Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mнения и препоръки 3a Гейминг Конфигурация !

Featured Replies

• Автор

Как така не те "кефят'  като хал хабер си нямаш от хардуер ?

Единствената пълна конфигурация ти беше предложена именно от този "педал" както го нарече. 

Айде дай по-полека! Сега остана да си направиш нов акаунт и следващата тема.

пп

По изреченията ти си личи че си на максимум 15 години.

Човека ти дава конфигурация,след това ти е изредил шест подточки и ти видиш ли реши че, те е обидил.

Баси!

Tоя човек всяка втора дума му е не знаеш като не знам кажи ми за да разбера не да са праи на много умен D; Hе всеки седи по цел ден на компа или пак се интерисува от тва,пак и не ми пука с VipKokata се разбрах перфеkтно и да на 15 съм

Aйде темата е !END! че вместо части караници.

Kат земa компа ще кача една снимка да сe по изфукам.

Редактирано от MrToxic BG (преглед на промените)

....

Въпроса е принципен.Не може един човек да ти помага а ти да окачествяваш неговата сексуална ориентация.Иначе,като вземеш компютъра цъкни две три снимки да видим ;)

пп

Все пак какво реши да вземаш ?

Редактирано от tux (преглед на промените)

• Автор

Въпроса е принципен.Не може един човек да ти помага а ти да окачествяваш неговата сексуална ориентация.Иначе,като вземеш компютъра цъкни две три снимки да видим ;)

пп

Все пак какво реши да вземаш ?

CPU - Intel Core i7 4790K

Mainboard - Gigabyte Z97X-Gaming GT

VideoCard - TurboDuo R9 290 4GB GDDR5 OC

HDD - 1T,SG,SATA,6G,7200,64

3ахранваща кутия - PSU SEASONIC SS-660XP2 PLATINUM

SSD - Samsung 120GB

Case - CoolerMaster HAF-912 ADVANCED

CPU Cooler - Noctua NH-U14S CPU Cooler

CD - LG GH24NSB0

RAM - G.SKILL 2x4G Ares 2133M CL10 1.6V :)

И пак ще се набуташ с пари за по-слаба карта  :) Тази е по евтина със 70 лева от твоята освен това е с  по добро охлаждане  и е по тиха PowerColor PCS+ R9 290 4GB AXR9 290 4GBD5-PPDHE

Със тия 70 лева разлика си купи една геймърска клавиатура  или хубава звукова карта . Това е най клокващата се и бърза  карта от тази серия и се купува от хора  дето наистина разбират  от хардуер.

Моята

Engine Clock 1040MHz
Memory Clock 1350MHz x4 (5.4 Gbps)

Твоята

• Engine Clock 975MHz
• Memory Clock 1250MHz x 4 (5.0 Gbps)

Дъното което си избрал не е по-хубаво от това GB Z97X-SOC /1150  което се клоква с натискането  на 1 бутонче  само.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

И пак ще се набуташ с пари за по-слаба карта  :) Тази е по евтина със 70 лева от твоята освен това е с  по добро охлаждане  и е по тиха PowerColor PCS+ R9 290 4GB AXR9 290 4GBD5-PPDHE

Със тия 70 лева разлика си купи една геймърска клавитура  или хубава звукова карта . Това е най клокващата се и бърза  карта от тази серия и се купува от хора  дето наистина разбират  от хардуер.

Моята

Engine Clock 1040MHz

Твоята

• Engine Clock 975MHz

Oк добре и мерси вече мога да ти кажa благодаря :Д ще си помисля :Д но може и нея да взема.

радвам се че изгладихме спора :D

Мери си приказките  и се съобразявай  защото  съм с 20 години по-стар от тебе .

• Автор

Мери си приказките  и се съобразявай  защото  съм с 20 години по-стар от тебе .

OK :D

Със тия 70 лева разлика си купи една геймърска клавиатура  или хубава звукова карта . Това е най клокващата се и бърза  карта от тази серия и се купува от хора  дето наистина разбират  от хардуер.

Моята

Engine Clock 1040MHz

Твоята

• Engine Clock 975MHz

Дъното което си избрал не е по-хубаво от това GB Z97X-SOC /1150  което се клоква с натискането  на 1 бутонче  само.

Обърна ли внимание, че картата е R9 290X - описанието е объркано ! 

Кока в крайна сметка  това ли е картата ? PowerColor TurboDuo R9 290 4GB GDDR5 OC или е това което аз съм дал PowerColor PCS+ R9 290 4GB GDDR5  защото както и да ги гледам двете серии са коренно различни и като охлаждане и като честота . Ако става дума за X  срията на тоя производител то там картите са само 2 от 290 модела R9 290X Series .

Външна звукова карта не му трябва, защото вградената е със слушалков усилвател, който може да се сменя и с по-добър, а софтуера е eкипиран със Creative SB 

Кока в крайна сметка  това ли е картата ? PowerColor TurboDuo R9 290 4GB GDDR5 OC или е това което аз съм дал PowerColor PCS+ R9 290 4GB GDDR5  защото както и да ги гледам двете серии са коренно различни и като охлаждане и като честота . Ако става дума за X  срията на тоя производител то там картите са само 2 от 290 модела R9 290X Series .

Вярно бе, тез от никем що така лъжат ? POWERCOLOR 4096M R9 290X PCS+ 

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

ДДС- то бака :)  През нета без фактура  няма да му даде никой нищо. Е как коя да вземеш ? Ще земеш тая с по-високите честоти много ясно. Не е ли  по-готино да са ти я клокнали  в завода и да имаш 3 перки  от колкото да си купиш по слабата с 2 перки ,че и на висока цена. PSC+ им е най високата серия на тия и над нея има само един звер дето е с фабрично водно

B крайна сметка коя да земa :D

Това вземи.

• Автор

Това вземи.

OK

CPU - Intel Core i7 4790K

Mainboard - Gigabyte Z97X-Gaming GT

VideoCard - POWERCOLOR 4096M R9 290X PCS+, AXR9 290X 4GBD5-PPDHE

HDD - 1T,SG,SATA,6G,7200,64

3ахранваща кутия - PSU SEASONIC SS-660XP2 PLATINUM

SSD - Samsung 120GB

Case - CoolerMaster HAF-912 ADVANCED

CPU Cooler - Noctua NH-U14S CPU Cooler

CD - LG GH24NSB0

RAM - G.SKILL 2x4G Ares 2133M CL10 1.6V :)

3а ся е така !

Редактирано от MrToxic BG (преглед на промените)

Ми за тия пари токова. Поръчвай и се кефи, нема кво друго да мъдриш. Само да не си помислиш с това захранване да слагаш още една такава карта ,че нема стане номомера.

• Автор

Снимки да покажеш,като дойдат частите.

Aз направо отивам и им казвам в сервиза и да се оправят :Д на частите едва ли ше мога да  направя снимка, но на целия комп и отвътре  ше мога

Aз направо отивам и им казвам в сервиза и да се оправят :Д на частите едва ли ше мога да  направя снимка, но на целия комп и отвътре  ше мога

Хайде дано.

Само смени хард диска със Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM 64MB 2г. гаранция. Този с 3г. гаранция е произведен в Китай и е по-бавен. 

Само смени хард диска със Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM 64MB 2г. гаранция. Този с 3г. гаранция е произведен в Китай и е по-бавен. 

Няма как да се сдържа.......Предложения е произведен в "Китайска Колумбия" ?И след като е по-готин.

Защо е с по-малка гаранция?

Трийте на воля знам, че не е по-темата...... :crying10: :crying10:

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Ето частите но видеокартата и дъното още ги няма някъде след 3 или 4 дни ще дойдат :Д CD,SSD Tо и HDD то са в кутията.

post-352628-0-51215400-1411222823_thumb.

post-352628-0-65939000-1411222843_thumb.

post-352628-0-74661000-1411222855_thumb.

post-352628-0-52677900-1411222869_thumb.

post-352628-0-42447800-1411222883_thumb.

post-352628-0-77258500-1411222899_thumb.

Честито.Може ли да ми кажеш какъв бач е твоя процесор ? Пише го на капачката на процесора.Трябва да започва със  L3 или L4 .Ако може ми кажи цели номер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.