Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за помощ при избор на смартфон

Featured Replies

• Автор

algor, само питам за резолюцията. Аз ако разбирах досега да съм избрал вече.

miroslavm, много е голям, благодаря все пак.

Ето тук http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5451&idPhone2=5541&idPhone3=5375

пуснах сравнение на камерите на Xperia C, Nokia 925 i Moto G. Не е лоша тази Xperia.

algor, само питам за резолюцията. Аз ако разбирах досега да съм избрал вече.

miroslavm, много е голям, благодаря все пак.

Ето тук http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5451&idPhone2=5541&idPhone3=5375

пуснах сравнение на камерите на Xperia C, Nokia 925 i Moto G. Не е лоша тази Xperia.

Принципно HD резолюцията е по-добре, разбира се, но пък няма как в долния ценови клас да имаме апарат с full hd резолюция.

От опит казвам, че камерата на Мото Г не е цвете, но то се очаква.

ще видим тези ден-два камерата на Сони-то, а за Нокията нямам наблюдение (изключая Нокия 1020 и Нокия 1520, които са с уникални камери и няма кой да ги бие).

За Сонито залагам един от кошмарите си, че вечерните снимки ще са трагедия, а дневните ще се доближават до идеалното, но ще има още какво да се желае.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Автор

Добро утро, благодаря за снимките. Не можех да очаквам профи качество, въпреки че 3-тата не се е получила много лоша. А можете ли да направите една на тъмно но с фокус до към 3м, моля.

Успешен ден на всички.

Мисля, че нещата стават прилично за параметрите си.

В този ценови диапазон перфектна камера няма да има, разбира се.

Качествени камери има в порядъка на 700-1250 лева, затова за мен лично нещата са съвсем поносими и в рамките на нормалното.

Ето и две от днес - едната навън, а другата в подземен паркинг.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Автор

Здравейте,

снимките изглеждат изненадващо добре, дори след като сте ги смачкали. 1096х822х24 96dpi. Нали сте снимали с 8MP?

Снимката в домашни условия също е достатъчно детайлна. Изглежда Sony продължават да работят с качествени оптики.

От къде може да се вземе тази Xperia C и на каква цена?

Благодаря и желая лек ден.

В доста фирми я има на цена 360лв.

Аз лично познавам момчетата в Сити тел, но пък тук, тук, тук  и на още няколко места е в диапазона 327 - 340 лева, тъй че имаш избор.

От Rv mobile също съм взимал преди време 1-2 апарата и не съм имал грижи.

пп. Махам снимките да не висят тук, а ако нещо друго трябва да се пробва казвайте.

Иначе просто се качват автоматично в Гугъл+ и от там съм ги линкнал.

С 8мр са снимани, да.

• Автор

Добро утро!

Ходих да опипам няколко телефона и съм на мнение, че най-удобни са ми 4.0-4.3". Даже ако трябва да съм по-точен с максимални размери до 125х65мм.

Оказа се, че някои телефони с малък дисплей са с големи габаритни размери.

Така възможните телефони останаха няколко, а именно Самсунг Галакси С4 мини, ХТС Дизайа 500/501, Гигабайт ГСмарт Т4, Престиджио 4055, Йез Анди А4

Клоня към Самсунга засега освен ако някой негов ползвател не ме разубеди.

Поздрави

Ходих да опипам няколко телефона  

Дано да са били женски и да им е харесало.  :hush:

Извън СГС4 не ги знам другите, а този копторник не го препоръчвам на никой.

Съпругата ми го ползва 6-7 месеца и толкова много проблеми нито един друг апарат не е създавал. (а доста сме опитали, вяравй ми)

В чуждите форуми има бол материали и описани проблеми, но тук става дума за такива, които батерията се разрежда за 2 часа или като се брикне апарата чак след 4-ия рестор започва да добива някакъв по-нопрмален за ползване вид.

Тя го ползваше като основен телефон - тоест основно с него снимаше, говореше и го ползваше за интернет.

Снимките на малкия екран изглеждат чудесни, но като се качат на компютър се вижда, че са далече от качеството, което уж трябва да имаме, закепевайки този апарат.

И така.

Продадохме го преди два месеца и да ти кажа след всички 4 ползвани апарата Самсунг (различни модели), тази марка е отишла в небитието за нас.

Наясно съм, че има и доволни хора, но моя опит с този модел е такъв и хич не е с положителен знак.

• Автор

algor, направо ме разби. В смисъл благодаря за компетентните мнения, но точно тръгвах да го купя това с4мини.

Сега ще си пусна "назад, назад моме Калино" и пак залепвам на сайтовете за сравнения.

algor, направо ме разби. В смисъл благодаря за компетентните мнения, но точно тръгвах да го купя това с4мини.

Сега ще си пусна "назад, назад моме Калино" и пак залепвам на сайтовете за сравнения.

Съжалявам, но ти пиша това, което ми е било пред очите и пет човека сме се занимавали с този апарат.

Да беше 150-200 лева дето ке вика човек да няма кой знае какви очаквания, ама тя си го взе по времето, когато в Технополис беше 750 лева.

Сигурно има и доволни хора, не казвам, че всички апарати са така, но не си е работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.