Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Домашна системка

Featured Replies

Здравейте съфорумници!!! :) Искам да избера нещо за вкъщи, понеже съм голям меломан, и не мога без музика и половин ден.. Какво бихте ми предложили за моят бюджет-250 лева.. Аз мисля да си взема Sony CMT-S20 със тези слушалки Sony MDR-V55W.. Задължително искам и хубави слушалки, защото в 60% от ежедневието съм със слушалки.. Ако имате по добри идеи.. Давайте.. *Много харесвам марката Sony* защото са се доказали за мен

Техника не се избира само по марката, гледат се и други неща като характеристика/ отзиви от потребители и т.н.

За системата, която сте избрали ще кажа, че е малко слабичка. Затова се насочете към някой друга. Поне 2x20 RMS.

Относно слушалките, за тези пари вижте какво предлагат AKG или Sennheiser, и вярвам ще останете по доволни от избора.

Има вариант, ако ползвате компютър, като източник от който "пускате" музиката, да си вземете една 2.0 или 2.1 активна системка.

В такъв случай разгледайте предложенията от Microlab и Edifier, вписващи се в бюджета до 250 лв.

Пък слушалки може и по нататък да си изберете.

Ако искате по качествена техника но втора ръка, търсете усилвател+ озвучителни тела (подходящи за него)

Успех в избора!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.