Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Тhe application was unable to start correctly 0xc00007b" Моля помощ !

Featured Replies

• Автор

Аз не знам може ли да преместиме 100 мегабайта на C: и да изтриеме G:

То си идва по подразбиране там и незнам как си ги сложил другаде.

http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/rebuild-mbr.htm

Като кликнеш на Disk

Публикувано изображение

То проблема май идва от заразени dll файлове.Можеш да изтеглиш ESET online scanner - http://download.eset.com/special/eos/esetsmartinstaller_bgr.exe

Стартирай приложението и от разширени настройки сложи отметки навсякъде без последната и Старт.Ще се обнови и ще започне сканиране.

Публикувано изображение

Мисълта ми е,че може да има зараза и трябва се изчисти и после да се прави Fix ако сработи.

Проблема е ,че аз нямам "disk" там горе на програмата

Другото което исках да кажа е, че се поразрових в youtube и намерих как да премахнем ликален диск, след което премахнах моят локален диск G:

Не казваш ти ли си сложил тая часова зона.Махал ли си Silverlight и ти ли си слагал Net Framework1.1.Това май е троянска програма - PC Data App.Сканира ли с ЕСЕТ?Ти май трябва да преинсталираш този Windows с някой по-читав.

Кликаш на диск и тогава ще се появи диск горе.

Публикувано изображение

Редактирано от Alis&Vanko (преглед на промените)

• Автор

Не казваш ти ли си сложил тая часова зона.Махал ли си Silverlight и ти ли си слагал Net Framework1.1.Това май е троянска програма - PC Data App.Сканира ли с ЕСЕТ?Ти май трябва да преинсталираш този Windows с някой по-читав.

Кликаш на диск и тогава ще се появи диск горе.

Публикувано изображение

Значи ЕСЕТ-а сканира намери там нещо след което го изтри, но проблема си остана. Направих и това с диска но уви проблема е още тук. И на последно място windows-а. За него мога да кажа, че е купен от технополис за над 100 лева някъде и немисля че ще има нещо по добро. ( само искам да спомена по подробно, че преди да преинсталирам ( преди да се появи проблема ) нямаше проблем, но аз уиндоуса го преинсталирах не като настроя BIOS и т.н. а вкарах диска и директно започнах та мисълта ми беше дали е нещо заради това ? )

А без да бутваш ли.Тоест върху стария си стартирал новия от диска докато е работил.То така не се прави.

• Автор

А без да бутваш ли.Тоест върху стария си стартирал новия от диска докато е работил.То така не се прави.

Ясно ми е че не се прави, но като тръгнах да настроивам BIOS-а видях че е някакъв странен и неможах да го настроя и реших да слагам в/у стария.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! И аз имам същия проблем след като преинсталирах windows 7 преди няколко дена (имам си диск който ползвам винаги от както биоса ми отказа да боотва от флашката ми) изчетох половината интернет във връзка с проблема но нищо не помогна. Преди когато ми е давал тази грешка след инсталиране на директ х ми се оправяше всичко но сега не иска. Ако имате някое друго решение или дайте някои по-читав windows да го преинсталирам и се се приключи с въпроса.  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.