Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Настолен компютър или Лаптоп.Бюджет 1000-1100лв.

Featured Replies

• Автор

GB F2A78M-D3H /FM2+
AOC 21.5 IPS Silver I2269VW
PALIT GTX750 STORMX 2G D5
PSU FORTRON FSP350-60APN 85+
ATHLON X4 750K /BOX/FM2
1TB SEAGATE 6G/7200/64M SATA
ENERMAX OSTROG.Q ECA3351B-BT-U3
G.SKILL 2x4 Ares 1866M C9 1.5 F3-1866C9D-8GAB  

Ок , Предложеното  ,но с  PALIT-GTX750TI-STORMX-OC-2G-D5. Ще подкара ли нещо по-ново :) Засега това ми изглежда най-подходящо за тези пари.

Отучи се да предлагаш  такива смотани дъна за 50 лева дето и чеп за зеле не става от тях .  Купувай си ги за теб ама не ги предлагай на хората.  Сори пич  ама това  не бих го взел и подарък да ми го дават. От всичкото дето си предложил  само видеото  ти е  що годе читаво (което на него му е напълно излишно ) в случая.

Със 750Тi  ще играеш всичко от тая година

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Значи ще е предложената от теб конфигурация + 750ti. Освен ако някой няма коренно различно предложение ,няма нужда от спам и да се карате.А този сайт ,от който ми линкна сигурен ли е за пазаруване? 

Отучи се да предлагаш  такива смотани дъна за 50 лева дето и чеп за зеле не става от тях .  Купувай си ги за теб ама не ги предлагай на хората.  Сори пич  ама това  не бих го взел и подарък да ми го дават. От всичкото дето си предложил  само видеото  ти е  що годе читаво (което на него му е напълно излишно ) в случая.

Със 750Тi  ще играеш всичко от тая година

И какво му е на дъното? И как прецени, че само видеото става, като от всички конфигурации дето си предложил няма една балансирана? 

За чий му е вехтия и стар 750К? За какво му е тая скъпа памет? Набутваш човека много жестоко!

Аз също повече няма да предлагам, играй си ти у форума, щом си толкова компетентен. 

Абе Нико що говориш глупости ? Kакво му е на 750К като производителност  за цитираните от човека  нужди ? Дъното е с най новия сокет и  след 1 година като иска може да си смени процесора  ако не му стига. Има ли си всичко конфигурацията  и  трябва само да я включиш в тока и да работиш ?  Тая кутия на Енермакс  ти защо я предлагаш  като е  лоша? Тоя  сребърен 350 ватов Фортрон  лош ли е за 60 лева ? Аз съм със същия  и в монмета. IPS панела не е ли по-хубав от TN ?  Я ми намери памет на тая честота и тайминги дето да е под 160 лева ? По добре си мълчи  и не  ръси бисери  в темата. 

Има много по-хубави  части на пазара ама нема кинти за тях . Гледал съм да  не е  на дъното с хардуера  и да може  след 3 месеца  да мине тънко  ако рече да смени нещо. Палит са много смотана фирма за видео карти  и ако трябва да съм честен бих предпочел нещо на Асус,Гигабайт или Евга  ама  кога няма риба и рака е риба.

Във форума има 100 теми и 200 000 потребителя  където има вече събрани и купени такива компютри и хора дето да изкажат мнение за видео,хард,захранване,кутия и тн. Това съм сметнал за правилно  и него съм предложил. Това бих си купил аз  ако ми се наложи и никой не задължавам да  се съобрази с моето мнение и виждане за нещата. Не бих си позволил  да предложа част която я смятам за пълен буклук само и само да  се впиша в цената. По добре да кажа че не струва и да предложа нещо с 20 лева отргоре което ще работи с години без да му се надуят кондензаторите от 30 ст.  от колкото да си замълча. 

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.