Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забравена парола на Профил

Featured Replies

Здравейте това е вторият ми профил оригиналният  ми е TheWalk!nG проблема е че ония ден си изтрих историята на браузъра и изключих че не си знам паролата за калдата защото съм я написал от 15 март и от тогава не съм я писал  някой хора от сайта с си мислят че искам да открадна профила помислете ако съм крадец на профили  дали ще питам как да си вляза във профила имам доста пощи и важните съм ги записал но пробвах и нито една не ми праща парола за въстановяване и сега не знам със кой емайл съм се регистрирал нямам намерение да обиждам никой  от сайта или нещо подобно просто искам да си вляза във профила това е.

Редактирано от TheWalk!nGDeaD (преглед на промените)

• Автор

Поне един отговор дайте 

• Администратор

Здравейте,

На лични съобщения към мен до вчера твърдяхте, че акаунта ви е откраднат и паролата и мейла са ви сменени и искахте да кажем паролата ви. А сега, че сте я забравили и нея и мейла си. Няма какво да направим по вашия случай тъй като по този начин може да пише всеки да поиска дори и моята регистрация.

Единственото, което можем да направим за вас е да ви подсетим за мейла като не го публикуваме целия. По първите символи от него ще се ориентирате какъв би могъл да е и ако е ваш наистина и имате достъп до него, чрез автоматичната система може да поискате на него да ви се изпрати нова парола. Електронната поща е svetoslav9**@***.** 

Поздрави и успех. 

Те уж бяха хеширани паролите а май ги имаш в чист вид.Публикувано изображение

• Автор

Истината е една забравил съм си паролата защото сега се сетих че преди няколко месеца бях я сменил и преди 4 - 5 месеца бях я написал тук във сайта и по някаква странна причина не си я спомням от тогава 

• Администратор

Те уж бяха хеширани паролите а май ги имаш в чист вид.Публикувано изображение

Къде точно споменавам, че можем да кажем каква е паролата на някой? Паролите са хеширани и никой дори и администратор не може да ги види. Можем единствено да ги променяме. Не виждам какъв ти е проблемът на теб и кой те натиска, че звъниш?

Истината е една забравил съм си паролата защото сега се сетих че преди няколко месеца бях я сменил и преди 4 - 5 месеца бях я написал тук във сайта и по някаква странна причина не си я спомням от тогава 

Използвайте функцията забравена парола и си я възстановете.

Поздрави

• Автор

Моля отговори ми на ЛС защото влязах във един email който мисля че е но не ми идва никакво съобщение за въстановяване 

• Администратор

Моля отговори ми на ЛС защото влязах във един email който мисля че е но не ми идва никакво съобщение за въстановяване 

Не можем и няма да ви кажем целия email на потребителя. 

Поздрави и успех.

• Автор

Не можем и няма да ви кажем целия email на потребителя. 

Поздрави и успех.

Аз не искам тук във темата ами на Лс защото е мой профила не го ли разбра вече провери ip адреса ми  и виж дали съм истинския човек на профила това е простотия да те лъжа какво печеля от това 

• Администратор

Аз не искам тук във темата ами на Лс защото е мой профила не го ли разбра вече ??

Не го разбрахме, и не не можем да ви дадем мейл на потребител независимо тук или където и да било. Темата е изчерпана, направихме каквото можахме за вас.

Поздрави и успех.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.