Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да гледам мачове през SMART TV [без компютър]

Featured Replies

Привет!

Как мога да гледам мачове през СМАРТ ТВ, без помощта на компютър? Имам предвид с що-годе  добро качество, понеже гледах два мача през livetv.ru в които не можех да различа дори футболистите от любимия си отбор. Преди гледах на лаптопа чрез Сопкаст, но лаптопа даде фира и сега се налага да ползвам само СМАРТ ТВ-то, а там няма приложение Сопкаст :mad: За сведение съм със Самсунг Смарт Тв.. Помагайте, че Висшата лига започва след има-няма две седмици ;)

Ти сериозно ли мислиш да гледаш мач от стрийм на голям екран? Не пишеш дали е с 1920х1080 и размерът на екрана, но колкото е по-голям и с по-висока резолюция, толкова по-лошо ще се вижда. Единственият ти шанс, пък и през livetv.ru, е да попаднеш на HD стрийм, но и тогава картината пак ще е с много ниско качество.

Ако имаш смарт телефон, ползвай него.

• Автор

Понеже виждам, че темата е прегледана над 100 пъти, явно има интерес и ще напиша начина, който открих в нета с помощта на съфорумец и по който смятам да гледам и ако съм бил полезен на някой супер =] https://www.youtube.com/watch?v=xsI_PikVxOY  Пробвах с руски плейлисти и върви супер, някой ако знае как може да се направи такава Бг плейлиста като на пича да помага, ако ли не ще чакаме да пусне ново видео с начина по-който си я е изработил, понеже в описанието обещава да го направи =]]

Чудесно е, че споделяш опит, но възникват въпроси:

... Пробвах с руски плейлисти и върви супер...

Доколкото разбирам от клипа, създава се плейлиста от предоставените от доставчика списък на каналите и после се прехвърля за гледане през интернет, така ли е или съм пропуснал нещо?

В случая е нужно в листата да фигурира съответната телевизия, която ще излъчва конкретен мач. Как се намират такива плейлисти?

Мислил съм по тоя казус доста пъти, но не особено задълбочено, защото обикновено намирам някой HD стрийм и ползвам лаптопа или монитора (24") на настолния компютър - в масовия случай картината е от задоволително добра до почти отлична, зависи.

При теб не става заради повредата, но имам друго предложение, което ще изпробвам при първа възможност и мисля, че ще се получи и без съмнителен като качество стрийм - ще пробвам чрез някое от многото налични приложения за Android (за таблета) и WP (за телефона), много от тях предлагат телевизии, които "покриват" най-интересните мачове с отлична като качество картина през домашния рутер или другаде през Wi-Fi - пробвал съм на работа и става, дори понякога гледам телевизия през телефона си и качеството е супер. Та остава само да "плъзна" това, което ми е на телефона или таблета към някой от телевизорите вкъщи, всички имат тая опция.

П.П. Някой пробвал ли е тоя вариант?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Автор

Въпроса с плейлистите не ми е още изяснен, но тази която свалих снощи има НТВ Спорт, Спорт 1, Виасат и др.. Така или иначе съм забелязал че обикновено през Сопкаста почти винаги най-доброто качество идва от някой от тези руски канали и обикновено гледам от тях =] По този начин избягвам и досадните БГ коментатори, които могат да ти убият радостта и от най-приятния двубой със своята некомпетентност и пристрастие..Би ли споделил кои програмки за Андроид използваш за да гледаш ТВ?

Благодаря за съпричастността и помощта ;]]

...Би ли споделил кои програмки за Андроид използваш за да гледаш ТВ?...

Основно тази и още една, която в момента ми е трудно да намеря в сайта (таблетът с Андроид е вкъщи), но покрива и bTV програмите, както и много чужди.

Под WP ползвам безплатната Bulgaria TV, която има доста български и много чужди с чудесно качество, включително и HD. 

На определени телевизори с google tv (LG и Samsung) май имат такива модели може да се инсталира XBMC и оттам сопкаст модулите работят идеално на PC, na Android не съм тествал, но предполагам ще работят. Единственият начин за гледане на онлайн футбол с хубаво качество за сега е през Сопкаст или Ace stream. Вариант е да си купиш външно Андроид устройство.

https://www.youtube.com/watch?v=FfP2a465KkI

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.