Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HANDY бъдете много внимателни!

Featured Replies

Здравейте,

Преди месец купих телефон от Хенди (ул.Раковска в София) и проблемите започнаха още от самото начало като ни дадоха зарядно за друг телефон и по-късно даде дефект и го занесохме за ремонт. Телефона е избран внимателно - съобразно нуждите на съпругата ми, но се оказа, че серииния номер на телефона се разминава с този на кутията и при това положение предложих на управителя да стигнем до решение което да удовлетворява и двете страни. Освен, че не го ремонтираха ни отказаха други възможности предвид факта, че телефона не е в комплект и неможаха да упровергаят съмненията за телефон втора употреба. В тази фирма потребителя трябва да е много внимателен, а най-добре е изобщо да не пазарува там защото очевидно Хенди продават телефони втора употреба за нови! Този факт го установих лично и бях свидетел на оглед и оценка на едни телефони донесени от клиенти, на въпроса ми продаватели телефони втора употреба? Ми отговориха

- Да продаваме!

- А защо не сте изписали, че го правите ми отговориха с мълчание!

Също така не ни издадоха касова бележка а глобите за това са жестоки! Не съм доволен от тази фирма и мисля, че за вбъдеще и калъф няма да си купя от тия "калъфи". Сега пак ще го нося и, ако отново него отремонтират ще ги дап под съд! Знам как http://bnap.org/, а също и http://www.ktzp.bg/modules.php?name=Conten...howpage&pid=162

До скоро и внимавайте!

Точно преди две години замених старата си нокия 8210 за чисто нова 6230 с доплащане в магазина на Хенди, намиращ се на Стамболийски - близо до ъгъла с Ботев. Преди това бях обиколил поне десет магазина извършващи подобни бартери и изкам да ви кажа, че офертата на Хенди беше изключително добра (около 40-50 лева в моя полза). Телефонът още си го ползвам и съм изключително доволен. Малко по-късно (около месец може би) направихме същата операция с телефона на жена ми Samsung E700 за чисто нов D500. Тя също си го ползва две години и е изключително доволна. Скоро сигурно пак ще бартеросваме и със сигурност ще отида първо там.

• Автор

Нямам против такава практика, но да се знае, че когато купуваш нещо е ново или ползвано, това е чиста измама по отношение на клиентите купувайки телефон за нов а се оказва, че е втора употреба! Хайде да те питам при бартер как можеш да си сигурен, че купуваш нов???

ДОРИ КАЛЪФ НЯМА ДА КУПЯ ОТ "КАЛЪФИТЕ" ХЕНДИ!!!

Е това, че ти си доволен, какво го грее човека? От много време се носят слухове, че HANDY продават стари телефони за нови. А и не е идеята дали има доволни, а да няма недоволни.

Според мен въпросът е да попаднеш на човек (или хора). Нямам представа как е в другите магазини от веригата - възможно е всички останали да са като този на Раковска. Не искам да си вадя генерални изводи, само споделям мнение. Явно съм имал късмет и съм попаднал на честен човек, който си върши съвестно работата - нещо, което в България май се превръща в събитие или изключение. За съжаление май е по-добре да споделяме къде и как сме попаднали на нещо хубаво и качествено, защото ни се случва все по-рядко...

И то доста познато Васката ....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.