Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на IP

Featured Replies

Здравейте искам да си сменям IP-то със рутер съм но когато си ресна рутера не ми се сменя IP-то аз съм  на bulsatcom някой да има други идеи за смяна?

Питай доставчика да не със статично IP. Ако е така при рестарт на рутера няма да се смени.

• Автор

Питай доставчика да не със статично IP. Ако е така при рестарт на рутера няма да се смени.

Като влезна в настройките на рутера 192.168.0.1 и отида на Network-Detec-Save някой път се сменя а някой път не това не значи ли че е динамично защото ето какво пише "WAN Connection Type: Dinamyc IP"

Или някоя програма за FAKE IP на мен ми трябва за един сайт преди имаше една програма която ти дава IP от друга държава ама и забравих името но по лесно ще ми е ако мога да го сменям :)

Редактирано от onestarr82 (преглед на промените)

Ако ти трябва Fake IP за да влезнеш в някой сайт ползвай браузара Tor ако не виж някой proxy, но там някой който разбира да каже кой е най-добър и кой ще ти върши работа.

В рутъра ти е зададено да ползва динамичен IP адрес, но доставчикът ти да ти е фиксирал определен адрес. Но пък от друга страна казваш, че понякога се сменя. Значи трябва да е динамичен IP адрес.

Аз мисля, че е статичен, но не съм много сигурен.Аз съм ползвал:

xB Browser (Tor)

CG.4.7.19-Download.com.exe

И двете програми вършат работа.

Редактирано от belqta666 (преглед на промените)

• Автор

Ако ти трябва Fake IP за да влезнеш в някой сайт ползвай браузара Tor ако не виж някой proxy, но там някой който разбира да каже кой е най-добър и кой ще ти върши работа.

Преди малко гледах клип за браузара Tor но да те питам при всяко ново пускане на бразуъра ли ще е различно IP? 

Преди малко гледах клип за браузара Tor но да те питам при всяко ново пускане на бразуъра ли ще е различно IP? 

Да всеки път е различно като го пуснеш.

• Автор

Това е страхотно точно това което търсих благодаря на всички ви :)

• Автор

Обаче след като съм го отворил вече към 100 пъти почнаха да ми се поватарят много рядко са различни те колко ИП има в тоя browser TOR ?

Ако искаш пробвай това което ти бях дал като линк: CG.4.7.19-Download.com.exe

По-точно е CyberGhost VPN 4.7.19

Ето едно клипче: https://www.youtube.com/watch?v=ZBFRs4GfYWM

При тази версия специално трябва да изчакваш няколко секунди, 10 или 15 да минат едни реклами и тогава може да започнеш да работиш с нея.

Много рядко ми се е дублира държава.

• Автор

Ако искаш пробвай това което ти бях дал като линк: CG.4.7.19-Download.com.exe

По-точно е CyberGhost VPN 4.7.19

Ето едно клипче: https://www.youtube.com/watch?v=ZBFRs4GfYWM

При тази версия специално трябва да изчакваш няколко секунди, 10 или 15 да минат едни реклами и тогава може да започнеш да работиш с нея.

Много рядко ми се е дублира държава.

Благодаря ще я пробвам да те питам ако стане някъв гаф с тея проксита няма да ми стане нищо на нета нали щото един път ползвах една програма Hide IP Easy и ми се бъгнаха няколко сайта и за известно време изгубих и нета си 

За съжаление това не мога да кажа. Аз съм я ползвал месец и малко всеки ден по няколко пъти и не съм имал подобен проблем. Беше в началото на годината.

Обаче след като съм го отворил вече към 100 пъти почнаха да ми се поватарят много рядко са различни те колко ИП има в тоя browser TOR ?

100 пъти ти какво правиш че толкова я отваряш

• Автор

100 пъти ти какво правиш че толкова я отваряш

Правя еднo нещо и ми трябват доста само ми кажи те към 100 ли са и вече ще се повтарят ли ?

За съжаление това не мога да кажа. Аз съм я ползвал месец и малко всеки ден по няколко пъти и не съм имал подобен проблем. Беше в началото на годината.

Аз сигурно на ден ще я отворя към 60,70 пъти за тва питам 

Редактирано от onestarr82 (преглед на промените)

Тор възлите са няколко хиляди, но това е момента, в който си мисля, че трябва да спрем да ти помагаме, защото за да ти трябват 60-70 ип-та на ден явно правиш зулуми. По-точно опитваш се да правиш и най-вероятно не си много ефективен, но все пак не считам за редно да стимулираме зулумаджии.

За един път как да е, на всеки може да се случи да го баннат някъде, но 60-70... вече е малко прекалено.

Има си начини да се блокира цялата Тор мрежа междувпрочем, независимо дали са 100 или 1000 ип-та - зависи админа на тоя сайт дето го зулумиш дали е админ колкото ти си хакер, ако ме разбираш ;)

... колкото ти си хакер, ако ме разбираш ;)

По повод на хакерството - то не винаги е зловредно!

http://peter.bg/archives/7461

По повод на хакерството - то не винаги е зловредно!

http://peter.bg/archives/7461

Така е, съгласен съм. Самата дума като значение всъщност не носи в себе си емоция или отношение - всеки си решава сам дали да е от светлата или тъмната страна. В случая със 60-те различни ип-та за един ден мисля, че няма спор за какво иде реч - не ще да е за целите на светлата страна. Я заяждане в някой форум, я платени коментари в някой сайт, я кликане на банери за пари... - някаква подобна простотия е замислена, явно.

п.с. В горния ми пост думичките "админ" и "хакер" очевидно са употребени преносно и могат да бъдат заменени от "разбирач" примерно :)

Редактирано от teou (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.