Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въпрос за предизвестие за напускане

Featured Replies

Искам да подам едномесечно предизвестие за напускане по чл.67.

Ако началника е в отпуска кой трябва да приеме предизвеститето, за да започне да тече въпросния месец и какво трябва да ми се даде, за да имам документ, че съм го подал за да не работя вече на същото място след един месец? 

Молби за прекратяване на трудовоправни взаимоотношения се подават единствено в Личен състав на фирмата. Там се внася предизвестието и се получава изходящ номер с датата на подаване. От там нататък се върви по етапният ред.

• Автор

Молби за прекратяване на трудовоправни взаимоотношения се подават единствено в Личен състав на фирмата. Там се внася предизвестието и се получава изходящ номер с датата на подаване. От там нататък се върви по етапният ред.

Нашата фирма е от 4 човека - няма личен състав.

Имаме човек, които се занимава с административните неща та ще трябва на него да го дам явно.

Нашата фирма е от 4 човека - няма личен състав.

Имаме човек, които се занимава с административните неща та ще трябва на него да го дам явно.

При това положение - на него. Но задължително си вземи изходящ номер, за да си нямаш проблеми в последствие.

При това положение - на него. Но задължително си вземи изходящ номер, за да си нямаш проблеми в последствие.

Входящ номер колега. Входира се молбата за напускане.Иначе да, това ти е "документа" - номера. Ако искаш по-рано да си тръгнеш обаче, вече трябва подпис от шефа.
  • Автор

Е той е в отпуска, аз не искам да се бава допълнително. :(

Входящ номер колега. Входира се молбата за напускане.Иначе да, това ти е "документа" - номера. Ако искаш по-рано да си тръгнеш обаче, вече трябва подпис от шефа.

Аз искам да си тръгна както е по договор - пускам си предизвестие и след един месец вече да ме няма в тази фирма.

Е той е в отпуска, аз не искам да се бава допълнително. :(

Аз искам да си тръгна както е по договор - пускам си предизвестие и след един месец вече да ме няма в тази фирма.

При този "раздут" щат от 4 човека във вашата фирма, трябва да има някой, който да го замества временно и да изпълнява тези функции. Защото, по тази логика - шефа в отпуск и останалите също. Ако някой се разболее или се случи нещо по-лошо, не виждам тогава какво правите.

Ами входирай си молбата и всичко е ОК.
  • Автор

При този "раздут" щат от 4 човека във вашата фирма, трябва да има някой, който да го замества временно и да изпълнява тези функции. Защото, по тази логика - шефа в отпуск и останалите също. Ако някой се разболее или се случи нещо по-лошо, не виждам тогава какво правите.

Имаме нещо като втори началник след шефа, който се занимава и с административните неща - той е на работа. Въпросът ми е дали може на него да го дам и да се взема входящия номер и ако не може, какво мога да направя, за да не се налага да чакам допълнително време да мога да си дам предизвестие за напускане.

Ами входирай си молбата и всичко е ОК.

Ами това искам да направя ама то нашата фирма е пълен хаос. :(

Имаме нещо като втори началник след шефа, който се занимава и с административните неща - той е на работа. Въпросът ми е дали може на него да го дам и да се взема входящия номер и ако не може, какво мога да направя, за да не се налага да чакам допълнително време да мога да си дам предизвестие за напускане.

Ами това искам да направя ама то нашата фирма е пълен хаос. :(

Ами на него (вторият началник), хващаш го за гушата да ти свърши работа. Другият вариант е да напуснеш без предизвестие, като губиш евентуално последната си заплата. Като гледам в тази ваша пишман фирма всички са началници и само ти опъваш каиша, та разбирам желанието ти за напускане.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.