Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да настроя да буутва ?

Featured Replies

Здравейте ! Искам да настроя компютъра да буутва от CD, но не знам как.. Гледах, че се влиза в биоса....... натиска се някои от следните клавиши : F1,F2,F10,DEL .

Но когато включвам компютъра натискам и нищо не се случва ? Така го рестартирвам 4 пъти за да пробвам с всеки клавиш. Кога трябва да го натисна ? Излиза ми Starting Windows, но преди да зареди това съобщение аз натискам клавиш. И не става нищо ? C win 7 съм.

Редактирано от Power Boy (преглед на промените)

От както си натиснал копчето за включване накомпютъра може да почнеш да "помпащ" копчето за влизане в BIOS.

Ако марката е Asus може да се влиза в boot менюто с Esc. Модел на лаптоп/дъно на компютър дай

• Автор

Ако марката е Asus може да се влиза в boot менюто с Esc. Модел на лаптоп/дъно на компютър дай

Марката на дъното е : ECSМодела е : G31T-M7

Марката на компютъра е Neo. 

• Автор

Пробвай F9

ОК, ще пробвам и F1... така четох, че става и с него :)

В сайта на ECS си пише с кой клавиш се влиза в биос, в твоя случай е DEL.

• Автор

В сайта на ECS си пише с кой клавиш се влиза в биос, в твоя случай е DEL.

Влизам в менюто Advanced Setup/ CD/DVD/ натискам го и излиза, че от там трябва да се буутва и цъкам излиза ми устройството и под него да го изключа, общо взето нищо не става. 

Влизам в менюто Advanced Setup/ CD/DVD/ натискам го и излиза, че от там трябва да се буутва и цъкам излиза ми устройството и под него да го изключа, общо взето нищо не става. 

Срещу 1st Drive трябва да сложиш CD/DVDто, после f10 и enter, това е.

• Автор

Пробвах да го стартирам от E диск (на мен ми е така) setup, но тогава не мога да изтрия дяловете и да ги създам наново нямам тази привилегия ....

Пробвах да го стартирам от E диск (на мен ми е така) setup, но тогава не мога да изтрия дяловете и да ги създам наново нямам тази привилегия ....

Не може да направиш чиста инсталация ако си заредил вече ОС от твърдия диск.

Да не би CD/DVD диска да не е зареждащ ?

• Автор

Не може да направиш чиста инсталация ако си заредил вече ОС от твърдия диск.

Да не би CD/DVD диска да не е зареждащ ?

Ами моите стъпки са : 1. Слагам диска (изчаквам малко) и рестартирам2. Влизам в буут менюто, при мен копчето е "DEL"3. Влизам в Advanced Setup, и там намирам 1st boot drive 2nd boot drive....4. Пред първото буутващо устройство слагам CD/DVD 

5. Натискам F10 след това ENTER и пак си стартира Windows-а нормално -.-

• Автор

А с друг зареждащ диск става ли номера ?

Не..

• Автор

И какво да правя ?

Ако почистване на устройството не свърши работа и се окаже,че не чете нито един зареждащ диск ще трябва да се подмени.

От USB май няма възможност да зарежда.

Провери дали се запазва СД-то като първо устройство след като рестартираш и прочете диска натискаш някой бутон от клавиатурата за да се стартира инсталацията. Ако не се буутва диска може да имаш проблем с СД-то

• Автор

Благодаря много, намерих начина грешката ми е била, когато съм настройвал у-вата..... :))

Благодаря много, намерих начина грешката ми е била, когато съм настройвал у-вата..... Публикувано изображение)

Хайде честито ново старо устройство !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.