Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталиране на Windows

Featured Replies

Здравейте, за първи път се пробвам сам да си преинсралирам Windowsa и имам малък проблем. Когато ме пита Where do you want to install Windows не ми дава да избера никакъв диск. В биос съм боотнал първо флашката, от която инсталирам Windowsa и след това харда ми. Гледах някой уроци по инсталиране на Windows и винаги там имаха дискове. Дали ми е изгорял харда? :( И как мога да оправя този проблем?

Какъв Windows се опитвате да инсталирате ? Форматиран ли е дяла на който ще се инсталира ? Има ли достатъчно място да се инсталира въобще ?

• Автор

Не не е форматиран дяла. Да има място харда ми е 1 ТБ. Как да форматирам диска си C , където искам да инсталирам Windows,  като не мога да си включа компа? Опитвам се да инсталирам Windows 7 Ultimate

Редактирано от SinyaSofia (преглед на промените)

Не не е форматиран дяла. Да има място харда ми е 1 ТБ. Как да форматирам диска си C , където искам да инсталирам Windows,  като не мога да си включа компа? Опитвам се да инсталирам Windows 7 Ultimate

Компютъра в момента е без ОС ли ? Дяла на който искате да инсталирате новата ОС се форматира чрез поставен диск/усб и от него трябва да извършите действието. Като стигнете до екрана на който са показани дяловете на хард диска Ви, трябва да има опция "Форматирай" или "Format".П.П. И как така изведнъж "не мога да включа компа"  :ohmy: ?

• Автор

Нещо си развалих Windowsa и просто не може да ми се вкл компютъра. За това искам да го преинсталирам.

Неможенето да включите машината е хардуерен проблем,а развалянето на операционната система е съвсем друго.Моля точно да опишете какви проблеми имате.Ама така го направете,че да не се чудим.

• Автор

Явно аз съм обяснил погрешно. Не че не мога да си включа лаптопа, а не мога да влеза в Windowsa за това се мъча да го преинсталирам.

Добре,значи натискате бутона за стартиране,почва да зарежда и после до къде стига?

Нека видим първо какво се случва,пък тогава ще се мисли за преинсталация.

Нещо си развалих Windowsa и просто не може да ми се вкл компютъра. За това искам да го преинсталирам.

Стигате до тук Публикувано изображение

и давате custom advanced после ви излиза това или нещо подобно с дялове може и един дял да има 

Публикувано изображение

Избирате някъде и давате next но не трябва да ви излиза като на 2рата снимка долу в ляво жълто триъгълниче ако не излиза триъгълниче можете да инсталирате успех

Публикувано изображение

Избирате някъде и давате next но не трябва да ви излиза като на 2рата снимка долу в ляво жълто триъгълниче ако не излиза триъгълниче можете да инсталирате успех

На втората снимка,след като изберете съответният дял,кликате на Drive options.И там имате различни функции.Една от тях е и Format.

Ако не става да се инсталира избирате drive options (advanced) както на 2рата картинка и би трябвало да ви излезе диска избирате го и давате delete ако нямате важна информация после избирате на диска пак и давате install

• Автор

Сега пък нещо се прецака и не мога да стигна до там да избера къде да го инсталирам. Стоя по полвин час на Setup is starting... и до там. Ще сложа друг Windows и ще пробвам пак.

• Автор

изтеглих Windowsa от замунда и я качих на флашката с програмата Windows 7 USB DVD Download Tool .. след това в биос менюто сложих на 1во място USB .. обаче ми зарежда до Setup is starting... и сега тегля нов Windows и ще пробвам пак..

• Автор

Изтеглих нов Windows и го сложих на флашката.. обаче не ми излизат дискове, където да инсталирам Windowsa.. дали ми е изгорял харда? или може да съм барнал някоя настройка в биос?

За настройките ще трябва вие да кажете какво се е променило.

Колкото до диска,изкарайте го и пак го поставете на мястото му.Понякога обикновеното наместване прави чудеса.

Изтеглих нов Windows и го сложих на флашката.. 

Това също не е препоръчително да го правите.

Изтеглих нов Windows и го сложих на флашката.. обаче не ми излизат дискове, където да инсталирам Windowsa.. дали ми е изгорял харда? или може да съм барнал някоя настройка в биос?

Ами влез в биос и задай настройки по подразбиране с Ф10 , също така погледни в биоса харда зачита ли се?

Live CD  да се тества хард диска .И какъв е този лаптоп ,какъв му е хардуера ?Работил е коректно ,а какво си направил ,че се е прецакал?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.