Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся тонколони, трилентови

Featured Replies

Здравейте на всички, въпроса ми е в това че ще си взимам нови колони, и ако може да дадете някой друг съвет. Моите изисквания са, да вадят мек и плътен бас, да са между 80 и 100 вата. Пари, мислех да отдела 100 или 120 лева за две колони, но всички мнения биха ми били от полза. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

аз съм се спрял на тези, засега

http://olx.bg/tonkoloni-i46708739

Здравейте на всички, въпроса ми е в това че ще си взимам нови колони, и ако може да дадете някой друг съвет. Моите изисквания са, да вадят мек и плътен бас, да са между 80 и 100 вата. Пари, мислех да отдела 100 или 120 лева за две колони, но всички мнения биха ми били от полза. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

аз съм се спрял на тези, засега

http://olx.bg/tonkoloni-i46708739

Пич, ми на тях пише, че са продадени! Избери си други и тогава пак питай ! :wink12:

Редактирано от inwader (преглед на промените)

Teзи са с вграден усилвател.Имат невероятна честотна характеристика,ако е вярно въобще...,но едва ли ще ти влезнат в бюджета.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Мога ли да питам с какво ще захраниш тия и подобни тонколони? Ще ти трябва усилвател май.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Мога ли да питам с какво ще захраниш тия и подобни тонколони? Ще ти трябва усилвател май.

Аз имам усилвател 

Аз имам усилвател 

Хайде покажи го де!?! Има хора дето им е интересно какъв е за да ти помогнат. И този "мек и плътен бас" не знам къде си го слушал, но това не е бас. Баса трябва да е бърз и стегнат и за това основно се грижи добрия усилвател. С тези 100-120 лв. трудно ща се справиш с задачата дори и за секънд хенд двулентови. 

За хубав усилвател (лампов) му трябват поне 350 лева за да се намери нещо читаво в триодно свързване, а едни 4 вата/канал са му предостатъчни.

За хубав усилвател (лампов) му трябват поне 350 лева за да се намери нещо читаво в триодно свързване, а едни 4 вата/канал са му предостатъчни.

Приятел, ти четеш ли за какво става дума в темата или си пишеш каквото си чул в трамвая.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.