Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с някоя част

Featured Replies

Значи проблема е следния .. когато си включа компа започва да "титка" след няколко рестарта ме вкарва и ми дава да избирам как да включа Уиндолс , избирам LAst known good configurations стартира зареждането на Уиндолс и след 2-3 секунди излиза един син екран и се рестартира .. мерси

Редактирано от s7alin (преглед на промените)

Има вероятност да имаш някакъв хардуерен проблем щом пищи, но не е сигурно. Мисля че може да се е скапал Windows-a, затова аз ти препоръчвам първо да се пробваш да си преинсталираш PC-то и ако пак имаш проблеми тогава ще коментираме пак. Надявам се да съм била полезна. :)

Значи проблема е следния .. когато си включа компа започва да "титка" след няколко рестарта ме вкарва и ми дава да избирам как да включа Уиндолс , избирам LAst known good configurations стартира зареждането на Уиндолс и след 2-3 секунди излиза един син екран и се рестартира .. мерси

Какъв ти е компютъра?

Как точно "титка"? Къси сигнали, дълги или редуване на къси с дълги? При такова "титкане"(ама как звучи тая дума а biggrin.gif ) вероятен проблем е паметта(RAM) или видеокартата. Ако комп'търа ти е в гаранция бягай бързо да го ремотират, ако не отвори го и намест малко паметите и видеокартата в слотовете. Има вероятност ако си местил компа да са се поизмъкнали малко от слота и да не прави някъде добър контакт. За сега толкоз. Като си опишеш по-подробно конфигурацията и проблема(напр. какво пише на синия екран - кода на грешката) ще можем да ти помогнем повече.

Има вероятност да имаш някакъв хардуерен проблем щом пищи, но не е сигурно.

Напротив. Сигурно е.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Как точно ти "титка"?Колко пъти?Винаги ли се получава така или само понякога?Аз не смятам,че проблема е в Windows-а ти,защото peep-сигналите идват още преди Windows-а да започне да се зарежда.Погледни дали всичко по дъното ти стои стабилно,обърни внимание най-вече на рамта и графиката.При всички положения напиши какъв точно е сигнала,който чуваш,така по-лесно ще разберем коя част ти куца.

Колегите са прави. Щом стигаш до екрана с избора на Mode, значи картата работи, поне при ниски резолюции. Затова аз гласувам за проблем с паметта. http://www.goldmemory.cz/ от тук можеш да си изтеглиш мем-тестче. Правиш си буут дискета или диск (по избор), буутваш от там и теста си тръгва, само е поорязан малко понеже не е фрее, но ще ти свърши работа за откриване на скапана памет, която може и да е запрашена само. Тогава вадиш почистваш контактите със спирт и може да имаш късмет!

Друг вариант е да използваш Ultimate Boot CD (мисля, че го има в търсачката на Калдата), има доста повече опции за тест.

Успех!

Щом му стига до last good configuration сигурно не се е разместила и паметта (не е да не дава изобщо контакт, това имам предвид)

s7alin, явно пишеш от друг комп (не от вкъщи) и от твой до нов твой пост ще минава доста време, затова се опитай да използваш следващия си пост МАКСИМАЛНО ПОЛЕЗНО!

Трябва подробна информация. Като почнеш какъв ти е компютъра (долу-горе де, няма нужда от кой знае какви подробности), гаранционен ли ти е, подозираш ли някакви причини за грешката (нещо да си правил преди това - да си друсал кутията примерно), какво ТОЧНО се случва, когато го пуснеш - какво означава да "титка", ...,

абе изобщо всичко, за което се сетиш и би могло да ни даде по-голяма представа и да помогне.

Надявам се на един по-подробен пост, а ако е такъв не се съмнявай в помощта ни!

Проблемът е с хардуетра. Вида на сигнала (брой и редуване на къси и дълги сигнали) определя проблемния хардуер. Освен описанието на сигнала, кажи и модела на дъното. А ако имаш книжка, поразгледай я. В нея пише.

Едва ли с тва обяснение където си дал некои ще ти помогне ,или обясни по-подробно или го носи на сервиз по принцип от хиляда работи може да е,другия вариант е ако има некои ясновидец в форума да ти посочи проблемацията :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.