Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да си разбера АБВ Потребителя в АБВ.БГ

Featured Replies

Здравейте! Имам въпрос.. Забравих си АБВ името и ми е любопитно дали мога да си го разбера, че ми трябва?

Здравейте! Имам въпрос.. Забравих си АБВ името и ми е любопитно дали мога да си го разбера, че ми трябва?

Евентуално в кеша на броузера. Но щом сте го забравил значи наистина не ви трябва

• Автор

Евентуално в кеша на броузера. Но щом сте го забравил значи наистина не ви трябва

Как от там?

Редактирано от Djani_Varna (преглед на промените)

• Автор

history

Проверих не хванах нищо..

Можеш да използваш http://forums.mydigitallife.info/threads/26240-Windows-Expert-Tool-Recover-all-Passwords-in-Windows-OS опреснява паметта.

Как работи това нещо ако може малко да ми обясните :)

Първо го сваляш, после разхивираш, цъкаш на скрипта и се отваря едно cmd-це, с буквата А за х86 и с буквата Б за х64 бита операционна система. После автоматично ще ти се отвори една папка със txt-та и само трябва да погледнеш в тях.

Антивирусната е възможно да ти подскаже, че е засякла HackTools, но както се подразбира става на въпрос за инструмент, а не за вирус.

Редактирано от esbaba (преглед на промените)

• Автор

Първо го сваляш, после разхивираш, цъкаш на скрипта и се отваря едно cmd-це, с буквата А за х86 и с буквата Б за х64 бита операционна система. После автоматично ще ти се отвори една папка със txt-та и само трябва да погледнеш в тях.

Антивирусната е възможно да ти подскаже, че е засякла HackTools, но както се подразбира става на въпрос за инструмент, а не за вирус.

Направих, но ми излизат старите данни,а не това абв което търся..

Ми значи го няма запаметено в историята. Можеш да резетнеш системата със стара дата, в която мислиш, че за последно си влизал в АБВ и пак да опиташ. Успех.

Защо ли ми се струва, че се търси нещо дето не трябва да се намира...

Как така ще си забравиш потребителското име за пощата?

• Автор

Защо ли ми се струва, че се търси нещо дето не трябва да се намира...

Как така ще си забравиш потребителското име за пощата?

Значи.. Братовчед ме помоли да му направя абв поща преди 2-3 дена, за да се регне в оригин, ама той хал хабер си няма от такива работи и аз му направи ацц всичко обаче оня сложи такава парола и не ми я каза и сега си я забрави :) за това е общо взето... ;)

Значи.. Братовчед ме помоли да му направя абв поща преди 2-3 дена, за да се регне в оригин, ама той хал хабер си няма от такива работи и аз му направи ацц всичко обаче оня сложи такава парола и не ми я каза и сега си я забрави :) за това е общо взето... ;)

Значи кажи на братчеда да си свали тулчето и да го пробва от неговия комп и после ти да видиш.

После и паролата ли ще търсим ?

Направих, но ми излизат старите данни,а не това абв което търся..

тогава живота на тези записи е изтекъл. Забравете за тази поща!

• Автор

Значи кажи на братчеда да си свали тулчето и да го пробва от неговия комп и после ти да видиш.

добре

После и паролата ли ще търсим ?

паролата я знам :)П.П Току що пробва и файловете при него са празни?!?

Редактирано от Djani_Varna (преглед на промените)

• Автор

Нали я беше забравил ?

Весела работа !

АБВ потребителя съм забравил паролата я знам... На оригина паролата не я знаем...

АБВ потребителя съм забравил паролата я знам... На оригина паролата не я знаем...

Нищо не разбрах!

кажи си origin id-то а аз ще пробвам да ти кажа пощата с която си се регнал, ако си я напавил видима.

• Автор

кажи си origin id-то а аз ще пробвам да ти кажа пощата с която си се регнал, ако си я напавил видима.

djem00

Нищо не разбрах!

Значи търся АБВ потребителското име аз си знам паролата на абв-то, а на Оригин-а не знам паролата и точно за това ми трябва абв-то за да дам ''забравена парола'' да вляза в абв-то и да му ресна паролата на пича ;)

djem00

Значи търся АБВ потребителското име аз си знам паролата на абв-то, а на Оригин-а не знам паролата и точно за това ми трябва абв-то за да дам ''забравена парола'' да вляза в абв-то и да му ресна паролата на пича ;)

За жалост не мога да ти помогна, защото не си направил и-мейла на пича видим.

• Автор

За жалост не мога да ти помогна, защото не си направил и-мейла на пича видим.

:D здраве да е.. нали не е моето ацц... ще се опитам да налучкам или той може да се сети за паролата си..

:D здраве да е.. нали не е моето ацц... ще се опитам да налучкам или той може да се сети за паролата си..

Няма нищо пак заповядай.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.