Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за конфигурация до 1500лв. (геймърска)

Featured Replies

• Автор

Ми май така ще направя ,но няма да им го дам да ми го сглобят а само частите ,за да знам че са си в кутиите като ги взема и не са некви 2-ра употреба или само в найлончета...После ще гледам некви уроци и сам ще си го сглобя или ще потърся някакъв сервиз или специалист.Ако тотално не успея ще потърся теб или ако частите не са оригинални пак на теб за да ги вземеш от sky :)

Не знам какво сте се хванали всички за тези найлончета? Вие компютър или амбалаж ще купувате? Хората купуват на едро та е нормално да са опаковани повече части и съответно ги пращат в каквото намерят.

Точно за това най-сигурно е да пътува сглобен в кашона на кутията която е опакована с дебел стиропор. А сглобяването ще ти го направят във всеки сервиз но защо да даваш пари?

Кажи да го сглобят и като отидеш на място ги накарай да го включат за да се увериш че всичко е свързано правилно.

пс. В Плесио които се намира на Славейков ще ви дадат кашонче с хубава мацка от някоя игра на него и ще ви вземат 20 лв. отгоре. Така че найлончето ви спестява пари.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Значи според теб да го поръчам + сглобяавне и да отида на място да го взема + да го тествам там ?

Да просто се увери че ще запали преди да го платиш. И го прибери обратно в кашона преди да го натовариш в колата че тия ями по-пътищата са голям проблем.

• Автор

Сега единствено остана избора на видео карта...Ще попрочета някои ревюта и ще видя.Но си мисля ,че този 1gd разлика ще е от значение.Ти каза ,че би избрал тази на GB Gtx770 и мисля да те послушам ,но все пак ще попрочета още :) 

• Автор

Да заменя ли процесора с многонишковия Xeon E3-1231V3 и захранването с G650 ,за да не се мъчи G550 с видеото?

Щом ти се дават повече пари няма лошо. За тия пари обаче може да се сложи SSD.

• Автор

http://nikem-bg.net/cart/46847p1r48235p1r51329p1r49616p1r51665p1r51390p1r51409p1rf.html Стигнах до това....Може ли линк към предложеното от теб SSD.И одобряваш ли новата видео карта - която замених за да ми се освободят пари за процесор.Мисля че май е по важен процесора от видеото :)

Не и в случая. Избраният I5-4690 е напълно достатъчен та да се реже видеокартата за да се сложи Xeon е грешка. 280X обаче е що-годе същата работа та няма значение.

От конфигурацията на naruto бих заменил видеокартата с PowerColor TurboDuo R9 280X 3GB GDDR5 OC, понеже е малко по-евтина от 770, но е със същата производителност. Другото е ОК.

От скоро съм притежател на GB GTX770 GV-N770OC-2GD и мога да кажа само суперлативи за тази карта. Бърза, тиха, хладна - дори и при клок.

Картата, която си му предложил може би не е по-лоша, но...тук идва вечното НО...Специално тази серия карти са много зле (особено модела на ASUS). В нета е пълно с мнения на хора, които се оплакват от тези карти - гличове, артефакти и т.н. Но, ако все пак реши да вземе нещо подобно, то по-добре да вземе "Трите Х", защото проблемите при нея са минимални. 

Само внимавай, че картата е доста дълга и не се хваща във всяка кутия.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

• Автор

Все пак може ли линк към SSD-то което ми препоръчвате? :)

Не съм ти препоръчвал конкретно SSD иначе на A-Data са изгодни - http://nikem-bg.net/computer-components/A-DATA-SSD-SX900-128GB-SATA3/description.html

Ами може да се падне на N300 но не е налична а и разликата не е достатъчна. Най-добре не обезобразявай машината и го зарежи SSD-то.

Някой ден ще ти паднат пари и ще си купиш.

• Автор

Да взема ли частите от никем или 1 по 1 от някъде си другаде?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.