Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HTC Desire 500 Или Desire 601

Featured Replies

Здравейте.Нуждая се от съвет в избора на смартфон. Спрял съм се на марката HTC и по точно на двата модела Desire 500 и Desire 601. Въпросът ми е има ли основателна причина да избера Desire 601 пред Desire 500? От телефона не искам нищо върховно. Нормално сърфиране из интернет, слушане на музика, най-обикновени приложения и що годе хубава камера, затова и съм се спрял да бюджетни смартфони.Като цяло има ли смисъл да дам 50 лева повече за 610? Ще ми предостави ли нещо по-добро от Desire 500?Лек ден.

Зависи - и единия има предимства пред другия и обратното.

601 е с по-мощна батерия Li-Poll 2100 mAh срещу Li-Poll 1800 mAh за 500, по-добра резолюция на екрана 540 x 960 пиксела срещу 480 x 800 пиксела за 500, по-добро видео заснема 1080p@30fps срещу 720p@30fps за 500, малко по-голям екран 4,5 срещу 4,3 за 500, по-голяма вътрешна памет 8GB ROM mb срещу 4GB ROM mb за 500.

500 е със 7 грама по-лек, по-мощен четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 200 с честота 1.2GHz срещу двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon 400 с честота 1.4GHz за 601, но пък втория модел има LTE възможности.

Има още някакви разлики, но това са основните.

Четеш по форумите кой какви проблеми създава (ако има такива) и си избираш.

Аз лично нямам впечатления от 601, докато около мен има доста хора с 500 и са доволни.

пп. Щом и музика ще слушаш, 601 е с предни стерео говорители.

По-голям дисплей, с повече точки, двойно повече вградена памет, Gorilla glass, LTE (ако ще го ползваш), GLONASS поддръжка, батерия с по-голям капацитет, по-нова версия на Android ... Малко ли е?

Камерата е с по-малко мегапиксели и по-малък сензор, но пък снима FullHD клипчета.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Камерата е с по-малко мегапиксели и по-малък сензор, но пък снима FullHD клипчета.

Перфектно допълнение - пропуснал съм го в поста си.  :go ahead:

Е, по-новото си е по-ново... Определено 500 отстъпва на 601, за мен лично като собственик на 500, най-големият недостатък са тези 4гб РОМ, твърде малко са, тя само операционната система е някъде към 3 гб, и остава едно мижаво гигабайтче вътрешна памет...Всичко мятам на външната карта памет, разбира се, но все пак си е малко...

• Автор

След като обстойно разгледах разликите между двата апарата установих, че 50% от допълнителните екстри, които предоставя 610, са ми почти излишни. Все пак ще помисля отново и ще взема решение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.