Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KOLIBKA за XBMC Media Center a.k.a. Kodi

Featured Replies

• Автор

Че няма да е много сложно - няма да е. Както казахте, трябва човек с активен акаунт да се заеме с разработката и поддръжката след което на вече готовата приставка. Ако я изработите за момента, след време при промени в сайта вероятно ще спре да работи и затова е хубаво, разработчика да поеме ангажимента да я обновява и развива. Ако се намери желаещ, мога и аз да помагам, но с регистрация там не разполагам...и ако няма рима удари ма :ph34r:

• Отговори 56
  • Прегледи 30,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз самият нямам регистрация, но ползвам тази на баща ми, който рядко я използва. Един да плаща стига :) .

По принцип смятам да използвам адона често (защото съм мазохист и ме кефи да гледам нашата "чобанска" А група :) и НБА), така че, ако спре да работи ще го оправям :) .

Опитвам се да напиша колкото се може по-общи регулярни експресии, които да не се влияят от леки промени по изходния код на страниците, но понякога май и това не е достатъчно...

Малко не съм наясно как мога да добавя аддона към даден репозитори и към кое! Phoenix.bg виждам, че ти основно се занимаваш с Коди тук, ще се радвам да ме светнеш.

Адона е готов и работи и в момента гледам Евробаскет Сърбия - Чехия. Който има акаунт в Гонг Плей и желание да го тества да ми пише на лични. Преди да го публикувам искам да направя няколко дни тестове.

• 2 месеца по-късно...
на 7/3/2015 at 11:25, Phoenix.bg написа:

Нова версия: 0.1.0  >>ИЗТЕГЛИ ОТ ТУК<< или инсталирайте българското Kodi хранилище и ще получавате автоматично всички актуализации !

Промени спрямо предишната версия:

• Завършена поддръжка на Android.

Все още заглавията в българската секция не са видими, заради проблема с декодирането на кирилицата от въпросния сайт. По същата причина не са добавени описанията на български език.

Здравейте!

Имам следния проблем. Предполагам е "в моя телевизор", но все пак бих помолил за малко помощ.

Инсталирах си "българското Коди хранилище" от зип фалйа по-горе, но като влязох в менюто да си избера ад-они и до всичките имаше надпис "broken", с изключение на два: Pulsar и Vplaybg. Инсталирах си ги тях, но пак нещо не върви.. В Пулсар отварям първото меню, след това избирам някаква категория, но получавам съобщение за грешка "Script failed! : navigation.py"

Във Vplaybg пък не мога да отворя филм заради грешка Script failed! : plugin.video.vplaybg

За съжаление не мога/не знам как да дам лог от грешката. Използвам XBMC, което е преинсталирано като единствен фронт-енд на един Lenovo Beacon (NAS/Домашен клауд сторидж) и въобще нямам представа къде си складира логовете и как да получа достъп до тях.

Все пак се надявам на някаква помощ за нещо, което мога да направя или опитам, за което предварително благодаря!

99% съм сигурен ,че ви е някоя стара версия защото новото име е Kodi а версията 15.2.  Добавките няма да бачкат на по-стари версии заради зависимости.

• Автор

Ако версията на XBMC е последната в историята (13.2) би трябвало добавката kolibka (и останалите публикувани в kaldata) да работят. Версията (на kolibka) в хранилището малко се различава от тази поместена тук и има повече зависимости (които при Kodi се разрешават автоматично, но не и при XBMC). Пробвайте ръчно да инсталирате тази версия като ZIP файл. Ако отново не работи или изобщо не се инсталира, опитайте да обновите някак вашата версия на XBMC до 13.2 или още по-добре до Kodi. Подкрепа и повече насоки можете да получите в българският kodi-фен форум ;)

на 12/9/2015 at 5:48, Phoenix.bg написа:

Ако версията на XBMC е последната в историята (13.2) би трябвало добавката kolibka (и останалите публикувани в kaldata) да работят. Версията (на kolibka) в хранилището малко се различава от тази поместена тук и има повече зависимости (които при Kodi се разрешават автоматично, но не и при XBMC). Пробвайте ръчно да инсталирате тази версия като ZIP файл. Ако отново не работи или изобщо не се инсталира, опитайте да обновите някак вашата версия на XBMC до 13.2 или още по-добре до Kodi. Подкрепа и повече насоки можете да получите в българският kodi-фен форум ;)

Благодаря за информацията!

Версия 0.1.0 въобще не мога да я инсталирам (Dependencied not met). Явно, както и очаквах, проблемът е от моята не само стара, но и неизвестно коя версия. За съжаление ще имам проблеми с ъпдейта, защото XBMC е не само приложение върху това устройство (Lenovo Beacon), ами е и единствен фронт енд интерфейс -- нямам някаква операционна система (по-точно аз не я виждам), с която да си управлявам програмите, да проверявам лог файловете и така.

Ще видя дали в Коди форумите дали може нещо да се направи, иначе самите Леново трябва да си ъпдейтнат фърмуеъра, което май не са се засилили да правят, имайки предвид, че си спряха Beacon-а от производство :)

Още веднъж, благодаря за отговора и помощта!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.