Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тиери Анри вече си купи къща в Барселона

Featured Replies

Нападателят на лондонския Арсенал Тиери Анри вече си купи къща в Барселона, което вероятно означава, че френският национал ще акостира на “ Камп Ноу “ през следващия сезон, съобщава изданието “ DiarioSport “. Испанските медии смятат, че с тази своя постъпка , Анри дава да се разбере, че ако напусне лондончани, то със сигурност новият му отбор ще е шампионът на Испания Барселона. Апетити към играча има и от страна на Реал (Мадрид) и Ювентус

Focus Sport

Дано Анри наистина да дойде в Барса,не че сега нападението им е слабо,но с Анри няма кой да ги спре. biggrin.gif

Дано Анри наистина да дойде в Барса,не че сега нападението им е слабо,но с Анри няма кой да ги спре.

То сега няма кои да ги спре пък когато Ънри отиде на "Камп Ноу" Барса ще е завършена машина , защото сега това им трябва на Каталунците - един прекрасен нападател с изключителни качества!!! :offtopic_s:biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

• Автор

Попаднах на друга статия

Шефовете на Реал (Мадрид) са подготвили страхотна оферта за острието на Арсенал Тиери Анри, пише мадридският всекидневник “Марка”. “Кралският" клуб ще предложи 35 милиона евро на Арсенал и 9 милиона евро заплата на Анри. Изданието припомня, че през януари Реал обяви официално, че проявява интерес към нападателя и проведе предварителни разговори с ръководството на “топчиите”.

Focus Sport

Ще падне голямо наддаване за подписа на Анри.Зависи какво ще предпочете парите или това да печели купи.Ако наистина си е взел къща,то избора е ясен.Дано да не се окаже слух.

Е как да не падне, като е нечовек това момче :) Само да не е в Реал, защото спирам да гледам футбол, толкова да ми е писнало от тия гадове.. е поне вече паднаха от 1-вото място и дано скоро не се качат пак там. Какво им е зле в напдението на Барса - Роналдиньо, Меси и Ето? Вярно с Анри ще гледаме още по-невероятна игра и все пак... А може ли и третият ми любим отбор - Юве да иска да го вземе, и там ще стане много интересно след един евентуален договор, но не ми се вярва да дойде в Италия..

Попаднах на друга статия

Шефовете на Реал (Мадрид) са подготвили страхотна оферта за острието на Арсенал Тиери Анри, пише мадридският всекидневник “Марка”. “Кралският" клуб ще предложи 35 милиона евро на Арсенал и 9 милиона евро заплата на Анри. Изданието припомня, че през януари Реал обяви официално, че проявява интерес към нападателя и проведе предварителни разговори с ръководството на “топчиите”.

Focus Sport

Ще падне голямо наддаване за подписа на Анри.Зависи какво ще предпочете парите или това да печели купи.Ако наистина си е взел къща,то избора е ясен.Дано да не се окаже слух.

Дано белия балет го вземат :)

• Автор

MasterRalf-Нападението на Барса колкото и да е добро има какво да се желае още.Роналдоьо не е чист нападател той е атакуващ халф,играе в центъра.Сега Меси е контузен,Ларсон си заминава,Етоо не е в формата от есента.На Барса и трябва нападател,според мен не е задължително да е от класата на Анри.Кой беше чувал за Етоо,Меси,Роналдиньо,Пойол,Иниеста(на мен много ми харесва,върши си работата).Барселона никога няма да има парите на Реал.Няма да платят 9 милиона заплата на Анри,но парите не са всичко.Роналдиньо отказа парите на Челси,дано да стане така и с Анри.

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Тиери Анри е Играч на годината в Англия

Капитанът на финалиста в Шампионската лига Арсенал Тиери Анри беше обявен за Играч на годината в Англия. Френското острие води при голмайсторите във Висшата лига с 24 попадения и е отбелязвал по два или повече гола в осем срещи през сезона до момента. “Анри ознаменува последния сезон на Арсенал на “Хайбъри” по феноманелен начин. Той комбинира моменти на брилянтност и забавления с решителни голове. Нищо чудно, че един мениджър го определи като играч срещу когото няма противодействие”, заяви Мат Апелби, член на Комитета по наградите в “Барклейс”. През октомври Анри подобри клубния рекорд на Клиф Бастен и стана първият футболист на Арсенал преминал границата от 200 гола за клуба с попадението си при победата като гост на Бирмингам с 2:0. Миналата година французинът стана голмайстор на Премиършип и на Европа, заедно с нападателя на Виляреал Диего Форлан.

В момента Барса са най добрият отбор в света . Дано черна котка не им пресече път на финала понеже в един мач всичко може да се случи . Иначе Барселона са по стойностният отбор в момента , с отрастранени по класни съперници . Анри е магьосник с топката в крака и без съмнение ще вдигне класата на отбора . Опасявах се само от това да не стане струпване на много звезди в отбора което би било пагобно [спомнете си в Реал какво стана ] . Но от друга страна пък Френският футболист е гладен за купи в Европа и вярвам , че ще даде най доброто от него на международна сцена и в Премиера Дивизион .

bo6ko предпочитам да е там, въпреки че би вдигал всеки отбор на крака, а Барса нямат нужда в момента попълнението трябва да е на ниво. Предвиждам Каталунците с поне още 2 години купата на Испания и Шампионската лига. Да си помечтаем пък след няколко месеца да го видим. :)

Попаднах на друга статия

Шефовете на Реал (Мадрид) са подготвили страхотна оферта за острието на Арсенал Тиери Анри, пише мадридският всекидневник ”Марка”. ”Кралският" клуб ще предложи 35 милиона евро на Арсенал и 9 милиона евро заплата на Анри. Изданието припомня, че през януари Реал обяви официално, че проявява интерес към нападателя и проведе предварителни разговори с ръководството на ”топчиите”.

Focus Sport

Не вярвам че е толкова глупав и алчен, за да отиде в реал :whist:

А поне според мен този, а както и повечето финали са непредвидими ;)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Еми мисля си ,че никой не позна :baby:;)

Капитанът на Арсенал - Тиери Анри сложи край на спекулациите дали ще напусне лондонския клуб. Само 2 дни след разочарованието, което артилеристите преглътнаха със загубата от Барселона на финала на Шампионската Лига, Анри оповести своето решени. Той каза: Оставам!

Днес Арсенал и Анри официално потвърдиха, че нападателят подпише 4 годишен договор. Така 28 годишният играч ще се превърне от икона на Хайбъри в истинска легенда. Като основен мотив за решението си Анри посочи любовта на феновете, която не е могъл да предаде.

"Много неща ми минаха през главата. Едно от най-важните, което казах на треньора след мача е че отбора ми показа, че няма нищо за което за завиждаме на Барселона. Можем да бъдем горди от това, което направихме в мача и ми показа единственото нещо, което исках да знам - колко далеч може да стигне отбора".

"Надявам се да финализирам всички детайли днес. Отборът ми ме убеди, че няма нужда да напускам. Показаха ми, че имат сърца".

"Не ме разбирайте погрешно, аз обичам Барселона. Но в сряда вечерта Арсенал ми показа че има сърце".

Анри наистина има бъдеще,но щом така е решил....Успех и следващият сезон

И само Барса :nono::)

• Автор

Трябваше да отиде в Барса,не че Арсенал е слаб отбор,но с него няма да печели купи. :baby:

Догодина КЕШ е арсеналска, готов съм да се обзаложа на по бира :wors:

Още по-добре, наистина се превръща в легенда и един от малкото, които не просто минават покрай отборите, а дават сърцето си за тях и за нас феновете.

Догодина КЕШ е арсеналска, готов съм да се обзаложа на по бира :)

хихих Съгласен :baby::)

Ако искаш може и на цяла каса бира-Не мисля че Арсенал са готови до вдигнат купата

Верно е,че са добри но нещо ме съмняват laugh.giflaugh.gif

Поздрави:)

Хайде на по бира, дет се вика приятелски бас :baby:

Четох едно интервю на Анри и ми направи впечатление лоялността къх хората, които го подкрепиха в трудните за него моменти, когато от посредтсвен футблист в Юве стана футболна икона и легенда, един от най-добрите и интелигентни футболисти на света. Всеки друг на негово място би се изкушил, но не и той. Явно не съм съм се излъгал в преценката си за него, дано и занапред е така :clap:

Хайде на по бира, дет се вика приятелски бас :)

Четох едно интервю на Анри и ми направи впечатление лоялността къх хората, които го подкрепиха в трудните за него моменти, когато от посредтсвен футблист в Юве стана футболна икона и легенда, един от най-добрите и интелигентни футболисти на света. Всеки друг на негово място би се изкушил, но не и той. Явно не съм съм се излъгал в преценката си за него, дано и занапред е така :)

Да и аз четох-досто се впечатлих от тези негови думи

"Надявам се да остана в Арсенал дотогава, докогато мога да тичам. Не мога да напусна тези фенове, те са ми като семейство", заяви Анри пред вестник Сън.
"Надявам се да финализирам всички детайли днес. Отборът ми ме убеди, че няма нужда да напускам. Показаха ми, че имат сърца".

"Не ме разбирайте погрешно, аз обичам Барселона. Но в сряда вечерта Арсенал ми показа че има сърце".

0000004066-article.jpg

Айде по една бира и 1+ реп.. cool.gifcool.giflaugh.giflaugh.gif пък ако никой не познае....секи ще пие за другия по едно :)

Аз съм за, в крайна сметка ще се почерпим взаймно по биричка :eek:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.