Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за евтин телефон с 2 карти

Featured Replies

Здравейте,

предложете някой обикновен (не смартфон) нискобюджетен телефон с дуал сим, по възможност сравнително качествен.По принцип съм фен на Нокиа, но ще се доверя на по-знаещите, защото напоследък не съм в час с телефоните.

http://elitmobil.bg/nokia-asha-210-dual В момента това е една от най-продаваните нокии на доста приемлива цена. 

че дори има и wi-fi :D

Аз мога да препоръчам Nokia Asha 501, ползвам го за работен телефон и е екстра. Батерия 4-5 дена с постоянно включен блутут през деня и по половин-един час разговори дневно, wifi–то му го включвам вкъщи да ползвам facebook приложението и четене на разни неща из нета. Има няколко изпускания и само малко съм нащърбил пластмасата и съм му сменил два скрийн протектора.

Благодаря за отговорите!

Понеже ще е работен ориентирах се към най-евтиния Nokia 108 Dual. Гледам обаче, че е 950mAh BL-4C батерия. А малко по-евтиния Nokia 107 Dual е с 1020mAh BL-5C батерия която ми се струва по-горен клас.Чудя се с две карти дали няма да дърпа много ток.

Разгледай и двусимовите леново :) 

Разгледай и двусимовите леново :)

За леново знам, че напоследък правят качествени продукти на добри цени, но като гледам имат само смартфони, а аз търся обекновен тел.Мнение за този http://www.emag.bg/mobilen-telefon-karbonn-kphone-1-dual-sim-bjal-kphone-1-white/pd/DQ2LLBBBM/  ? Аз за първи път виждам марката, но дават силна батерия и има функция Mobile Tracker която е интересна. Не знам защо въпреки по-издръжливата батерия обаче дават доста по-малко време на разговор от нокиите.

Нокиа 108 е най-лекичка ( не че има значение при тоя грамаж) , Карбона пък има памет , 108 е с по-малък екран от другите два , Нокиа 220 според мен е най-издръжлива. :)

И трите са на кантар,ти си решаваш.

Избери този за твоите нужди(макар да са с много малки разлики).

Благодаря за съветите на всички, утре ще поръчвам 108-цата че има блутуут.Само се чудя защо на батерии с повече mAh им дават по-малко време за разговори.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.