Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое захранване ще ми препоръчате

Featured Replies

Характеристиките на компа ми са: Asus A8V 939, Athlon AMD 3200, 2X512 Kingston, ATI RADEON PRO 9800, ATA Seagate 160gb + SATA Seagate 200gb, LG DVD, PHILIPS DVD-RW, захранването ми е китайско от 15 евро!!!

Искам да сменя захранването с нещо хубаво!!!

Тук ще напиша няколко захранвания, и искам вие да ми кажете кое е най хубавото!!!

- F. Alimentación THERMALTAKE 480W PUREPOWER 74 ?

- F. Alimentacion THERMALTAKE 430W PurePower 48 ?

- F. Alimentación ANTEC TRUEPOWER 430W 66 ?

- F. Alimentación ANTEC SMARTPOWER 350W 48 ?

- F. Alimentación ANTEC SMARTPOWER 2,0 500W 69 ?

- F. Alimentacion Tagan 330 W 53 ?

:bye: :bye: :bye:

Например това - ZALMAN ZM360B-APS RealPower, noise-free, ZM400B-APS или 460 ватовия модел на ZALMAN - ако искаш качество. Фортрон също са много хубави - съквартиранта ми има 350W 120mm и е особено доволен. Смятам че да си взимаш над 400-460W си е излишно, ама ти си решаваш - аз бих поспестил за някакъв UPS по-скоро защото от опит знам че колкото и да ти е хубаво захранването от някой по-кофти токов удар няма да те отърве.

P.S. И за THERMALTAKE съм чувал хубави неща, ама не съм пипал такова :yanim:.

ANTEC TRUEPOWER 430W или ако има Tagan с мощност околко 400W също ще ти свърши работа. Не че 330W няма да издържи -напротив, но при бъдещ ъпгрейт ще се наложи да го сменяш, та за това ти препоръчвам нещо покрай 400W. TT, FSP, Zalman са също качествени захранващи блокове, но са...ъъъ..."ширпотреба" и при положение че имаш възможност да си купиш наистина марково захранване изобщо не се замисляй. Жалко че в българия не се внася Tagan, а Antec са с космически цени иначе щях да си взема едно такова. Само гледай да е АTX 2.0 стандарт с две 12-волтови линии, че тия нови машини ползват предимно това.

voltajes.gif

Това са напреженията на Antec True Power 2.0 - е как да не му се радваш на това захранване :yanim:

Никакви отклонения между idle и full load. Ето го и цялото review

p.s.

Да добавя и Enermax към качествените захранвания.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Отлична препоръка от Lyudmil.Изпревари ме.Като цяло Asus A8V 939 съществува в не една разновидност.Е-SE и Deluxe.И при двете захранването е 20+4 интерфейс- ATX12V v2.0.

DiDokal, машината ти е мифлецет.На един древен език се превежда като чудовище.Поздравления и със здраве да и я ползваш.Серизоно ще я натовариш при енкодиране на филм.Препоръчаното захранване има стойности, които могат да се кажат, че са замръзнали при покой и пълно натоварване.

TP-II 430PEC_PDF Manual

• Автор

А какво ще кажете за това???

Fortron FSP460-60PFN 460 W EPS

Не е лошо и ще ти върши работа, и е много-много по-добро от сегашното ти noname, но при положение че го има този ANTEC само за 66 ? купуването на FSP e неудачно.

Присъединявам се към казаното от Lyudmil. 330W ще ти стигнат отвсякъде в момента, но ако ще правиш сериозен ъпгрейд, ще е добре да се смени, затова малко мощност в повече няма да е излишна.

Fortron-Source имат добри продукти за парите си, но можеш ли да си позволиш нещо по-скъпо, просто отпадат.

От споменатите от теб захранвания бих си взел именно препоръчаното от Lyudmil Antec TruePower 2.0 430W. Няма PFC (Power Factor Correction), но с останалите си задачи се справя чудесно. Мощността му е добра и макар ефективността му да не е от най-високите, то със сигурност е достатъчна. Съотношението цена/качество е доста добро.

Ето и още една подобна тема за захранвания.

Ето с този PSU калкулатор можеш да си изчислиш колко мощност ти е нужна, но внимвай за всички полета, някои са по-важни отколкото изглеждат.

Lyudmil прибави Enermax към групата на качествените захранвания, с което се съгласям на 100%. Тази марка плюс PC Power & Performance и Seasonic са най-добрите три марки захранвания, които могат да се намерят в момента. Също чудесни продукти имат: Antec, Thermaltake, Zalman, Tagan, beQuiet! и CoolerMaster.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.