Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп от Америка от сайт - до 1100 долара

Featured Replies

Добър ден, в Америка съм и искам да си взема хубав лаптоп от тук, препоръчаха ми марките lenovo t540 i Dell latitude, според вас за тези пари какйв да си взема, ползвам го от време на време за игри, искам i7 процесор, най-добрият, видео карта 2 гб, 1 тб хард и 8 или 16 рам, предполагам че ще го поръчам от ebay, може и от др сайт стига да е с хубава цена и да може да се изпрати до jackson,wyoming

За 1100 лева няма как да си поръчаш лаптоп за игри. Все пак изчакай колегите ще ти дадат примерни модели. Не е задължително да робуваш на марки.

Виж тук  http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-Alienware-M14x-r3-Laptop-3-1GHZ-i5-8GB-750GB-1-GB-GTX-750M-Win-7-e590-/301168629619?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item461f0c9773 , първия е продаден, но има много други за по 1000 евро.

Хора, четете малко какво търси човека.

Asus N56JR-EH71 като newegg доставят до всякъде в САЩ и Канада.

Една 17-ка, според мен за предпочитане, щом е за игри MSI GE Series GE70 2OE-017US

Редактирано от Людмил (преглед на промените)

• Автор

Аз играя само една игра, тя върви доста добре и на сегашниа ми лаптоп, lenovo g570 така че игрите не са проблем, просто да е бърз, добре между lenovo t540 и dell latitude кой е по добър за вас, ще прегледам линковете по-късно че съм от телефона

За 1100 лева 

има много други за по 1000 евро.

до 1100 долара

А сега някои да предложи и до 1100 паунда и така докато изредим всички валути.

Към автора посочи сайт от който да избираме. Предложението на Людмил никак не е зле.

lenovo t540 и dell latitude кой е по добър за вас

Без да знаем конкретните разновидности на двата модела няма как да изразим категорично мнение.

Редактирано от П.е.т.ъ.р (преглед на промените)

Хубава цена е относително понятие ,посочи сума  конкретна за да имаме ориентир

Dell Alienware като можеш да си избираш с какво да бъде екипиран и с колко гаранция

Извънземния най-евтиния му вариант с i5 и 750М е 1100 долара. Проблема е, че до голяма степен се плаща за марката и е по-скоро за хора с неограничен бюджет, решили да се поглезят, иначе за обикновения потребител си е излишен лукс. Ако ще е custom машина Sager предлагат доста по-атрактивни модели. NP7378 с i7-4710MQ, 8RAM, 750GB HDD и GTX 860M 2GB е точно в бюджета с безплатна доставка за територията на САЩ.

• Автор

Ами за конкретен сайт, мисля от ebay, так има един леново т540 за 999 долара, доста добър, за толко пари на делл има пак с и7 процесор, но по-малко рам и хард

Редактирано от Glavorezo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.