Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутер TP-LINK TL-WR840n

Featured Replies

Проблема е следния - днес си закупих рутер TP-LINK TL-WR840n, влезнах в www.tplinklogin.net и направих всичко както си е описано в упътването на рутера, но след като му сложих парола мрежата ми излиза но телефона не иска да се свърже, когато махнах паролата мрежата съответно стана отворена и телефона се свърза без проблем, сърфирах си в нета и то доста бързо, но не искам да я оставям отворена понеже имам "чакалещи" комшии :D. Ако някой знае как да се оправи това или му се е случвало и на него нека да сподели някакво мнение. Благодаря предварително !!! П.С. Компютъра ми е с Windows 7 !

Редактирано от netmaster94 (преглед на промените)

а телефона е? марка, модел?

снимка на настройките му за безжична мрежа или описание?

• Автор

а телефона е? марка, модел?

снимка на настройките му за безжична мрежа или описание?

Телефона ми е Prestigio 4300 PAPDUO, а за настройките какво точно те интересува ???

Сега! Внимание! Първо си настрой рутера кат хорат (криптирана парола, смяна на име т.н.)

Второ! Един път си се кънекнал към мрежата като е била с дефалтни настройки, нали така, значи изтриваш от менюто старата мрежа и се кънектваш към същата, но вече с настройките. ОК. Телефона се бърка, това е!

• Автор

Сега! Внимание! Първо си настрой рутера кат хорат (криптирана парола, смяна на име т.н.)

Второ! Един път си се кънекнал към мрежата като е била с дефалтни настройки, нали така, значи изтриваш от менюто старата мрежа и се кънектваш към същата, но вече с настройките. ОК. Телефона се бърка, това е!

Смених пароли, смених името, махнах старата мрежа и пробвах пак да се свържа и пак нищо...проблем при удостоверяването...

Смених пароли, смених името, махнах старата мрежа и пробвах пак да се свържа и пак нищо...проблем при удостоверяването...

С друго устройство освен мобилния ви телефон имате ли проблем с аутентикацията ?

А от телефона изтри ли всички стари мрежи? В TP-LINK има опция за мобилни устройства да се връзват с WPS-парола, която е от 8 цифри. Не е за препоръчване да я имаш, но ако е така опитай с нея.

• Автор

С друго устройство освен мобилния ви телефон имате ли проблем с аутентикацията ?

Ами имам и Iphone 4s и той сещо не иска да се свърже като има парола, а като я махна и двата телефона без проблем се свързват.

Навява ми проблем със сертифицирането. Оба ди се на доставчика да ти смени IP-то.

• Автор

Навява ми проблем със сертифицирането. Оба ди се на доставчика да ти смени IP-то.

Добре де, как тогава се свързва като няма парола ???

Можеш ли Колега да се свържеш със същите устройства, но към друга мрежа? Направи този тест и пиши, че стана интересно.

• Автор

Можеш ли Колега да се свържеш със същите устройства, но към друга мрежа? Направи този тест и пиши, че стана интересно.

Ами и Prestigioto и Iphone се свързват, имам и телевизор Samsung Smart TV, той също без парола се свързва и към друга мрежа се свързва, а като е с парола не иска, никой си няма на идея от какво може да се получава така .

Незнам Колега дали правиш нещата както трябва с настройките на рутера, но на мене лично ми е странно. Имаш ли teamviewer инсталиран. Бих искал да ти помогна.

• Автор

Незнам Колега дали правиш нещата както трябва с настройките на рутера, но на мене лично ми е странно. Имаш ли teamviewer инсталиран. Бих искал да ти помогна.

Ами айде да оставим нещата за утре, че съм на работа в момента и няма как да стане, ще пиша утре

Ок, до утре. Лека работа.

• Автор

Пиши като видиш да видим дали ще направим нещо с тебе :D

• 3 години по-късно...

Значи мисля че има два варианта. Телефона е запомнил някаква парола. Може да е въведена погрешно в началото. Виж дали имаш опции на мрежата (в телефона) и там смени паролата. Имах същия проблем с лаптоп, просто си знае грешна парола и си я помни. Отворена мрежа винаги си влизат устройствата. Другия вариант е криптирането на мрежата, но ако не си пипал по настройките в рутера да смениш автоматичните, би трябвало да са ок. Ако не стане, дай му един ресет с малкото копче, и вече сам ще си прихване каквото трябва. След това само слагаш парола. Ако не забравя ще вляза пак в темата да видя как върви ;)

преди 7 часа, Ivan_ciscoto написа:

Значи мисля че има два варианта. Телефона е запомнил някаква парола. Може да е въведена погрешно в началото. Виж дали имаш опции на мрежата (в телефона) и там смени паролата. Имах същия проблем с лаптоп, просто си знае грешна парола и си я помни. Отворена мрежа винаги си влизат устройствата. Другия вариант е криптирането на мрежата, но ако не си пипал по настройките в рутера да смениш автоматичните, би трябвало да са ок. Ако не стане, дай му един ресет с малкото копче, и вече сам ще си прихване каквото трябва. След това само слагаш парола. Ако не забравя ще вляза пак в темата да видя как върви ;)

Най-вероятно колегата е с нов телефон,вероятно нов компютър и нов рутер и няма тези проблеми от около 4 години!

преди 13 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Най-вероятно колегата е с нов телефон,вероятно нов компютър и нов рутер и няма тези проблеми от около 4 години!

Ужас тогава че съм му дал съвет :D 

преди 50 минути, Ivan_ciscoto написа:

Ужас тогава че съм му дал съвет :D

То е хубаво , че си му дал съвет, но просто е леко закъснял !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.