Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с принтер HP Deskjet 1050A

cerebrum

Препоръчан отговор

Здравейте! Имам проблем с печатането с въпросния принтер. Така (на снимката) печаташе и ми казаха, че мастилото свършва...занесох в сервиз да ми заредят главата, която е за черното мастило и след като я сложих продължи да си принтира по същия начин. На какво може да се дължи това и как да се оправи? Благодаря предварително! Поздрави!

post-351760-0-99735900-1406559359_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обратно в сервиза. Според мен вече притенра си е заминал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проблем в мастилницата.

Дюзите са на самата мастилница.

Не е добре разпушена и/или мастилото не е наред - запушва (вижте че в началото печати) и/или самата мастилница е дефектирала.

Ако желаете вижте Арбикас - колегите имат добра успеваемост при разпушване. Разбира се има и други фирми...

Но е хубаво първо да отидете там където са ви я зареждали да се разберете от къде идва проблема. Може да се дължи на причини извън обслужващата фирма - примерно дефект в мастилницата - но те да ви я диагностицират правилно...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да кажа, че ако не е принтирано известно време печата както си трябва до половината на страницата и след това се появява проблема...Казаха ми да разклатя един вид главата преди да я сложа, пробвах и това, но няма особено голяма разлика...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е ясно. Трябва да се откара в сервиз.

... сигурно е така ;-) Човека или са го излъгали, че са му заредили черната глава на принтера, или този, който я е зареждал си е оставил ръцете. Трябва да се "обезвъздуши" ;-) Иначе остават въздушни мехурчета и резултата е налице ;-) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...