Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Xiaomi RedMi Note таблетфон

Featured Replies

Здравейте колеги и приятели,моля да споделите мнение за Xiaomi RedMi Note. Чета от известно време за марката и за сега съм впечатлен, но този телефон ми се вижда доста интересен, някой да знае нещо в повече?Поздрави и лека вечер!

С няколко думи - много е добро телефончето. За парите си мисля че няма конкуренция, дори и пред марковите си събратя. Марката е доказана, аз също я следя от известно време насам. :)

Xiaomi Redmi Note PRO WCDMA - от тука ти излиза за около 360лв. с доставка на DHL до България. Много добър телефон, отлични х-ки и качество. Знам, че ще има ъпдейт до Android 4.4. 

Опитвал съм да ползвам 2-3 китайски пръчки във високия клас (ако има такова понятие) и твърдо повече няма да експериментирам.

Китайски ромове, кой стабилен - кой не, единия се чува хубаво, но работи по-бавно апарата, с другия апарата лети, но се чува глухо, половината приложения (които аз ползвам) забиват, не ми разпознават контактите, губят връзка и не могат да се конектнат по 10 минути... (говоря за Уатсап, Вайбър и Лайн)

И прочие и прочие.

Още повече това е нов модел и не е ясно как ще се държи или няма да се държи - риска е голям за мен.

Не като пари, а като възможност да ползвам нещо, без да седя на тръни кога ще гръмне, дали на митницата ще ми го обмитят, дали и кога ще се оправят дадени бъгове и т.н.

Не се заблуждавайте, че ще стъпи в БГ по-малко от 350-370 лева.

Говоря за апарата с 2гб рам.

Около 450 лева се намира втора ръка с остатъчна гаранция и запазен СГНоут 2, което за мен е в пъти по-добрия избор.

пп. За да не се чудите, последния китаец, който ползвах е Lenovo Vibe Z K910 и го върнах със засилка.

Точно се канех да пиша и algor ме превари... Никога не бих взел подобен телефон, въпреки че не съм ползвал такъв. Зачетох се в андроид форума в темите за моделите на марката и ми настръхнаха косите, като видях, че на повечето скриншоти менюто е китайско... А, не, мерси... На дадената страница по-горе, никъде не видях поддръжка или нещо подобно... Може и да не съм догледал, де, ама едно съмнение си остава. В края на краищата, не че парите са много, но предпочитам телефон, на който да мога да разчитам и ако ми се наложи, да го преинсталирам за минутки, вместо да се ровя с часове по форуми за да разбера как става... Пък и нито дизайна им е кой знае какво, поне на този модел, нито чак толкова ме впечатлява осем ядренния процесор...

• Автор

Тооо, цената му в БГ е ясна, в първия линк е видима - 469 лв.За компанията чета само добри неща като качество. Дори са изместили HTC от класацията и вече са в топ 10 на производителите...Но да оставим на страна това, разполагам с около 550 лв, 600 да ги сложим. Гледах телефони като Sony Z, Nexus 5. Огледах едва ли не всичко, де може да се види, ревюта четох, клипчета гледах, сравнявах.......... Е не мога да реша какъв телефон да си взема и те това е.То аз знам защо не мога да си харесам, твърде взискателен съм, а бюджета е ограничен... Май само Sony Z1 ми се вписва в претенциите, само не и в кесията...

На Xiaomi официални партньори са им Ibuygou.com :) От други сайтове най-много да получиш някоя качествена реплика. 

Тооо, цената му в БГ е ясна, в първия линк е видима - 469 лв.За компанията чета само добри неща като качество. Дори са изместили HTC от класацията и вече са в топ 10 на производителите...Но да оставим на страна това, разполагам с около 550 лв, 600 да ги сложим. Гледах телефони като Sony Z, Nexus 5. Огледах едва ли не всичко, де може да се види, ревюта четох, клипчета гледах, сравнявах.......... Е не мога да реша какъв телефон да си взема и те това е.То аз знам защо не мога да си харесам, твърде взискателен съм, а бюджета е ограничен... Май само Sony Z1 ми се вписва в претенциите, само не и в кесията...

В крайна сметка не каза какво ще правиш с един такъв апарат и за какво ще го ползваш (то е ясно, че за всичко, ама предимно за какво).

Ако не бързаш и можеш да си позволиш чакането на пусия, излизат добри предложения втора ръка и изгодни апарати.

Говоря за такива на по 2-3 месеца ползвани и на практика (ако не са изпускани) са си нови.

Погледни също така HTC Desire 816.

Нов модел е, но не мога да съм полезен как се държи едносимовия, защото аз от 4 дни ползвам двусимовия и съм много доволен.

И в бюджета ти се вписва добре, но пак казвам да поразгледаш андроидския форум и за предложения втора ръка с гаранция към оператор или българска фирма.

Едит: цъкнах Продавалника ей така да видя как са нещата и има предлагане на Ноут 2.

http://olx.bg/samsung-galaxy-note-2-n7100-garantsiya-podartsi-i49347641

И в мобилебългария в обявите има изгодни оферти.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте колеги,днес си поръчах Sony Xperia C.Бюджета пак се сви нещо, от там и критериите. Прецених, че ще ми е достатъчен, изгледах достатъчно клипчета и изчетох ревюта.Надявам се утре да напиша първи впечатления за модела.

• Автор

Ползвам двусимовия вариант вече 10 дни и мога да кажа, че си струва всяка стотинка от невисоката си цена.

Чакай, не беше ли с HTC 610 или нещо подобно?
  • Автор

М8.Тук, обаче, говорихме в една тема за двусимовия ми втори апарат.Той е Сони.

Еми и аз само добри неща чух за него. Спечели ме:- Дългият живот на батерията. При нормална употреба го дават ден и половина до два дни да изкара.- Прокламираното качество на разговора, слушалката и микрофона.- Цената, разбира се.- Екрана, макар и да не е с топ резолюция, но тя не се различава много от сегашният ми, а аз от него оплаквания за екрана нямам.- Дизайна, което си е строго индивидуално вече.Надявам се да не ме разочарова!p.s.Може ли на ЛС тези снимки, дето си премахнал от другата тема. Да придобия представа все пак.
  • Автор

Взех си телефончето!Много добри първи впечатления за всичко. Леко разочарование от към камерата, но съвсем леко. Останалото е супер!

Взех си телефончето!Много добри първи впечатления за всичко. Леко разочарование от към камерата, но съвсем леко. Останалото е супер!

За снимки, доколкото си спомням си купи фотоапарат. Аз за какво ти поставям плюсове на всяка снимка? Честито от мен!

• Автор

За снимки, доколкото си спомням си купи фотоапарат. Аз за какво ти поставям плюсове на всяка снимка? Честито от мен!

Именно, но не винаги фотоапарата е с мен. Скоро ще пиша по-подробно за апарата.
  • 4 месеца по-късно...

Здравейте, вгледал съм се и аз в Xiaomi Redmi Note и да попитам колко време държи батерията в режим на изчакване? Че малко ме притеснява честото зареждане.....

Аз също съм решил да пробвам Xiaomi, ако някой има впечатления, като работа, надеждност, смятам, че в бюджет около 350-450 лв, да взема нещо конкурентно способно на лидерите. Ако имате предложения, ще се радвам да ги видя. Може и други марки, ако прецените, че ще изпълнят изискванията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.