Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телевизор със някои строги параметри

Featured Replies

Още малко по темата-посоченият    samsung-3d-led-tv-32-ue32h6410-p e с очила с активен затвор ,средна издръжливост на очилата 3 месеца,средна цена около 70 лв за брой :D ,управление с глас и жестове е в състояние да изнерви и спокоен човек :) ,а 400 кадъра в секунда дава време 2,5 милисекунди за кадър-да бе ,да...дайте ми 100 броя да си имам ,да не се изчерпят случайно...

Филипсът е много приятен,да се има предвид крайно сложната система за навигация из менютата.

Това чудо  LG 32 LB 650 e с крайно недомислената WEB OS на корейците .Клиентът има да избира субтитри на български до премала,а вграденият плеър не помни докъде е стигнал филма и хайде отначало.Трябва да е лесно,по дяволите,купуваме тия машини не за да им слугуваме .Бих потърсил измежду миналогодишните модели,може да е останал някой непродаден.

Колкото до смарт-телевизорите-ами с един HDMI андроид плеър телевизорът става умен и те така....

Скъп телевизор се купува не за гледане, а за фукане по-скоро.

Редактирано от thomson (преглед на промените)

И аз още малко по темата:

Активна технология-е,и? Това е несъмнено по-добрата технология-използва цялата резолюция, а не наполовина както при пасивната!

Средна издръжливост на очилата 3 месеца!?!?-пълни глупости! Моите за година и 3-4 месеца още си работят и то при доста интензивно гледане!!!Познавам и други хора ползващи тази технология-никакъв проблем с очилата!

Смарт функциите,жестове и гласов контрол не коментирам-почти не ползвам да не кажа никак, ма щем не щем ги има...

Тези 400 ,,кадъра в секунда,, нямат нищо общо с милисекундите!!!Тези херци са за съвсем друго нещо...

За LG-то...ами именно LG се справя много добре със субтитрите.

Филипса-да-има трудно меню.

И...скъп телевизор не се купува за фукане, а най-вече за да има качествена картина (каквато предлагат по-скъпите модели предвид характеристиките си)

Само не мога да разбера защо на човек, който иска и има възможност да си закупи нещо качествено му се предлагат разни ,,измислени,, марки и се мъчите да го убеждавате едва ли не, че видиш ли няма значение какво ще си купи !?!?

Ма...всеки с мненията си :)

Аз спирам до тук, пък който иска да си пише...

Да,активната технология използва цялата резолюция,но намалява броя на кадрите в секунда наполовина.Телевизията все още излъчва 25 кадъра в секунда,като единият даже е празен,и телевизор с активно 3Д предаване с по-малко от истински 120 херца затормозява очите не на шега в 3Д режим.

Очилата рядко се повреждат сами,като правило кучето на клиента или децата му-никога той самият :P  са строшили рамката или са ги изтървали или каквото там е станало,и трябват нови..

Марката е вече просто надпис,много по-важен е производителят на марката, както и финансовата страна на въпроса.Да дам 1000 лв за нещо,което мога да купя за 400 :shock11: ,хм,трудна работа.А за всеки телевизор си има купувачи.Някой знае какво му трябва,друг пък-не..

Има и хора,които и след 2 години още не знаят какво са си купили и какво да правят с него.

Надявам се авторът на темата да е получил поне достатъчно информация,и да остане доволен от избора си.

Това чудо  LG 32 LB 650 e с крайно недомислената WEB OS на корейците 

Надявам се, че говориш от опит (който крайно се съмнявам да имаш с WebOS), а не да пишеш празни приказки ;)

"Не съм влизал от години в тоя форум,но при тая тема не издържах"

Да не беше влизал още толкова, никой нямаше да ти се обиди. А какво си продавал и какво знаеш, отново никой не те е питал. Парите са на автора на темата и всеки се е постарал да даде някакво мнение! Ако си все още продавач консултант - по-добре е да напуснеш тази работа и да се хванеш в ТКЗС - то на работа. По ще ти спори, щото си як! В мнението ти има и добри страни! Както всички казвате: "и аз не се стърпях да напиша няколко реда"

Надявам се, че говориш от опит (който крайно се съмнявам да имаш с WebOS), а не да пишеш празни приказки ;)

Колко опит ми трябваше, че да открия посочените от мен два бъга? Отговарям-един работен ден.Ъпдейтите не оправиха положението.Остава надеждата,естествено,  

"Не съм влизал от години в тоя форум,но при тая тема не издържах"

Да не беше влизал още толкова, никой нямаше да ти се обиди. А какво си продавал и какво знаеш, отново никой не те е питал. Парите са на автора на темата и всеки се е постарал да даде някакво мнение! Ако си все още продавач консултант - по-добре е да напуснеш тази работа и да се хванеш в ТКЗС - то на работа. По ще ти спори, щото си як! В мнението ти има и добри страни! Както всички казвате: "и аз не се стърпях да напиша няколко реда"

С удоволствие ще работя  в ТКЗС,на което Вие сте действащ председател.Някои от нас ходеха на училище редовно и не си спомням дядо ми да е пасъл свините на село заедно с Вашия....Познахте единствено,че съм як, вярно е, не отричам.

Нали може да покажа Вашия  пост на шефовете, да се посмеем заедно с тях?

Тоя форум е станал истински български форум.На обидените-извинете, но лоботомия не смятам да си правя.Мислех,че споделеното знание ще е от полза на всички.Няма ненаказано добро.

Мислех,че споделеното знание ще е от полза на всички.

За съжаление, грешно знание имаш относно телевизорите!

WebOS е сравнително нова, и е нормално да има бъгове, но явно само ти си попадал на тях, защото си единствения, който съобщава за такива ;)

• Автор

За тези пари е кущунство да се взима  32-ка, или както се казва, поне да е по-евтин... за 3D на такъв размер...., не си заслужава но не е изключено просто да я имаш тази опция, така или иначе повечето телевизори искаш, или не са с 3D.

Ако ще си взимате телевизор, то той задължително трябва да е 40".

И вендага питам, ще си купувате ли оригинални филми, или ще си взимате такива под наем? Или просто за озвучителна система?

Към автора на темата:

Ако имате възможност разгледайте 39/40 инч. модели (да не съжалявате след време), може някой да се побере в избраното от Вас място.

Сега ги правят с доста тънки рамки (има TV по 89 см. ширина), и при възможност да се изнесе леко напред, може да имате място да поберете по-голям телевизор.

След приятният ми уикенд се реших да послушам вашите съвети, а именно да си купя по-голям 3D телевизор. Вследствие на решението искам да си изразите мнението си за телевизорите на SONY и по точно моделите от 2014.

След приятният ми уикенд се реших да послушам вашите съвети, а именно да си купя по-голям 3D телевизор. Вследствие на решението искам да си изразите мнението си за телевизорите на SONY и по точно моделите от 2014.

Хайде сега ново 5. Ти по марка ли ще избираш телевизор и какви мнения очакваш-хубав, лош!?!?

Какво значи по-голям?

Кажи размер и бюджет за самия ТВ!

• Автор

Хайде сега ново 5. Ти по марка ли ще избираш телевизор и какви мнения очакваш-хубав, лош!?!?

Какво значи по-голям?

Кажи размер и бюджет за самия ТВ!

Бюджета е пак същият около 1500лв. (може и да го надхвърлим до 2000лв.)

Под по-голям имах предвид по-голям диагонал от 42'' и нагоре до 50''

А под марката - SONY KDL-42W829 3D LED. По по точно серията W8

Бюджета е пак същият около 1500лв. (може и да го надхвърлим до 2000лв.)

Под по-голям имах предвид по-голям диагонал от 42'' и нагоре до 50''

А под марката - SONY KDL-42W829 3D LED. По по точно серията W8

Aбе човече ти знаеш ли каква е разликата в цената между 42 и 50 инча :)

Уточни се какво искаш иначе само си пишем тук разни приказки.

Иначе W8 серията на SONY е много добра,но.....!

А като си паралия и мераклия ето това SONY е много добро.Но не бих казал, че за такава сума бих си взел него ;)

Нещо много си в грешка мой човек... Или работата ти е повлияла...

Още малко по темата-посоченият    samsung-3d-led-tv-32-ue32h6410-p e с очила с активен затвор ,средна издръжливост на очилата 3 месеца,средна цена около 70 лв за брой :D ,управление с глас и жестове е в състояние да изнерви и спокоен човек :) ,а 400 кадъра в секунда дава време 2,5 милисекунди за кадър-да бе ,да...дайте ми 100 броя да си имам ,да не се изчерпят случайно...

Филипсът е много приятен,да се има предвид крайно сложната система за навигация из менютата.

Това чудо  LG 32 LB 650 e с крайно недомислената WEB OS на корейците .Клиентът има да избира субтитри на български до премала,а вграденият плеър не помни докъде е стигнал филма и хайде отначало.Трябва да е лесно,по дяволите,купуваме тия машини не за да им слугуваме .Бих потърсил измежду миналогодишните модели,може да е останал някой непродаден.

Колкото до смарт-телевизорите-ами с един HDMI андроид плеър телевизорът става умен и те така....

Скъп телевизор се купува не за гледане, а за фукане по-скоро.

Аз не мога да разбера, какво се "пънете" да налагате някакъв смотан Vestel, пред класните Samsung, LG, Sony...?

Да,активната технология използва цялата резолюция,но намалява броя на кадрите в секунда наполовина.Телевизията все още излъчва 25 кадъра в секунда,като единият даже е празен,и телевизор с активно 3Д предаване с по-малко от истински 120 херца затормозява очите не на шега в 3Д режим.

Очилата рядко се повреждат сами,като правило кучето на клиента или децата му-никога той самият :P  са строшили рамката или са ги изтървали или каквото там е станало,и трябват нови..

Марката е вече просто надпис,много по-важен е производителят на марката, както и финансовата страна на въпроса.Да дам 1000 лв за нещо,което мога да купя за 400 :shock11: ,хм,трудна работа.А за всеки телевизор си има купувачи.Някой знае какво му трябва,друг пък-не..

Има и хора,които и след 2 години още не знаят какво са си купили и какво да правят с него.

Надявам се авторът на темата да е получил поне достатъчно информация,и да остане доволен от избора си.

Нещо много си в грешка мой човек... Или работата ти е повлияла...

Аз не мога да разбера, какво се "пънете" да налагате някакъв смотан Vestel, пред класните Samsung, LG, Sony...?

Класни бяха едно време, ама не чак дотам....Що чудеса видяха сервизите с биовижъна на Самсунг.. 12 продадени-11 повредени...LG Golden Eye и първа, и втора генерация сменяха кинескопи на всеки втори продаден телевизор, SONY  в англоиспанските им варианти едва ги продадохме край Вестелите например...Дойдоха LCD-тата и се почна старата песен на нов глас-от 30 броя LG четири директно в сервиза за матрици,  Самсунгите греят в синьозелен цжят и няма настройване,Сони с бравиа енджин 1 и 2 напълниха сервиза....Ако искате,мога и за по-ново време да разкажа някои неща...Искате ли?    В същото време Вестел си вървяха напред и нагоре, даже по кашоните на класни марки ,които  по-нагоре съм изброил-умишлено пропуснах LOEWE-надписът "Произведено в Турция" си стои на видно  място,а повредите не надхвърлят 2 и половина процента-по сервизни статистики в гаранционен период,цените за България са меко казано народни и занижени,остава някой да стисне зъби и да внесе най-после и моделите от високия им клас,дано.Хората знаят какво правят, не бият барабан колко са добри и иновативни, и съвършени и брилянтни, и най-добри в света......

За отбелязване е , че от общо 6  Вестела, закупени от мен и роднини в периода 1997-99 година,през 2013-та година сме се разделили с 2 от тях ,останалите още си работят. Не съм адвокат на компанията,но продължавам да ги препоръчвам като най-доброто съотношение на качество към цена  на нашия пазар.

Вестел наистина имат хубави модели, за съжаление не и на нашия пазар, за Великобритания съм виждал сносни модели. Не смятам обаче, че се доближават до топ моделите на по-известните марки по най-важният и единствен значим, за мен, показател-качеството на изображението.

Интересно ми стана за Loewe-то, за кой модел става въпрос. Аз имам това хоби, да колекционирам качествена техника и до ден днешен гледам телевизия на CRT телевизори- Loewe по принцип използваха кинескопи на Philips, и то най-добрите-по моето скромно мнение отстъпващи само на Pioneer Elite серията.

Потърсих в Гугала- и се оказа, че става въпрос за евтините модели(не че съществуват такива) LCD-ат на Loewe. Те имаха сериозни проблеми, може и да са фалирали вече-вероятно е  някакъв опит за оцеляване.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

Класни бяха едно време, ама не чак дотам....Що чудеса видяха сервизите с биовижъна на Самсунг.. 12 продадени-11 повредени...LG Golden Eye и първа, и втора генерация сменяха кинескопи на всеки втори продаден телевизор, SONY  в англоиспанските им варианти едва ги продадохме край Вестелите например...Дойдоха LCD-тата и се почна старата песен на нов глас-от 30 броя LG четири директно в сервиза за матрици,  Самсунгите греят в синьозелен цжят и няма настройване,Сони с бравиа енджин 1 и 2 напълниха сервиза....Ако искате,мога и за по-ново време да разкажа някои неща...Искате ли?    В същото време Вестел си вървяха напред и нагоре, даже по кашоните на класни марки ,които  по-нагоре съм изброил-умишлено пропуснах LOEWE-надписът "Произведено в Турция" си стои на видно  място,а повредите не надхвърлят 2 и половина процента-по сервизни статистики в гаранционен период,цените за България са меко казано народни и занижени,остава някой да стисне зъби и да внесе най-после и моделите от високия им клас,дано.Хората знаят какво правят, не бият барабан колко са добри и иновативни, и съвършени и брилянтни, и най-добри в света......

За отбелязване е , че от общо 6  Вестела, закупени от мен и роднини в периода 1997-99 година,през 2013-та година сме се разделили с 2 от тях ,останалите още си работят. Не съм адвокат на компанията,но продължавам да ги препоръчвам като най-доброто съотношение на качество към цена  на нашия пазар.

Колега :) , аз също съм продавал Vestel. Защо обаче нямам твоите впечатления? Не знам :). В общи линии не лоша марка от "измислените" така да кажем. Да цената на утвърдена и наложена марка винаги е малко по-висока, просто се плаща и за марка :).Убеден съм в едно. Всеки един производител, включително и китайски, турски, таджикистански и т.н. , може да направи добър телевизор. Може, но цената ще е друга :). И да, един завод, може да изпълнява поръчки на различни фирми. Идва фирма Х и поръчва телевизор на който крайно клиентската цена да е 400 лв. Идва фирма Y и поръчва телевизор със същите параметри, но с крайно клиентска цена 1000 лв. Завода прави и двата продукта, но те нямат нищо общо :). При положение, че се занимавате с това би трябвало да сте наясно с тези работи :). Това се отнася за сравнително по-слабите марки, те поръчват на ишлеме. Но дори и водещите марки със собствени заводи не произвеждат всички части. Те също поръчват такива. И при тях нещата седят по този начин. По-качествен елемент, по-висока цена.

Добре бе thomson уважавам по принцип всяко мнение, но...

Тук мисля не говорим колко ще ,,издържи,,ТВ и колко време ще работи, а говорим за качество (разбирай качество на картината!).Ти можеш ли да бъдеш откровен и след като толкова телевизори си видял да кажеш честно --- можеш ли да сравниш като качество на картината визираните от теб марки и модели с тези на другите упоменати тук!?!? Ама бъди честен!

И какво качество на картината виждаш в това NEO, което си посочил в един от постовете си?

Ще ти кажа аз моето мнение.А то е , че това е едно недоразумение на телевизор:

1.32 инча и 3D---абсурд.

2.HD Ready и 3D (най-вече) не ми се връзват, ама въобще!!!

3.При тази пасивна технология, при която пада резолюцията наполовина и с това HD Rеady каква картина ще извади на 3D направо не ми се мисли :speak:

Да...3D не е най-важното ( в случая пък с тези 32 инча абсурдно), но нали автора иска и такова...та си коментираме!

Евтино, евтино.Ами то хубаво да е евтино, но нали и все някакво качество трябва да има-не само да бръмчи като радиоточка тоя ТВ.

Ами ето и един евтин Blaupunkt (сигурно пак от любимите ти марки!?) О-о-о-о какъв супер телевизор-евтин, че и 4К даже!

Да, ама не.Пак едно недоразумение на ТВ:

39 инча и 4К !!!-пак несъвместими понятия...

Панел-TN :shock11:

И-и-и-и....аде да не задълбаваме повече.

Та...който иска евтино-спира се поне на размер, отива в някое Техно (например) и хваща най-евтиния сандък за ушите.

Така...аз повече няма да пиша в тази тема, защото мисля вече няма какво да се каже относно питането на автора.Само пълниме темата с глупости.От теб искам просто да ми кажеш-виждаш ли разлика в качеството на картината на ,,твоите,, ТВ и на тези ,,другите,, Би ми било интересно да споделиш (ако искаш)

...Не смятам обаче, че се доближават до топ моделите на по-известните марки по най-важният и единствен значим, за мен, показател-качеството на изображението...

Е те затова си говорим ;)

Ми... отговора е очеваден, ама като продавач на такава техника, би трябвало да знаеш какъв е... По-големия процент продажби способства за евентуален по-голям процент дефекти!

Ако едните се купуват 10 пъти повече като количества, то тогава напълно е нормално да има по-голям процент рекламации...

P.S. Да не говорим, че както колегите по-горе са споменали - картината къде остава, на заден план ли?

Еми аз имам един CRT Crown, който е здрав като чук, само че файда, като вади отврат картина, сравнявайки го със съвременен телевизор....

И да, хората масово си купуват скъпи и лъскави телевизори, за да се "фукат", а тези които искат качествена картина, естествено си взимат Crown, Finlux, Telefunken, Neo, Blaupunkt, Orion...

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Добре бе thomson уважавам по принцип всяко мнение, но...

Тук мисля не говорим колко ще ,,издържи,,ТВ и колко време ще работи, а говорим за качество (разбирай качество на картината!).Ти можеш ли да бъдеш откровен и след като толкова телевизори си видял да кажеш честно --- можеш ли да сравниш като качество на картината визираните от теб марки и модели с тези на другите упоменати тук!?!? Ама бъди честен!

И какво качество на картината виждаш в това NEO, което си посочил в един от постовете си?

Ще ти кажа аз моето мнение.А то е , че това е едно недоразумение на телевизор:

1.32 инча и 3D---абсурд.

2.HD Ready и 3D (най-вече) не ми се връзват, ама въобще!!!

3.При тази пасивна технология, при която пада резолюцията наполовина и с това HD Rеady каква картина ще извади на 3D направо не ми се мисли :speak:

Да...3D не е най-важното ( в случая пък с тези 32 инча абсурдно), но нали автора иска и такова...та си коментираме!

Евтино, евтино.Ами то хубаво да е евтино, но нали и все някакво качество трябва да има-не само да бръмчи като радиоточка тоя ТВ.

Ами ето и един евтин Blaupunkt (сигурно пак от любимите ти марки!?) О-о-о-о какъв супер телевизор-евтин, че и 4К даже!

Да, ама не.Пак едно недоразумение на ТВ:

39 инча и 4К !!!-пак несъвместими понятия...

Панел-TN :shock11:

И-и-и-и....аде да не задълбаваме повече.

Та...който иска евтино-спира се поне на размер, отива в някое Техно (например) и хваща най-евтиния сандък за ушите.

Така...аз повече няма да пиша в тази тема, защото мисля вече няма какво да се каже относно питането на автора.Само пълниме темата с глупости.От теб искам просто да ми кажеш-виждаш ли разлика в качеството на картината на ,,твоите,, ТВ и на тези ,,другите,, Би ми било интересно да споделиш (ако искаш)

Е те затова си говорим ;)

Под качеството на картината различни хора разбират различни неща.Един търси ярка и крещящо пъстра картина, друг иска с високоскоростна камера тв-то да вади гладък, а не размазан образ,трети търси 16-битова матрица-честно, не съм виждал такава,единици хора търсят максимално верен цвят и детайлност на изображението и така нататък, и така нататък...Все още плазма дисплеите  като предаване на верен цвят ,нюанси и полутоновете,особено в полутъмните кадри,по лично наблюдение водят класацията,най-силно и ярко-но не и вярно  изображение дадоха ШАРП Куаттрон  в първото поколение-тогава и видяхме LCD с черен цвят като на плазма,за един период от година  комбинираха тоя панел с шаси на Филипс-най-детайлната и остра картина,която съм виждал,след това се пооправиха и Самсунг,и Лъки Голдстар електроникс,навлязоха на пазара и умните телевизори-егати кефа да пишеш с дистанционното на виртуална клавиатура,пък и ютуб е пълен с HD 1080p съдържание,нали...Но именно в тая област Самсунг, а вече и LG ,направиха големия пробив-телевизорите им практически плейват от флаш-памети и външни хардове всичко,отделно записа от тв каналите.А, да не пропускаме и дизайна-много важна част за естетическото възприятие на машината,за съжаление без пряка връзка с подобрение в картината .И така-сравнително по-скъпите модели на Самсунг-серии 5 и 6000 имат само един, но гаден недостатък -черният цвят е по-скоро мастиленосин,пустите му IPS матрици толкова могат,щото много домейни, много нещо...В живота си не съм видял LG с равномерно осветяване на екрана,при тях пък притъмняването на картината води до мноого различно цветопредаване-никой не може да каже защо, но е факт, те  обаче първи наложиха 3Д с пасивни очила и то на достъпна цена.....Като стана дума за 3Д, най добре се справят Филипс с активните очила-беще невероятно изживяване и още е ....Само,че е скъпичко...Към днешна дата най-клиентски ориентирани са LG-много възможности,добро 3Д и относително евтино, блу туф дистанционии,отличен дизайн,съвременно и несложно управление.....Покрай WEB OS обаче гредата е голяма и станахме свидетели на цени в МЕТРО от рода на 900 лв за най-новия модел в 42 инча , с уеб камера армаган даже.....Най-ново,най-добро на най-ниска цена-страшна страхотия ,значи,,,,Само дето двама приятели ходиха, гледали ги и ....ниищо не разбрали от обясненията ....кой ли нормален човек би могъл да се оправи с толкова информация и възможности-ей така се разваля пазарна ниша бързо и лесно.

Посоченото от мен НЕО работи у дома ммм, четири месеца.Само дето е вариант без смарт функции-компютри и телефони у дома бол,почнах да ги подарявам.Освен посочените от мен недостатъци време е и да го похваля-много добро предаване на цветовете, всеки цвят е жив и естествен,черно-много над очакванията ми за евтин телевизор,HD програмите ,особено в симулиран 3Д-режим-са радост за окото,а през HDMI се възпроизвежда и 1080р сигнал с 60 херца.Как е с 3Д режима ли-най вече зависи как е записван филмът,предпочитам ъп/даун записите,защото изображението е по-голямо и обемният ефект е наистина по-осезаем.Но...каквото има на пазара, т.е. в З....да,това и гледаме.Като за мен цена доста под 400 лв,да не е подарък все пак.Ползвам и ЮСБ плеъра за другите филми-субтитрите са в цвят, таймингите се коригират, успешно чете в директории, големината на субтитрите също се коригира.

Ъгъл на гледане-достатъчно голям,вижда се добре и по хоризонтала, и по верикала.Последно гледахме Пущинакът на Смог-адмирации както за създателите на филма и ефектите му в 3Д, така и за телевизора! гледах го цели 3 пъти едно след друго....

Редактирано от thomson (преглед на промените)

Човек спри се, че взе да спамиш прекалено много!!! Изобщо не си мисли, че последното ти мнение е компетентно!

Хал хабер и понятие си нямаш от тая техника,и изобщо на никой не са му нужни твоите излияния - ясно?!

Хайде сега иди попрочети малко, понатрупай отип, пък тогава пиши и то смислено, а не празни приказки от общо естество ;)

Човек спри се, че взе да спамиш прекалено много!!! Изобщо не си мисли, че последното ти мнение е компетентно!

Хал хабер и понятие си нямаш от тая техника,и изобщо на никой не са му нужни твоите излияния - ясно?!

Хайде сега иди попрочети малко, понатрупай отип, пък тогава пиши и то смислено, а не празни приказки от общо естество ;)

Oсвен странен заповеден тон нищо съществено не видях в тоя пост.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.