Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Със знака на DIVA ( Халмарк / Hallmark ) Channel

Featured Replies

Имам въпрос към модератор или към всеки друг.Търся името на филм даван по Халмарк,страшно хубав,от САЩ,приятелка дава адреса на своя приятелка в клуб за запознавства,оттам адреса попада при един каубой,оглеждаш коне в планината,той кани тази приятелка,а тя е фотограф в големият град да му отида на гости.Каубоят е вдовец и трудно допуска до себе си жена.Повечето от действието се развива в планината,стада коне,препускания,става интересен филм,накрая каубоя идва в големият град,заедно с коня си и взима тази фотографка и я отвежда в планината при конете. Тя,снима фотосесия и я предстявя в града.Моля,помогнете да открия този интересен,забавен и развлекателен филм даван по Халмарк.Може да ми пишете на "[email protected]".Всичко най-хубаво.

Straight from the Heart

Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...
  • Отговори 57
  • Прегледи 33,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте! Търся един филм на Халмарк, който гледах преди няколко години и много ми хареса, но не го намирам никъде. Доколкото си спомням се казваше - Бори се или умри, разказваше се за млада англичанка, която отива на екскурзия в Австралия и там се влюбва в мъж, търсен от полицията. Една сутрин докато все още спят полицията идва и го арестува. Тя се връща в Англия, омъжва се за годенника си и ражда дете , което всъщност е от мъжа , с който е била в Австралия. Когато след няколко години откриват на детето някакво заболяване и и казват, че трябва да се прелее кръв от баща му тя признава истината на съпруга си и заминава за Австралия, за да помоли любовника си в затвора да спаси детето й /което е и негово/. След известно време той се съгласява, и това му дава шанс да избяга от Австралия. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне да го намеря.

• 2 седмици по-късно...

Пo Hallmark гледах преди време един филм с коне и за съжаление не мога да му намеря заглавието...Разказваше се за една фотографка от Ню Йорк, която е изоставена от приятеля си.Приятелкат и пуска обяви че тя си търси мъж. И тя отива в ранчо в малък град. Започва да снима конете, влюбва се в мъжа, който е загубил дъщеря си и съпругата си, бори се срещу ловенето на диви коне(мустанги) . Но той все още не е готов и тя си тръгва и прави изложба от направените снимки. Той се появява на изложбата.... Моля,ако на някой му изглежда познат да ми каже заглавието филма.

След като публикувах какво търся видях по горният пост! УРА! Открих филма! Само че няма субтитри. ! Благодаря на човека който го е открил.

• 3 седмици по-късно...

Филмът със сигурност е сниман след 2000 г. Колебая се да ли е продукция на Hawwmark Channew.

Сюжета е следният:

Баща физик (може би), който се занимава в сферата на музиката иска да докаже своя теория, че музиката, хармонията е това от което е изградена вселената. Той и негов сътрудник провеждат експеримент със звуци, сигнали, честоти(нямам си и на представа

Публикувано изображение

), случва се нещо при което пространството и материята се променят и образуват нещо като портал към друго измерение, и бащата бива засмукан в него.

Бащата има две деца една голяма дъщеря(teenager може би) и малък син на около 10-12 г. Там е работата, че малкият син има някакви способности, за които той не знае все още. След изчезването на бащата, за почват да се случват някакви странни работи около тяхната къща... и т.н.(тук става малко странно)Някаква странно облечена г-жа наблюдава къщата на физикът. Тя мисля, че имаше способността да се превръща в някаква птица (гарга, сврака)... Така или иначе тя се свързва с дъщерята и момчето и му казва, че той има способности и че знае къде е баща им. Тя да демонстрира на тях, че не лъже като завежда дъщерята и момчето на друга планета. После им обяснява, че начинът по който са изминали голямото разстояние, е чрез сгъване на пространството.... Тя ги завежда при някакъв съвет от такива като нея. Съвета разкрива какви способности има момчето, като го сравняват с Платон, Моцарт, Айнщайн (да той е вундеркинд Публикувано изображение).

Според съвета бащата се намира планета подобна на земята, но нея преобладава някакво голямо зло и е много опасно да се пътува до там. Така или иначе те отиват на планета в опит да спасят бащата от гибел. Бащата се намира в центъра на това зло.

Извинявам се предварително ако има някакви неточности, сериала съм го гледал преди доста време. Ако имате някакви въпроси, питайте има други подробности. Единственото за което питам е името му.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Infosoul (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте и от мен :) Преди години бях почитател на програма Холмарк.Два филма от нейния репертуар ми направиха силно впечатление. и в момента ги издирвам : 1. Единият се разказваше за богато семейство чиято дъщеря Мона ако не се лъжа беше погребана в семейната гробница след някъкъв инцидент, но на следващия ден се обади в някъкво местно радио и двамата радио водещи се превърнаха в детективи или нещо подобно.Накрая се оказа че тя е била погребана жива. После с времето откриха офиса в който е била държана след като е извадена от гробницата, но накрая се оказа, че тя наистина е била убита, но няколко дена след погребението си. 2.Във друг филм срещнах образа на една нисичка пълна жена , къдрава с червен цвят на косата приличаше на Ирландка.Тя ходеше с едно куче ако не се лъжа беше ротвайлер който много я слушаше и благодарение на него разкри едно убийство за което се предполагаше, че беше извършено от куче. Благодаря ви Предварително.

Редактирано от Светлозар Миланов (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Много ви моля за помощ! И аз отдавна бях гледала по Халмарк есин филм,но не помня името..Разказваше се (до колкото си спомням) за едно момче,което слизаше в нещо като подземен свят,където живееха едни зелени същества..И те като хората си имаха семейства,работеха,ходеха на училище и тн. Не си спомням много обаче,защото го гледах отдавна..Ако някой има спомен моля да ми каже..

• 1 година по-късно...

Здравейте!Нова съм във форума но много се надявам да ми помогнете.Къде ли не търсих и нищо не намерих.Става въпрос за един филм за който си спомням че го гледах по Халмарк.Ще се опитам някак си да не се изложа много и да ви разкажа за филма-спомням си че става въпрос за студенти които ги разпределят в корпуси на мира като стажант-доктори в Африка.Там момче и момиче се влюбват-изживяват голяма любов но бащата на момичето е против тази връзка защото тя е от богато семейство а момчето не.Става инцидент и момчето трябва да бъде откарано спешно с хеликоптер в болница иначе ще умре.Момичето се обажда на баща си за помощ    той се съгласява но при условие че тя се откаже от него завинаги.Тя се съгласява за да го спаси.И той оживява и започва да я търси   среща се с баща й   но той отказва да му даде информация.Минават години и той става много известен доктор и един ден в кабинета му идва Тя .....но е късно за любовта им ...тя е болна от рак....накрая умира в ръцете му.....Надявам се да ми помогнете!

• 6 месеца по-късно...

И аз имам молба да помагате с намирането на един филм. Казаха ми , че са го давали по холмарк помнят и филма но никоий не се сеща име и актьори. Така става въпрос във филма за две сестри едната я убива приятеля на другата май от скала я буташе и после на другата постоянно й се привиждаше сестра й. Естествено никой не се осъмнява в тоя но накрая той се мъчи и другата да убие и така се разбираше всичко. Някакъв го играеше лекар дето лекува страх от високо. Появяваше се някакъв шал. Общо взето е мистерия и малко ужас дано някой се сети.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.