Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Трябва ми хард диск в интернет защото компа който използвам е общ на цялото семейство и файловете ми постоянно се трият а някои файлове да кажем филми музика и др неща искам да  ги запазя.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Демек търсиш хранилище.Колко като обем. GoogleDrive и SkyDrive дават известно място безплатно. Но ако говорим за доста по обем информация ще трябва да отовориш портмонето.Винаги може да ползваш и хост с FTP достъп.Но ако си представяш този "интернет диск" като хард диск, бъркаш се доста...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ми хард диск в интернет защото компа който използвам е общ на цялото семейство и файловете ми постоянно се трият а някои файлове да кажем филми музика и др неща искам да  ги запазя.

100 GB БЕЗПЛАТНО

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като чуя ".ru" и ми настръхва косата Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ама това си е само при мен Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като чуя ".ru" и ми настръхва косата Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ама това си е само при мен Публикувано изображение

ако не качва свръхсекретни военни тайни няма да има никакъв пб :D :D

п,п А ако евентуално знае китайски ТУК и ТУК

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ако не качва свръхсекретни военни тайни няма да има никакъв пб Публикувано изображениеПубликувано изображение 

п,п А ако евентуално знае китайски ТУК

Стига бе, аз 2 TB не мога да напълня...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ако не качва свръхсекретни военни тайни няма да има никакъв пб Публикувано изображениеПубликувано изображение

п,п А ако евентуално знае китайски ТУК и ТУК

А дали услугата на Yunio още работи и е безплатна ? Защото попаднах на мнението на някой си Dark Knight

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Демек търсиш хранилище.Колко като обем. GoogleDrive и SkyDrive дават известно място безплатно. Но ако говорим за доста по обем информация ще трябва да отовориш портмонето.Винаги може да ползваш и хост с FTP достъп.Но ако си представяш този "интернет диск" като хард диск, бъркаш се доста...

Не може ли да кача файловете и когато ми трябват да си ги ползвам ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не може ли да кача файловете и когато ми трябват да си ги ползвам ?

Можеш, но ми кажи какво си представяш под "да си ги ползвам". Ако искаш там да са ти песните и от там да си ги пускаш то това по-скоро няма да стане.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Можеш, но ми кажи какво си представяш под "да си ги ползвам". Ако искаш там да са ти песните и от там да си ги пускаш то това по-скоро няма да стане.

не просто там да са складирани

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А дали услугата на Yunio още работи и е безплатна ? Защото попаднах на мнението на някой си Dark Knight

Да не говорим че не са си подновили сертификата (който е изтекъл на 17.7.2014 г. 06:42 ч.)

не просто там да са складирани

Всички подобни услуги имат правила що се отнася до складиране на подобни материали (пиратски)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...