Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутера..

Featured Replies

Тук какво трябва да напиша?

като зададете следните параметри:

ИП: 192.168.0.10

маска: 255.255.255.0

гейтуей: 192.168.0.1

ДНС: 192.168.0.1

и се опитайте да достъпите Http://192.168.0.1

ако не стане просто превключете на автоматично получаване на адрес и ДНС и напишете какво е станало

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Много Ви благодаря !!!

Само искам да Ви попитам ,когато влязох в сайта по-горе ми пише,че не съм свързана

Internet Settings

Internet Connection:PPPoEStatus:Not Connected
1. Your Internet connection type may be changed. Please click "configure" or "Manual Setup".

2. If your Internet connection type is DHCP and the local ISP requires the designated MAC Address network card to access Internet, please click "configure" and choose "Clone MAC Address" in DHCP connection type.

Трябва да се обадя на Интернет доставчика ми ли?

Много Ви благодаря !!!

Само искам да Ви попитам ,когато влязох в сайта по-горе ми пише,че не съм свързана

Internet Settings

Internet Connection:PPPoEStatus:Not Connected
1. Your Internet connection type may be changed. Please click "configure" or "Manual Setup".

2. If your Internet connection type is DHCP and the local ISP requires the designated MAC Address network card to access Internet, please click "configure" and choose "Clone MAC Address" in DHCP connection type.

Трябва да се обадя на Интернет доставчика ми ли?

Когато сте зад маршрутизатора нямате нужда от PPPoE връзка, тя се създава от самия маршрутизатор (ако е конфигуриран правилно)

• Автор

Здравейте отново..Уж направих всички настройки и всичко,а пак няма Интернет ..Звънях на Интернет доставчика си казаха,че сега им излизам,че съм онлайн първо имаше Интернет на лаптопа,а на компютъра не ..после нещо се разпадна от лаптопа и сега пак си свързах главния кабел за Интернета към компютъра..

Здравейте отново..Уж направих всички настройки и всичко,а пак няма Интернет ..Звънях на Интернет доставчика си казаха,че сега им излизам,че съм онлайн първо имаше Интернет на лаптопа,а на компютъра не ..после нещо се разпадна от лаптопа и сега пак си свързах главния кабел за Интернета към компютъра..

Вероятно нещо не е доконфигурирано в маршрутизатора. За съжаление дистанционно е почти невъзможно да ви помогнем. Вие прочетохте ли документацията му и направихте ли всички настройки?

• Автор

Вероятно нещо не е доконфигурирано в маршрутизатора. За съжаление дистанционно е почти невъзможно да ви помогнем. Вие прочетохте ли документацията му и направихте ли всички настройки

Ами да,уж всичко изпълних ..

Ами да,уж всичко изпълних ..

Сменихте ли паролата за достъп до маршрутизатора, сложихте ли по-сложна парола за достъп до безжичната мрежа? Настроихте ли DHCP да се пуска и раздава подходящи адреси?

• Автор

Сменихте ли паролата за достъп до маршрутизатора, сложихте ли по-сложна парола за достъп до безжичната мрежа? Настроихте ли DHCP да се пуска и раздава подходящи адреси?

Паролата я оставих същата,а това DHCP не знам къде е и не съм го пипала...

Паролата я оставих същата,а това DHCP не знам къде е и не съм го пипала...

Променете паролата за достъп до маршрутизатора (и си я запишете някъде). За DHCP прочетете ръководството

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.