъпдейт, а при АМД има "въшки" за в бъдеще.

Хора човека дава 400 лева кви I3 I5 I7 бълнувате. Не AMD-то е по добро не откъм производителност а откъм цена и възможности този пентиум ще отидат и поне 200 лева за видео. Човека иска с малко пари да стане. AMD-то си има вградено, а и не иска да играе BF 4 GTA 5 сам си каза. Мислете по темата моля. Перфектен процесор за леките игри няма и парите за него си заслужават.

Точно, че дава 400 лв. е хубаво да се помисли за бъдещето! ;) За 3 лв. отгоре Pentium-a е 20-30% по-добър. Човека след няколко месеца може да събере още 400 лв. и да подобри машината. Или мислиш, че е по-добре след няколко години да даде два пъти повече пари за нов компютър, вместо да даде два пъти по-малко, за да ъпгрейдне старата, която може да се окаже по-добра от новата? И слагай запетайки, че едвам ти осмислих това, което си написал! :)

Редактирано от Нико_ (преглед на промените)

BB код:

Обща стойност - 409.42 лв. с ДДС
Тази има горе/долу нормална кутия (3 слота за вентилатори),добро захранване и 1 TB хард..

Редактирано от mrazqmakaroni (преглед на промените)

Това, че сега няма с какво да се ъпгрейдва не значи че след 6 месеца AMD няма да пуснат по-добри процесори за AM1. Вграденото е по добро от интелското HD 4000. И според мен ще е по добре след време човека да си сглоби нова конфигурация вместо да се ъпгрейдват старите. Просто човека да си каже по добре вместо да спорим излишно дали ще прави ъпгрейд или ще взима нов комп после. А за това кой е по добър можем да спорим вечно според мен така, че нека да спрем всеки с разбиранията си. И извинявам се за запетаите в бързото писане бая изяждам :D

• Автор

Upgrade мога да направя но единствено за видео карта но това е за напред.Иначе базово не 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.