Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да стана web разработчик

galin111

Препоръчан отговор

здравейте искам да стана web разработчик да мога да създавам професионални web сайтове и да го практикувам като професия . Да ми поясните какви познания трябва да притежавам какви програми  за минимално ниво и по горно ниво .Също така дали онлайн обучението би било ефективно и колко години трябв да уча за да стана web разработчик .И на последно място да ми препоръчате учебни заведения които предлагат такива курсове като онлайн така  и по обикновения начин.

Благодаря за вниманието

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има доста хляб да ядеш. Ако си готов на сериозно учене можем да ти препоръчаме линкове и онлайн уроци. Имай в предвид, че трябва и английския език да ти е на добро ниво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може да започнеш с HTML, CSS и JavaScript. На мен ми харесват уроците на телерик, иначе тук и тук също има уроци. Разбира се, че можеш сам да се научиш и няма определен срок за това да станеш добър. Трябва ти само желание и постоянство. В университетите също може да се научиш, но там обучението е 4 години и е малко по-различно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има доста хляб да ядеш. Ако си готов на сериозно учене можем да ти препоръчаме линкове и онлайн уроци. Имай в предвид, че трябва и английския език да ти е на добро ниво.

ДА  пратете ми линкове и онлайн уроци :)

Може да започнеш с HTML, CSS и JavaScript. На мен ми харесват уроците на телерик, иначе тук и тук също има уроци. Разбира се, че можеш сам да се научиш и няма определен срок за това да станеш добър. Трябва ти само желание и постоянство. В университетите също може да се научиш, но там обучението е 4 години и е малко по-различно.

благодаря ти за отговора  аз също се интересувам и от платени курсове, има и също такива платени онлине курсове ако имаш линкове да ми препоръчате

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Започваш с HTTP и основи на програмирането.

Ако ще следваш и искаш да ставаш програмист, гледай да е в СУ или в ТУ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ДА  пратете ми линкове и онлайн уроци Публикувано изображение

благодаря ти за отговора  аз също се интересувам и от платени курсове, има и също такива платени онлине курсове ако имаш линкове да ми препоръчате

Не съм много запознат. Знам само за тези курсове. Останалите платени курсове не знам на какво ниво са.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Започваш с HTTP и основи на програмирането.

Ако ще следваш и искаш да ставаш програмист, гледай да е в СУ или в ТУ.

искам курс само по специалността да карам без да уча друго

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

искам курс само по специалността да карам без да уча друго

По-горе ви предложиха телерик, насочете се към тях

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да не забравяне и Софтуерния университет (https://softuni.bg/).

В тоя университет не виждам да има един хабилитиран преподавател. :hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...