Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със скайп

Featured Replies

Здравейте, имам следния проблем със скайпа не иска да ме впише, и ми изписва следния надпис:

Скайп вече не се предлага за Вашата операционна система. Спишете се със своя профил в някой от поддържаните.

На какво се дължи това днес влизах сега не ме пуска.

На какво се дължи това днес влизах сега не ме пуска.

Може би на това да се дължи.

• Автор

Версията на скайпа ви е твърде стара! Опитайте да сложите новата

С най новата влизам но е ламя за ресурси. старата ми беше супер

От Майкрософт ги боли шапката ,че на тебе ти е слаб компа. Умишлено са въвели това ограничение  за старите версии защото в новите има рекламки  и разни други тъпотии дето трябва да се връткат докато ти си лафиш.

• Автор

Странно на версия 4 ми вади тоя надпис на версия 5 не ме пуска също а версия 3.8.0.188 тръгва без проблем

Странно на версия 4 ми вади тоя надпис на версия 5 не ме пуска също а версия 3.8.0.188 тръгва без проблем

Инсталирай най-новата версия на скайпа,впиши се,влез си в профила,след което се отпиши и затвори програмата изцяло,после направи следното :

Натисни Win+R и напиши %appdata% и натисни Enter ,после копирай цялата папка на Skype ,направи си една папка на десктопа,отвори и постави папката Skype там!

После деинсталирай най - новата версия на скайпа ,рестартирай,след рестарта инсталирай версия 3.8,или версия 4.2 ( която искаш ),но преди да отвориш програмата и да я стартираш (имай в предвид програмата трябва да е изцяло изключена,да не е долу в трей менюто),натискаш пак Win+R пишеш отново %appdata% и натискаш Enter,след което папкатаSkype,която запази преди това я поставяш (заменяш с другата) там!

И вече можеш да си ползваш дадената версия на програмата без проблемно!

Това са инструкции на Eternal Life . Номера става, скайп работи 3 - 4 месеца и после пак изпълнявам тия инструкции и така ;)

Последния скаип не показва реклами ако махнеш  отметката за реклами или си направиш "собствен превод" като на страна и език пише клингония/клингонски ;)

• Автор

Инсталирай най-новата версия на скайпа,впиши се,влез си в профила,след което се отпиши и затвори програмата изцяло,после направи следното :

Натисни Win+R и напиши %appdata% и натисни Enter ,после копирай цялата папка на Skype ,направи си една папка на десктопа,отвори и постави папката Skype там!

После деинсталирай най - новата версия на скайпа ,рестартирай,след рестарта инсталирай версия 3.8,или версия 4.2 ( която искаш ),но преди да отвориш програмата и да я стартираш (имай в предвид програмата трябва да е изцяло изключена,да не е долу в трей менюто),натискаш пак Win+R пишеш отново %appdata% и натискаш Enter,след което папкатаSkype,която запази преди това я поставяш (заменяш с другата) там!

И вече можеш да си ползваш дадената версия на програмата без проблемно!

Това са инструкции на Eternal Life . Номера става, скайп работи 3 - 4 месеца и после пак изпълнявам тия инструкции и така ;)

ако иска човек 3.8 работи без тези инструкции но няма видеовръзка с новите версия на скайпа.

ако иска човек 3.8 работи без тези инструкции но няма видеовръзка с новите версия на скайпа.

Не съм пробвал версия 3.8. Отдавна си ползвам смо 4.2 и откак започнаха тия проблеми със старите версии, все така си я оправям, четворката - работи 3 - 4 месеца, спират ми я и пак с тия инструкции успявам да си я пусна :)

• Автор

Не съм пробвал версия 3.8. Отдавна си ползвам смо 4.2 и откак започнаха тия проблеми със старите версии, все така си я оправям, четворката - работи 3 - 4 месеца, спират ми я и пак с тия инструкции успявам да си я пусна :)

Пробвах неиска пак ще опитам може би не направих нещо както трябва. При изключен скайп ли копираш папката?

Пробвах неиска пак ще опитам може би не направих нещо както трябва. При изключен скайп ли копираш папката?

Да. Само се впиши с новата версия. Изключи се и влез в папка %AppData% направо извади папката Skype и я сложи в празна папка на декстопа, която си създал предварително за тази цел. Деинсталирай новата версия, рестартирай. Инсталирай 4.2 но НЕ СЕ ВПИСВАЙ. Отвори папка %AppData% изтрий там папката на Skype и постави тази, която си съхранил на нейното място.

И като се впишеш веднага спри обновяването на Skype

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

• Автор

Да. Само се впиши с новата версия. Изключи се и влез в папка %AppData% направо извади папката Skype и я сложи в празна папка на декстопа, която си създал предварително за тази цел. Деинсталирай новата версия, рестартирай. Инсталирай 4.2 но НЕ СЕ ВПИСВАЙ. Отвори папка %AppData% изтрий там папката на Skype и постави тази, която си съхранил на нейното място.

И като се впишеш веднага спри обновяването на Skype

не иска обаче

не иска обаче

Хм, при мен и братовчед ми винаги се получава. ИНСТАЛИРАШ НАЙ-НОВАТА ВЕРСИЯ, НАЛИ? Вписваш се, отписваш се, влизаш в Апдата, вадиш папката Skype и я запазваш в празна папка някъде, например на Работен плот. Деинсталираш най-новата версия. Пак влез в %AppData% и виж ако е останало нещо, изтрий го ръчно защото май има още една папчица на скайп с име Skype PM. Рестарт - инсталираш версия 4.2, НЕ СЕ ВПИСВАШ  - отваряш %AppDaata% триеш папка Skype на нейно място поставяш запазената папка скайп от най новата версия и тогва вече стартираш скайпа..

Дано се получи. Успех!

• Автор

Хм, при мен и братовчед ми винаги се получава. ИНСТАЛИРАШ НАЙ-НОВАТА ВЕРСИЯ, НАЛИ? Вписваш се, отписваш се, влизаш в Апдата, вадиш папката Skype и я запазваш в празна папка някъде, например на Работен плот. Деинсталираш най-новата версия. Пак влез в %AppData% и виж ако е останало нещо, изтрий го ръчно защото май има още една папчица на скайп с име Skype PM. Рестарт - инсталираш версия 4.2, НЕ СЕ ВПИСВАШ  - отваряш %AppDaata% триеш папка Skype на нейно място поставяш запазената папка скайп от най новата версия и тогва вече стартираш скайпа..

Дано се получи. Успех!

скайп пм не махах изабравих да ресна

скайп пм не махах изабравих да ресна

Опитай така - изтрий и Skype PM и рестартирай, после изтрий папка Skype на версия 4.2 и на нейно място пусни в %AppData% папката на новата версия.

• Автор

Опитай така - изтрий и Skype PM и рестартирай, после изтрий папка Skype на версия 4.2 и на нейно място пусни в %AppData% папката на новата версия.

не става брат май вече тая гимнастика не работи

Неприятно. При мен винаги се получава, дори преди 3 дена го правих тоя номер http://prikachi.com/images.php?images/586/7524586T.jpg

От тук си свалям старата версия http://www.computers-bg.net/skype/

• Автор

и аз до снощи си ползвах 4 рката ама това е макрософт са идиоти.

то аз си я имам свалена от замундата. Сложих си тройката работи и се свързва, ей това не им разбирам на тия простаци 4 рката не се поддържа а тройката се.

Опс стана мерси много. Свалих твоята версия с моята четворка не става номера, но с тази стана. Даже копирах папката от версия три и я поставих ме вписа без проблем. Евала баце. мерси много

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Здравейте  и от мен! 

Аз имам същия проблем като повечето, които са писали, но все пак да споделя:

Компютъра на родителите ми е стар и със слаби характеристики. Ползват го само и  единствено за скайп и най-вече заради камерата. Да, но от днес вече тя не тръгва.Успях да инсталирам през "Тийм вюър" (понеже живеят далеч от мен)  версия 5.10 на скайп , но има само звук без видео. Има ли някой някакво решение на проблема?

Благодаря предварително!

Моя скайп блокира често и изключва някакви решения

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.