Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутера

Featured Replies

Проверете настройките за име/парола дали са правилни. Но се откачете от интернет и го свържете него, а вие към маршрутизатора

Значи трябва да си настрои PPPoE връзката,нали колега?

• Отговори 57
  • Прегледи 3,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Какво ще рече това ии някой би ли ми помогнал през tmw?

именно

Какво ще рече това ии някой би ли ми помогнал през tmw?

няма как да стане защото вие нямате достъп до маршрутизатора когато сте с публично ИП, ако сте зад маршрутизатора пък нямате интернет

• Автор

именно

няма как да стане защото вие нямате достъп до маршрутизатора когато сте с публично ИП, ако сте зад маршрутизатора пък нямате интернет

Добре да речем какво е решението ?

Добре да речем какво е решението ?

Да прочетете в документацията как се настройва маршрутизатора, да се откачите от интернет, да се закачите за маршрутизатора и да го настроите. Или да викнете хора от доставчика да го направят вместо вас

• Автор

Да прочетете в документацията как се настройва маршрутизатора, да се откачите от интернет, да се закачите за маршрутизатора и да го настроите. Или да викнете хора от доставчика да го направят вместо вас

Нямам ръководство понеже рутера е от познат и ми го даде само така ноо как до оня ден имаше връзка а сега не .. 

Какво ще рече това?

Какво е PPPoE,може да погледнеш ето тук!

Можеш да си настроеш PPPoE връзката,ако следваш правилно инструкциите за XP ,Vista ,или W7 ,и ако знаеш какво ти е потрибителското име и парола,което ти е дал интернет доставчика! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Нямам ръководство понеже рутера е от познат и ми го даде само така ноо как до оня ден имаше връзка а сега не .. 

Без да влезете в него не може да се направи никаква диагностика.

• Автор

Без да влезете в него не може да се направи никаква диагностика.

Бихте ли ми предоставили скайп или фейсбук за да си пишем по лесно и бързо скайпа ми е dani.todorova8 .. ако искате ме добавете

Бихте ли ми предоставили скайп или фейсбук за да си пишем по лесно и бързо скайпа ми е dani.todorova8 .. ако искате ме добавете

Не, форума е именно за взаимопомощ. И от тази дискусия след време някой друг ще може да оправи свой проблем

• Автор

Не, форума е именно за взаимопомощ. И от тази дискусия след време някой друг ще може да оправи свой проблем

Добре сега ще пробвам пак и ще кажа резлутата

http://i.imgur.com/9VmYZH2.png ето пак така а сутринта работеше ...

както сте свързан към него проверете конфигурацията на маршрутизатора

В настройките на маршрутизатора въвеждате ли данните от PPpoE акаунта ви към доставчика ? Какъв е модела на маршрутизатора, схемата на свързване, какви мрежови устройства имате преди това... Все неща които не прочетох до момента.

• Автор

В настройките на маршрутизатора въвеждате ли данните от PPpoE акаунта ви към доставчика ? Какъв е модела на маршрутизатора, схемата на свързване, какви мрежови устройства имате преди това... Все неща които не прочетох до момента.

Не мога да му отворя настройките даже .. модела е dlink dl524 ..

Не мога да му отворя настройките даже .. модела е dlink dl524 ..

Добре вие вързахте ли маршрутизатора към мрежата - кабела от доставчика към WAN порта ?

• Автор

Защо? Какъв е проблема?

Пиша Ipto на рутера ии зарежда и накрая изписва страницата не е намерена

Добре вие вързахте ли маршрутизатора към мрежата - кабела от доставчика към WAN порта ?

Да..

Пиша Ipto на рутера ии зарежда и накрая изписва страницата не е намерена

а какво ви връща командата ipconfig когато сте свързан към маршрутизатора?

• Автор

НЕЕЕЕ! За трети път: когато сте свързан към маршрутизатора, не към интернет!!!!!

Е ето свързан съм към рутера само 

Е ето свързан съм към рутера само 

не, свързан сте към доставчика!!! покажете ми резултата когато долу в дясно има удивителна на връзката. И копирайте текста, не са нужни снимки!

• Автор

Кабела от доставчика вързахте ли го тук:

Публикувано изображение

и след това вързахте ли се към WLAN мрежата ???

Да вързал съм кабела там но пак не става нищо :@ , а как да свържа wlan аз просто искам да си сложа кабела в wan porta и да се конектна от друго устройство както винаги съм правил ..

Да вързал съм кабела там но пак не става нищо :@ , а как да свържа wlan аз просто искам да си сложа кабела в wan porta и да се конектна от друго устройство както винаги съм правил ..

Намерете документацията в интернет и я прочетете. Или извикайте някой да го направи!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.