Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация втора употреба

Featured Replies

Привет, съфорумци!

Търся да закупя компютър втора ръка. Ще се ползва за домашни нужди, но искам да е подходящ за бъдещи ъпгрейди (да го връщам в играта, когато почне да изнемогва), което изключва micro, mini и ттем поддобни ATX. Друго което трябва да кажа е че мониторът ми е 27' (1920х1200) и се гледат HD филми.

Изискванията ми са следните:

Кутия: Да е безшумна, добре охладена. Нещо от рода на CoolerMaster, Thermaltake и т.н.

Захранване: Нещо с име, да не е китайско за 20лв. и поне 500W за да позволява послеващи ъпгрейди

Дъно и процесор: Да са нещо от по-новите сокети - 1155/AM3+/FM2+ Дъното да не е орязано

За да се спести някой лев и да се вмъкнем в бюджета може да ми предлагате и конфугирации с вградено видео, че то често пъти се оказва най-скъпия компонент на една конфигурация, а много рядко ще се играят игри и то не толкова тежки.

Бюджетът ми е 300-350лв (+/-). Да поясня: това е таван. Мога и компютър за 200лв да взема, ако отговаря на изискванията ми. Не се чувствайте длъжни да ми предлагате всичко на тази цена.

Очаквам добри предложения, като се има в предвид, че тук сте само специалисти по аселмблиране на компоненти. :)

Благодаря, предварително!

Редактирано от twist69 (преглед на промените)

Е па,за тия паре направо си вземи една нова конфигурация с вградено видео.Пък ще я ползваш колкото можеш.

Нов вариант ли е? 

Обща стойност - 389.20 лв. с ДДС
Подходяща за ъпгрейд към i3/i5/i7. Захранването ще е достатъчно за една видеокарта от среден клас. С прилична кутия.

Редактирах заглавието на темата и го направих като запитване. Иначе има секция обяви във форума.

• Автор

@onogondur

Разбирайте го като горна граница, която не е задължително да се надхвърля. Всеки да се чувства свободен, да предлага било то и за 200лв, ако отговаря на изискванията ми. :)

@Нико_

Мислех си, че ако взема части едно стъпало (един клас) по-високи, ползвани малко и поради тази причина - на половин цена, ще е по-добре, както за производителността, така и за бъдещи ъпгрейди. Ще ти пратя на лично една конфигурация за да си кажеш мнението в сравнение с предложената от теб. :) Сякаш ми се иска и процесора да е на ниво, за да не му се налага скорошен ъпгрейд, че много трудно се продава само процесор, а какво да го правя стария после...

@Emokostov

Благодаря ти отново, за отзивчивостта!

Редактирано от twist69 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.